Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ απλά ο κόσμος δεν κάνει αναβάθμιση εύκολα από τότε που ανέβηκαν οι επιδόσεις. Η μητέρα μου και η αδερφή μου έχουν laptop 6ετίας και μια χαρά κάνουν την δουλειά τους στο να σερφάρουν. Ο πατέρας μου επίσης με laptop 3ετίας. Εγώ με desktop pc από το 2006 φτιαγμένο κομμάτι κομμάτι που πλέον το έχω αναβαθμίσει εξολοκλήρου με τελευταία αναβάθμιση 2 σκληρούς δίσκους που έφυγε ένα 300άρι. Αυτές οι αγορές όμως δεν φαίνονται στις πωλήσεις pc. 

• Like 1
Δημοσ.

Οτι θα πάει απ@το ειπαμε? :)

Παντως κανετε λες και θα σας παρουν τα πισια από μπροστα σας και θα σας χώσουν ipad pro με το ζόρι.

Υπάρχουν άτομα που οι απαιτήσεις τους περιοριζονται σε ιντερνετ και κειμενάκια στο όφις. Και ταλαιπωρούνται με την συντηρηση ενός πισιου. Γι αυτούς το ipad pro είναι καταπληκτικό.

Πάντως το ipad pro είναι αυτό που έπρεπε να ειναι ενα tablet από την αρχή. Δυσκολεύομαι να δω τι άλλο μπορει να προσθέσει η apple σε αυτό το φορμ φάκτορ. Τερματισε!

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως, είναι ωραίο μηχάνημα. Σχεδόν όλοι μας, δεν χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο από ένα tablet.

Γεμισαμε πιτσιρίκια επαγγελματίες που χρειάζονται pc να παίζουν Lol.

Ενα τέτοιο μηχάνημα είναι πραγματικά φορητό, κάνει σχεδόν ότι χρειάζομαι καθημερινά. Ότι δεν μπορώ (για εμένα simulations) χρειάζομαι ούτως ή άλλως ένα ισχυρό desktop.

• Like 2
Δημοσ.

Και όμως, είναι ωραίο μηχάνημα. Σχεδόν όλοι μας, δεν χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο από ένα tablet.

Γεμισαμε πιτσιρίκια επαγγελματίες που χρειάζονται pc να παίζουν Lol.

Ενα τέτοιο μηχάνημα είναι πραγματικά φορητό, κάνει σχεδόν ότι χρειάζομαι καθημερινά. Ότι δεν μπορώ (για εμένα simulations) χρειάζομαι ούτως ή άλλως ένα ισχυρό desktop.

Για την ακριβια σχεδον κανεις μας δε χρειαζεται tablet.

Με ενα phablet κανεις αυτα που θα εκανες και με ενα tablet(γι'αυτο και μεγαλη εξαρση τους),οταν εισαι εκτος σπιτιου(και δε κουβαλας 2 συσκευες μαζι σου=απολυτη φορητοτητα ) ή στον καναπε και με ενα desktop την δουλεια σου στο σπιτι ή στο γραφειο.

Υποψη οτι απο την στιγμη που για να κανεις την δουλεια σου σωστα και ανετα,κανεις χρηση φυσικου πληκτρολογιου,τοτε αυτο που χρειαζεσαι στη πραγματικοτητα,δεν ειναι ενα tablet,αλλα ενα λαπτοπ,ανεξαρτητος λογισμικου!

• Like 1
Δημοσ.

Για την ακριβια σχεδον κανεις μας δε χρειαζεται tablet.

Με ενα phablet κανεις αυτα που θα εκανες και με ενα tablet(γι'αυτο και μεγαλη εξαρση τους),οταν εισαι εκτος σπιτιου(και δε κουβαλας 2 συσκευες μαζι σου=απολυτη φορητοτητα ) ή στον καναπε και με ενα desktop την δουλεια σου στο σπιτι ή στο γραφειο.

Υποψη οτι απο την στιγμη που για να κανεις την δουλεια σου σωστα και ανετα,κανεις χρηση φυσικου πληκτρολογιου,τοτε αυτο που χρειαζεσαι στη πραγματικοτητα,δεν ειναι ενα tablet,αλλα ενα λαπτοπ,ανεξαρτητος λογισμικου!

Εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το laptop στο κρεβάτι και καναπέ. Άσε που δεν έχει γραφίδα. Ούτε να διαβάσω βιβλία και περιοδικά.

Το phablet δεν με βόλεψε, καθώς είναι μεγάλο για την τσέπη και αβολο να χειριστείς με το ένα χέρι. Ούτε βιβλίο ούτε ταινία. Τουλάχιστο όχι τόσο καλά όσο ένα tablet.

Πιθανά το ιδανικό είναι ένα Surface, αλλά είναι ακριβό για την πλειοψηφία των χρηστών.

Αυτή την εποχή, τα tablet εξελίσσονται σε σωστό δρόμο και πιθανά να αντικαταστησουν τα laptop για πολύ κόσμο.

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το laptop στο κρεβάτι και καναπέ. Άσε που δεν έχει γραφίδα. Ούτε να διαβάσω βιβλία και περιοδικά.

Το phablet δεν με βόλεψε, καθώς είναι μεγάλο για την τσέπη και αβολο να χειριστείς με το ένα χέρι. Ούτε βιβλίο ούτε ταινία. Τουλάχιστο όχι τόσο καλά όσο ένα tablet.

Πιθανά το ιδανικό είναι ένα Surface, αλλά είναι ακριβό για την πλειοψηφία των χρηστών.

Αυτή την εποχή, τα tablet εξελίσσονται σε σωστό δρόμο και πιθανά να αντικαταστησουν τα laptop για πολύ κόσμο.

Το Surface ειναι υβριδικο και η συντριπτική πλειοψηφια που το αγοραζει ,αγοραζει και το αποσπομενο πληκτρολογιο.Σ'αυτη την περιπτωση δε μπορουμε να πουμε οτι το tablet αντικαθηστα το λαπτοπ,γιατι σε μεγαλο βαθμο χρησιμοποιηται ως λαπτοπ.

Εδω και 3.5 χρονια,δεν εχω ουτε λαπτοπ,ουτε desktop.Το πρωτο χρονο αντεξα με το nexus 7 και τα αλλα 2,5 χρονια,ειμαι χαλαρος με το asus t100.Τοσο το λογισμικο,οσο και το πληκρολογιο(λαπτοπ mode) ειναι αυτα που παιζουν συμαντικο ρολο οτι δεν αισθανθηκα την αναγκη ακομη για να παρω κανονικο λαπτοπ.

Χωρις το αποσπομενο πληκτρολογιο,σιγουρα δε θα αντεχα περισσοτερο απο ενα χρονο.Το εχω ζησει με το N7 και δε θελω να το επαναλαβω.

Οπως καταλαμβαινεις,αν και οι αναγκες μου ειναι τετοιες ωστε να μπορω να μην εχω αναγκη ενα PC,παλι δεν καταφερα να αποφυγω την λαπτοπ χρηση.

Ειναι ευκολο να λες δε χρειαζομαι το λαπτοπ και ειμαι οκ μονο με το tablet,οταν για τις βασικες σου δουλειες εχει ενα desktop στο γραφειο με ολα τα ταιριαστα του να σε περιμενει και απλα χρησιμοποιεις το tablet για λιγο browsing ,λιγο διαβασμα,λιγο βιντεο.Για ελα ομως στην δικη μου θεση που ειμαι 24ωρες ΜΟΝΟ με αυτο το μηχανημα(tablet) και οτι μου χρειαστει/τυχει με αυτο το μηχανημα θα πρεπει να δουλεψω.

Δημοσ.

Τουλάχιστον για τον δικό μου χώρο εργασίας δεν μπορώ να δω το tablet κάτι παραπάνω από μια συσκευή κατανάλωσης, όπως και ο περισσότερος κόσμος νομίζω. Εχω δοκιμάσει αλλά δεν με βολεύει για απλή έστω παραγωγικότητα.

Το καλύτερο tablet το ipad αλλά μεγάλο φαουλ το ανέβασμα της τιμής που στην ελλάδα θα φτάσει τα 700 ευρώ περίπου όπως είδα. Αν βάλεις και πληκτρολόγιο καλύτερα να αγοράσεις αυτό.

http://www.skroutz.gr/s/6321671/Apple-MacBook-Air-13-1-6GHz-i5-4GB-128GB-Flash-Storage-2015.html

• Like 2
Δημοσ.

Από αύριο θα βγάλω προσφορά όλα τα pc στο μαγαζί μου και θα βάλω από δίπλα την μεγάλη σούπερ ουαου ευκαιρία να παρουν ipad pro ειδικά το παιδί θα κάνει σχολικές εργασίες άνετα. Ημαρτον με αυτήν την εταιρεια

Δημοσ.

Eπιτέλους το έκαναν το ιδανικό companion tablet + εκπαιδευτικό εργαλείο με την γραφίδα. Γι αυτούς που είναι διατεθειμένοι να έχουν laptop + tablet για σημειώσεις/ebooks, προσωπικά το βλέπω εξαιρετικό.

Για τους υπόλοιπους που θελουν μια συσκευή που να τα κάνει όλα αυτά, τότε surface pro, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Δημοσ.

Το μηχάνημα φαίνεται άκρως επαγγελματική πρόταση .κρίμα που το κόστος του είναι 1,5 μισθός στην Ελλάδα πλέον όποτε σαν επιλογή γίνεται απαγορευτική.

Επίσης παρακαλούνται οι κύριοι μέτοχοι εκατέρωθεν να σταματήσουν τα αμφίδρομα προσβλητικά σχόλια στο θέμα και να αναλογιστούμε όλοι με αυτά τα μυαλά πως φτάσαμε μόνο μέχρι εδώ στον πάτο.Γιατί έχει και άλλο παρακάτω.

Δημοσ.

Το μηχάνημα φαίνεται άκρως επαγγελματική πρόταση .κρίμα που το κόστος του είναι 1,5 μισθός στην Ελλάδα πλέον όποτε σαν επιλογή γίνεται απαγορευτική. Επίσης παρακαλούνται οι κύριοι μέτοχοι εκατέρωθεν να σταματήσουν τα αμφίδρομα προσβλητικά σχόλια στο θέμα και να αναλογιστούμε όλοι με αυτά τα μυαλά πως φτάσαμε μόνο μέχρι εδώ στον πάτο.Γιατί έχει και άλλο παρακάτω.

Επαγγελματιας και μισθος τι σχεση εχουν αυτα τα δυο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους , την περιμενα αυτη τη συσκευη

space grey ?

Η χρηση που κανω εγω στο ipad  ειναι  καθημερινη ,με εχει βολεψει αφανταστα  η ευκολια  και η φορητοτητα του .Σε σημειο που εντος σπιτιου  και οχι μονο (σουκου,διακοπες ,παραλια) δεν ασχολουμαι καν με το  κινητο  .Πλεον μετα απο χρονια χρησης  ipads το θεωρω απαραιτητο gadget  απλα δεν γινεται να μην εχω  και να στραβωνομαι στις 5 ιντσες .

Το  μικρο ipad pro ειναι η ανανεωση που περιμενα , πιο ισχυρο και βελτιωμενο σε ολους τους τομεις εχοντας ταυτοχρονα την ιδια φορητοτητα  κατι που ηταν για την δικη μου χρηση το  βασικο μειονεκτημα στο μεγαλο ipad pro.

Eιναι  ξερη αγορα day one .

Οι υπολοιποι που δεν εχετε καν tablet  η' εχετε καμμια κινεζικη κωμωδια  και απλα κραζετε ειναι ευκαιρια να αποκτησετε  ενα σοβαρο προιον οπως το δικο μου air 2  (θα το  δωσω σε καλη τιμη :P)  και να εχετε και εσεις   επιτελους μια   σωστη εμπειρια χρησης  χωρις τους  ελεινους συμβιβασμους  που κανετε ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Πρόσφατα έπιασε στα χέρια μου ένα ipad pro, οι εντυπώσεις ως συσκευή είναι πολύ καλές στην χρήση, απίστευτο touch, εκπληκτική οθόνη αλλά... 

σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο ελαφρύ για να μπορείς κάποιος να το έχει μαζί του παντού και πάντα.

Χάνει πάρα πολύ στην φορητότητα του λόγου του βάρους.

Είναι ογκώδης λόγω του μεγέθους της οθόνης, αλλά αυτό το επιλέγει κάποιος, απλά λόγου του βάρους δεν είναι πρακτικό να το κουβαλάς μαζί.

Μάλιστα το macbook αλλά ακόμη και το macbook air μου δίνουν την εντύπωση (γιατί δεν είναι) ότι είναι πιο ελαφριά

Δημοσ.

200 χρονια εδω μεσα οι ιδιοι γράφετε τα ιδια και καταπινετε οτι σας πασαρει η apple και το εχετε αναγκη ενώ μεχρι χτες δεν ξερατε οτι υπαρχει

Εγω γραφω αυτη τη στιγμη απο κινεζο windows 10 tablet με τιμη στο 1/4 του νεου σουβερ της apple και ειναι οσο pro ειναι και το λαπτοπ και οι σταθεροι μου. Δεν εχετε γραψει μια αραδα να με πεισετε για το αντιθετο οποτε το μάρκετινγκ εκανε πάλι την δουλειά του

Αστυνομία ψηφιακής τεχνολογίας; Να σε ρωτάμε πριν γράφουμε, πολύ περισσότερο πριν αγοράσουμε κάτι. Γιατί μετά τα windows 10 το χάος. Θες να τραβήξεις μια γραμμή; Autocad και windows 10 με ποντίκι (ή mousepad, εκτός γραφείου, lol), γιατί το λέει ο alexzzz, οποιαδήποτε άλλη πρόταση απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου. Τεχνολογικό φόρουμ...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...