Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι, θα βγάλουν ipad air 3; Γιατί αλλιώς μου φαίνεται οτι μόλις βρήκαν ένα τρόπο να αυξήσουν την τιμή των 9.7-ιντσων ipad  :P

• Like 2
Δημοσ.

Ακόμα και σε pc πενταετίας κάνεις πολλά περισσότερα από ένα ipad-ipad pro. Όχι με τόσο παλιά windows xp κλπ, αλλά και windows 10 να βάλεις σε τόσο παλιό pc πάλι είναι καλύτερο. Π.χ. έχω ένα pc με socket 1156, core i5 760 και μια GTX 660, όπου είναι τουλάχιστον 5ετίας. Πιστεύει η apple ότι το ipad pro είναι γρηγορότερο; 

Λέει over 5 years και ουσιαστικά λέει ότι, επειδή το iPad διαθέτει πολύ ισχυρό hardware και βελτιστοποιημένες εφαρμογές για τη χρήση για την οποία προορίζεται, μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν πίστευες ότι θα μπορούσες να κάνεις σε ταμπλέτα, παρά μόνο σε ένα pc. Δεν αναφέρεται πουθενά σε ολική αντικατάσταση των pc, αυτά είναι για να παίρνουμε κλικς.

• Like 3
Δημοσ.

Το PC replacement απευθύνεται προφανώς σε casual χρήστες Windows. Υπάρχουν εκατομμύρια που απλά κάνουν surfing, emailing, απλό office σε ενα παλιό PC.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε μαστορα και ειναι μια ταμπλετα ακομα και για ενα παλιο pc σοβαρο replacement;

Που σε καθε ειδηση της Apple θιγεσαι με το παραμικρο αρνητικο σχολιο λες και εισαι μετοχος;

Πάρε ένα ντεπονάκι και ηρέμησε.

• Like 6
Δημοσ.

καποιοι βιαστηκαν να με φανε οταν μιλησα για αρμεγματα ,προφανως ομως η τιμολογηση αποδυκνειει οτι η εταιρια εξακολουθει να πιστευει οτι αρκει ενα I για να τα κονομαει...

Δημοσ.

καποιοι βιαστηκαν να με φανε οταν μιλησα για αρμεγματα ,προφανως ομως η τιμολογηση αποδυκνειει οτι η εταιρια εξακολουθει να πιστευει οτι αρκει ενα I για να τα κονομαει...

Ενώ στην πραγματικότητα δεν κονομάει;

Δημοσ.

Ναι σωστα ειναι πολυ δυσκολο να αποκτησεις ενα κινητο 500ευρω....δανειο απο τραπεζα χρειαζεσαι.

Μιλώντας πάντα σε φυσιολογικα πλαισια και παιρνοντας υποψην μισθους Ελλαδας

Δημοσ.

Δυστηχώς οι Έλληνες έχουν την νοοτροπία του "ό,τι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε το κράζουμε και το σνομπάρουμε".... :(

Έτσι είναι όπως τα λες, άτιμη ελληνική κοινωνία! Ε ρε τι ακούμε...

Κριτική λέγεται φίλε μου και δεν έχει σχέση με το πορτοφόλι (αν μπορείς να αποκτήσεις κάτι ή όχι), αλλά με το μυαλό και την αντικειμενικότητα του καθενός.

Και για να σε προλάβω είμαι fun του μήλου αλλά να ξέρουμε και τι λέμε.

Δημοσ.
Πάρε ένα ντεπονάκι και ηρέμησε.

Ρε κυριλέ σύνελθε και συ λίγο...την παραγωγικότητα ενός πισιου 5ετιας δε τη βλέπεις στο iPad ούτε με το Hubble...βλέπε i5

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ στην πραγματικότητα δεν κονομάει;

εγω αναρωτιεμαι αν αντιλαμβανεσαι οτι για τους παλιους χρηστες των apple,mac το prestige εχει χαθει απο την στιγμη που ξεκινησε να αγεται παρα να αγει σε πρωτοπορια και  οχι δεν θεωρω πρωτοτυπια ενα κουτσουρομενο λειτουργικο να πασαρεται ως pro αν ηταν mac os μιλαμε. στα οσα ζητα περνει ενα mac mini κανεις και εχει ενα υπολογιστη κανονικο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...