Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την απορία και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση σε όλους αυτούς που πιστεύουνε παθιασμένα ότι αξίζει η αγορά αυτή της συσκευής,αν δεν είχε αυτό το μήλο από πίσω θα το αγοράζατε;Τι προσφέρει παραπάνω από μια άλλη συσκευή (π.χ. τον 200σιων ευρώ) ώστε να δικαιολογεί την τόσο μεγάλη διαφορά τιμής; Δεν λέω πολύ όμορφο εμφανισιακά και η 4αρα οθόνη μπορεί να βολεύει πολλούς ακόμα αλλά κάντε αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σας αξίζει αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά.Νομίζω η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις...Brand Name    

Το καλύτερο λειτουργικό που υπάρχει παγκοσμίος αυτή τη στιγμή και λέγεται iOS είναι αυτό που προσφέρει παραπάνω.

Αν με ρωτήσεις τι προσφέρει παραπάνω από το 5s θα σου πω τίποτα επειδή έχει κι αυτό  το ίδιο λειτουργικόπου λέγεται iOS.

Η κίνηση αυτή είναι φανερό πως έγινε επειδή το 5s πλέον είναι 3 ετών σχεδόν και έπρεπε να βγάλει κάτι αντίστοιχο του καθώς είδε πως υπάρχει ζήτηση. Άρα κάποιος που έχει ακόμη 3gs-4-4s-5-5s (και ναι υπάρχουν πολλοί διότι αυτά τα κινητά τρέχουν με κάτι που λέγεται iOS) και θέλει να συνεχίσει να έχει κινητό με μικρή οθόνη αλλά και αναβαθμισμένο και πιο σύγχρονο μοντέλο (καταναλωτισμός λέγεται αυτό και δε φταίει μόνο η apple) θα επιλέξει το 5se

• Like 2
  • Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλεος ρε παιδιά... Δεν κουραστήκατε πια?

Apple είναι και θα μαμεί.

Είναι το ισχυρότερο 4" στο κόσμο.

Οτι και να λέτε είναι παρλαπ!π3$

Τέλος

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δε μου αρεσουν αλλα και παλι 4.6" με κουμπακια ειναι μεγαλη διαφορα για σχεδον ιδιο μεγεθος συσκευης..Τελος παντων εαν νομιζεις οτι η αναλογια screen/body ειναι αποδοτικη παω πασο.. εγω νομιζω οτι απλα ξαναεβγαλαν κινητο του 2013 χωρις καμια καινοτομια πανω...ουτε καν το design δε μπηκαν στο κοπο να αλλαξουν.Επισης ουτε υπαρχει καποιος που να θελει λιγοτερες αντι για περισσοτερες ιντσες..ολο το ντιλ γινεται για το μεγεθος συσκευης οχι για τις ιντσες..

Η αναλογία screen / body είναι μια χαρά, αν άλλοι έχουν καλύτερη αναλογία δεν διαφωνώ, αλλά που είναι το πρόβλημα δεν κατάλαβα. Έχω πιάσει στα χέρια μου το 5άρι και δεν με προβλημάτισε το bezel στο μέγεθος. Απλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά επειδή νομίζω πως κρατάω μπισκότο - το βρίσκω πολύ μακρύ. Από την άλλη είναι τόσο ελαφρύ και λεπτό και μου αρέσει και αυτό - αλλά θα προτιμούσα να είναι βαρύτερο με μεγαλύτερη μπαταρία. Με άλλα λόγια δεν μπορεί να ασχολούμαστε με τρίχες του bezel - ούτε με τις inches - όπως σωστά γράφεις, αλλά με την γενική εικόνα. Η γενική εικόνα είναι ένα συμμαζεμένο κινητό ικανό για όλες τις δουλειές για τα επόμενα χρόνια.

Το κινητό σωστά νομίζεις πως είναι του 2013, είναι του 2015. Εσωτερικά ίδιο με το 6S που παρουσιάστηκε Οκτώβριο του 2015 - πριν έξι μήνες. Στο 2016, δεν υπάρχει σε αυτό το μέγεθος άλλο κινητό με επιδόσεις / δυνατότητες του 6S.

Έχει συγγενικό μου πρόσωπο το 6 και ένα άλλο το παλαιότερο 5 και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Είναι αψεγάδιαστα σε όλες τις λειτουργίες τους. Οπότε το SE με hardware 6S είναι μία άριστη, απροβλημάτιστη επιλογή για τα επόμενα 4-5 (ίσως και παραπάνω) χρόνια. Από την μπαταρία θα χαλάσει ή πέσιμο, όχι από abandonware.

Όπως έγραψα μου αρέσει το design / μέγεθος του 4, μακάρι να κρατούσαν και αυτό. Κάποια πράγματα είναι κλασικά.

Δεν πρότεινα τίποτα.

Αν διαβάσεις το post που απαντάω ίσως καταλάβεις γιατί το έβαλα.

Ίσως απλά βιαζοσουν να απαντήσεις.

Μιά χαρά κατάλαβα. Για κινητό μιλάμε, όχι μόνο για ογκομέτρηση. Να πρότεινες το 8210, αν αναφέρεσαι μόνο σε ογκομέτρηση / βάρος, αλλά υπάρχουν και μικρότερα / ελαφρύτερα σήμερα.

Δημοσ.

Παλι η αστυνομια μεγεθους του ινσομνια???

Σεβαστη η "επιλογη" σας για μεγαλες οθονες , αλλα υπαρχουμε και εμεις που θελουμε το κινητο να ειναι ΚΙΝΗΤΟ και οχι παντοφλα...

Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο iphone (στις 3,5 ίντσες, ούτε καν 4) οι τότε «haters» είχαν σαν βασικό επιχείρημα ότι το κινητό αυτό είναι τεράστιο και παντόφλα, και ότι τα προγενέστερα smartphones τύπου Symbian κτλ ήταν ΚΙΝΗΤΑ και όχι παντόφλες. Όσοι το πρόλαβαν το θυμούνται, όσοι δεν το πρόλαβαν ας ανατρέξουν στις αντίστοιχες συζητήσεις.

Πώς αλλάζουν οι καιροί, ε;

Στην τελική, 4 εικονίδια χωράνε και στα δύο.

χαχαχ μην τα γραφετε ετσι απροκλητα...

Για την ακρίβεια το ένα μπορεί να πάρει Nova Launcher χωρίς κόστος, και ανάλογα τις ορέξεις του χρήστη να χωράει στην σειρά, 3, 4, 5, 6 ή όσα εικονίδια θέλει, σε όποια διάταξη θέλει, με όποιο σετ εικονιδίων θέλει, με όποιο φόντο θέλει, με όποιο τρόπο σκρολαρίσματος θέλει, με όποιο φόντο θέλει κτλ κτλ κτλ

Το άλλο θα χωράει όσα, ό,τι και όπως αποφασίσει η Apple ότι θέλει να χωράει. Ποιος τον γ..... τον χρήστη και τις επιθυμίες του τώρα. Κι αν κάνεις το λάθος να περάσεις JB για να μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου, μπορεί να σου μείνει τούβλο στο χέρι επειδή έτσι το αποφάσισε η Apple κάποιο πρωί, για την ασφάλεια και το καλό του χρήστη φυσικά.

Θεωρω οτι η τοση μεγαλη διαφορα δεν εχει λογικη.

Ενδεικτικα:

iphone SE 4"   στα $399 σε σχεση με το μεγαλυτερο iphone 6s 4.7" στα $649 έχουν διαφορά 63% στην τιμη.

iphone 6s 4.7" στα $649 σε σχεση με το μεγαλυτερο iphone 6s 5.5" στα $749 έχουν διαφορά 15% στην τιμη.

Δεν λέω το αντίθετο. Απλώς το γεγονός ότι αυτό που λες έχει λογική είναι ακριβώς και η αιτία για την οποία πολλοί δεν θα το καταλάβουν. Αντίθετα, αν τους πεις τι ωραία οθόνη, τι ωραίο σχέδιο, τι γαμάτο κινητό είναι το νέο iphone, θα αρχίσουν να χειροκροτάνε. Αν τους εξηγήσεις με λογικά επιχειρήματα τι απάτη είναι, θα σε πουν hater.

• Like 1
Δημοσ.

Μιά χαρά κατάλαβα. Για κινητό μιλάμε, όχι μόνο για ογκομέτρηση. Να πρότεινες το 8210, αν αναφέρεσαι μόνο σε ογκομέτρηση / βάρος, αλλά υπάρχουν και μικρότερα / ελαφρύτερα σήμερα.

Αν είχες καταλάβει δεν θα απαντούσες βλακείες.

Δεν θα το εξηγήσω παραπάνω.

Όποιος θέλει κατάλαβε. Δεν είναι και δύσκολο άλλωστε.

Δημοσ.

....

Έχει συγγενικό μου πρόσωπο το 6 και ένα άλλο το παλαιότερο 5 και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Είναι αψεγάδιαστα σε όλες τις λειτουργίες τους. Οπότε το SE με hardware 6S είναι μία άριστη, απροβλημάτιστη επιλογή για τα επόμενα 4-5 (ίσως και παραπάνω) χρόνια. Από την μπαταρία θα χαλάσει ή πέσιμο, όχι από abandonware.

...

Ναι ειναι μια παρα πολυ καλη συσκευη συνολικα για αυτον που θελει ενα μικρο αιφον και μονο.- αυτο ελλειπε ..- Αριστη δε τη λεω τα 6 +6ς ηταν ποιο προσεγμενα...επισης μπροστα καμερα  ειναι απαραδεκτη για το 2016 .-προοριζεται και για ατομα που η σελφι ειναι η προεκταση του χεριου τους....- και ο σχεδιασμος ξεπερασμενος αλλα ειναι κατι υποκειμενικο οκ. Αυτονομια εαν δεν ειναι καλυτερη του προκατοχου του επισης φαουλ.. 

Δημοσ.

Ναι ειναι μια παρα πολυ καλη συσκευη συνολικα για αυτον που θελει ενα μικρο αιφον και μονο.- αυτο ελλειπε ..- Αριστη δε τη λεω τα 6 +6ς ηταν ποιο προσεγμενα...επισης μπροστα καμερα  ειναι απαραδεκτη για το 2016 .-προοριζεται και για ατομα που η σελφι ειναι η προεκταση του χεριου τους....- και ο σχεδιασμος ξεπερασμενος αλλα ειναι κατι υποκειμενικο οκ. Αυτονομια εαν δεν ειναι καλυτερη του προκατοχου του επισης φαουλ.. 

τα android με τα 5 και 8 μπροστά δεν προορίζονται για ατομα που η σέλφι είναι προέκταση του χεριού τους; εκεί προορίζεται για video conference και τηλε-ιατρική; Γιατί έτσι όπως το λες φαινεται σαν να αναφέρεσαι μόνο στα IPhone αν εχω παρεξηγήσει ζητάω συγνώμη. Μήπως όμως με μια τόσο μικρή κάμερα μπροστά ΔΕΝ προορίζεται για αυτά τα άτομα;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Τόσα σχόλια οτι δεν θα πουληςει το νέο μοντέλο... Προφανώς έχουν περισσότερα ερευνητικά δεδομένα αγοράς απο τους μάρκετερς της Apple!

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ το γράφω και το ξαναγράφω οτι θα πουλήσει το συγκεκριμένο Iphone. Οι περισσότεροι πελάτες της Apple είναι πειθήνιοι και το βλέπουμε σε τόσα σχόλια παραπάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποτιμάτε τους πελάτες της Apple, έχουν αποδείξει περίτρανα οτι το καταναλωτικό βαρέλι δεν έχει πάτο. Θα σκίσει το καινούργιο Iphone, οι 4 ίντσες έλειπαν από την αγορά. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, είναι hater.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που το νεο iphone ειναι στην ουσια ενα μικροτερο iphone 6s χωρις το force touch και κοστιζει και φθηνοτερα,για ποιο λογο να μην πουλησει???Ναι υπηρχε αρκετο κραξιμο στις αρχες λογω 1Gb ram(μεταξυ των οποιων και εγω)αλλα απο την στιγμη που σε specs ειναι πολυ καλο γιατι κραξιμο???

Οποιος θελει μεγαλυτερη οθονη υπαρχουν τα Iphone 6s και 6s plus αρα και παλι γιατι το κραξιμο???

Για τα περι Sd slot,μπαταριας κλπ τα εχουμε πει εδω και καιρο(ασχετως αν βλεπουμε ιδια καταντια πλεον και σε αλλες εταιριες οπως Nexus 5x,galaxy S6 σε σχεση με S7 κλπ).

Προφανως και το κινητο αυτο δεν απευθυνεται σε οσους θελουν μεγαλη οθονη καθως υπαρχουν αλλα κινητα απο την ιδια εταιρια μαλιστα για αυτο το σκοπο.

Το μονο πραγματικα αρνητικο και για κραξιμο ειναι για αλλη μια φορα η διαφορα τιμης που θα πληρωσουμε εδω στην Ελλαδα.

• Like 3
Δημοσ.

Κανένα high end android δεν θα πλησιάσει ούτε τις πωλήσεις του "ταπεινού" 4ιντσου της Apple. Σαν ζεστό ψωμάκι φεύγει στην χώρα των Phablet. 

China iPhone SE preorders exceed 3.4 million

Και?

χαρηκες πολυ?

μιλα μας για αυτο....

με τοσα ποστ που ανεβαζεις συνεχεια περι τοσο καλης πορειας της εταιρειας θα πιστευε κανεις οτι κατεχει το 90 του marketshare αλλα κοιτα να δεις που εχει πολυ μικροτερο.Εχουμε ξανασυζητησει περι πωλησεων συγκρινεις ενα κλειστο λειτουργικο που το προμηθευει μια εταιρεια η οποια εχει "πλεον" 3 μοντελα με ενα λειτουργικο που το βγαζουν 60 εταιρεις με μινιμουν 5 μοντελα ετησιως.

Εαν περνουσε με αυτα τα δεδομενα μια εταιρια σε πωλησεις με ενα μοντελο της την apple η apple θα ηταν για κλεισιμο

... επισης εαν θες να ξαναπιασουμε και την κουβεντα περι κερδων ειμαι στην διαθεση σου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχω την εξής ερώτηση. Μέσα με τέλη του 2017, θα βρίσκω μεταχειρισμένα IPhone 6 στο Insomnia με 200-250€?

Αποκλειεται. 350 +

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...