disqualified Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οχι γιατι ολες οι υπολοιπες εταιριες του πλανητη σταματησαν να βγαζουν κατω απο 4.5" για καποιο μαγικο λογο που δε ξερουμε εμεις αλλα ξερει η απλ επειδή οι άλλοι αναγκάστηκαν να πάνε σε περισσότερες ίντσες γιατί δεν μπορούσαν να χτυπήσουν την apple στους υπόλοιπους τομείς. Αν η apple μπορεί να βγάλει κέρδος από αυτά πάει να πει πως η αγορά το θέλει και οι άλλοι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθουν σε αυτό το κομμάτι της Υ.Γ. θέλει πάρα πολύ προσοχή όταν χρησιμοποιούμε την έκφραση δεν ξέρει η apple, όταν είναι η πιο επιτυχημένη εταιρεία κινητών συσκευών αποδεδειγμένα 1
chrisxkar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 επειδή οι άλλοι αναγκάστηκαν να πάνε σε περισσότερες ίντσες γιατί δεν μπορούσαν να χτυπήσουν την apple στους υπόλοιπους τομείς. Αν η apple μπορεί να βγάλει κέρδος από αυτά πάει να πει πως η αγορά το θέλει και οι άλλοι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθουν σε αυτό το κομμάτι της Και 3,5 να εβγαζε παλι κερδος θα ειχε λες και δεν ξερεις τι παιζει.... Μεγαλο αρνητικο για την apple ειναι πως με την παγιοποιηση ενος φθηνοτερου μοντελου χανεται το premiumosity του brand
cpgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Και τωρα βρισκεις Γιατι ειμαστε ολοι προβατα και αγοραζουμε οτι μας πλασαρουν. Αν θυμασαι και τα αυτοκινητα, τα μικρά μοντέλα σιγά σιγά τα έκαναν μεσαία (πχ δες με τι σασι ξεκίνησε το Golf) και τελικά αναγκάστηκαν να βγάλουν καινούργιο μοντέλο για μικρό (πχ POLO). Μην τρελενεσαι. Ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες. Προσωπικα το 6/6S οριακά μπορώ να το ανεχτώ και σαφως προτιμω το μεγεθος του 5s/5se. Ναι μακαρι να ειχε και μικροτερα bezzels αλλα δεν με βολευει μεγαλυτερο και προτιμω την μικροτερη οθονη απο το μεγαλυτερο σασι. Διαφορετικες αναγκες, διαφορετικα γουστα. Να παρακαλάτε να παει οχι μονο καλά αλλα να παει εξαιρετικά για να συνεχιστεί και στα επομενα μοντελα αυτο. Ναι οκ απλα λεω οτι θα επρεπε να ειχε βγαλει ενα ΝΕΟ κινητο που να μπορεις να το χρησιμοποιησειςμε το ενα χερι και να εχει οσο το δυνατον μεγακυτερη οθονη γιατι οιμικρες οθονες ανηκουν στο παρελθον αποδεδειγμενα απο την αγορα...Το γεγονος οτι πηρε το 5ς και το ξαναπουλαει με χαμηλοτερη τιμη δεν ειναι το στυλ της εταιριας μπορει και καλυτερα
calenter2003 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς για εσενα, η κοινη λογικη αλλα και η apple διαφωνουν μαζι σου. Το βασικο στοιχείο για το αν ενα κινητό ειναι "παντοφλα" κ αν μπορείς να το χειριζεσαι ευκολα με το ενα χερι, είναι το μηκος του. Μήπως τα καλα, τυφλα fanboys να ξαναδουνε τη διαφήμιση της apple με τον αντιχειρα; Aυτό το λες εσύ. Πέραν του μήκους, σημασία έχει το φάρδος για να μπορείς να το πιάνεις με ένα χέρι και το βάρος, διότι φοράμε και σακάκια που εύκολα σκίζονται αν το βάλεις στην εσωτερική τσέπη. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από calenter2003 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Aυτό το λες εσύ. Πέραν του μήκους, σημασία έχει το φάρδος για να μπορείς να το πιάνεις με ένα χέρι και το βάρος, διότι φοράμε και σακάκια που εύκολα σκίζονται αν το βάλος στην εσωτερική τσέπη. Trump (small hands) εσύ? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλα αμα περιμενεις και 1-2 χρονια ακομη για να παρεις αιφον των 4" οκ...να υποθεσω οτι τωρα εχεις ακομη κανα 3310 για κινητο? Πραγματικα αν δεν εχεις χρησιμοποιησει ξανα κινητο ανω των 4.5" παρε ενα και μετα προσπαθησε να γυρισεις στις 4".. Πριν ένα χρόνο πήρα το iPhone 5C που βγήκε πριν 2,5 χρόνια και είναι εξαιρετικό. Δεν καταλαβαίνω προς τι το αφελές σχόλιο. Και γιατί να χρησιμοποιήσω κινητό μεγαλύτερο από αυτό που μου αρέσει; Δεν έχω κανένα πρόβλημα ή παράπονο με αυτό που χρησιμοποιώ τώρα και έχω συναντήσει πολλούς που χρησιμοποιούν μεγαλύτερα και μου φαίνεται γελοίο.
allure_boy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Επιτέλους, ο μόνος λόγος να αποχωριστώ το αγαπημένο μου 5s. Δεν λέω καλές και οι 5" του Mi4 που έχω για 2η συσκευή, αλλά το 5s είναι ο καλύτερος συνεργάτης, στην δουλειά μου... Το μόνο θέμα είναι να μην φάει πολύ καπέλο η τιμή του, στην Ελλαδάρα μας... θα φαει τρελο καπελο... κηνιτο ειναι ειδος πολυτελειας... εδω καθε κατοχος λεει που θα πηγαινει σε τραπεζα με 500ευρω να το χαλασει θα κρατητε το ονοματεπονυμο του για ξεπλυμα χρηματως.. τοσο ξεφτιλισμενοι γιναμε. Παιδιά έχω την εξής ερώτηση. Μέσα με τέλη του 2017, θα βρίσκω μεταχειρισμένα IPhone 6 στο Insomnia με 200-250€ θα βρεις για το 2017 που το θες φιλε μου ειπαμε πεφτει η τιμη οταν ειναι μεταχηρησμενο αλλα αν ο αλλος προσεχε την συσκευη του και ειμαστε πολλοι αυτοι δεν θα στο δωσει σε τετοια τιμη κατω απο 250 αποκλειετε ετσι. 250 θα βρεις λογικα παντα.... 2
alexhs gk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 δε σου κρύβω ότι το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά θα μου έλειπε η μεγάλη οθόνη (βλέπω επεισόδια από σειρές σε ταξίδι-μετακίνηση-βράδυ για να με πάρει ο ύπνος) και το πενάκι για να πειράζω φωτογραφίες! Επίσης και η ευκολία να περνάω αρχεία από το PC στη δουλειά χωρίς εγκατάσταση iTunes!!! (στην 64GB MicroSD!!) Αν δεν το ήθελα για multimedia τόσο πολύ θα το το είχα κάνει κι εγώ το βήμα αυτό!!!! Ακριβώς αυτό θέλω να πώ. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να τα συγκρίνω. Το Note είναι ανώτερο σε όλα. Αλλά είναι τι θέλει ο καθένας από την συσκευή του. Οπότε δεν το θεωρώ κακό που βγηκεμία τετοια συσκευή.
Belisarius Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Τζάμπα ασχολείστε όσοι ασχολείστε και γράφετε τα αυτονόητα. Άλλωστε όλοι έχουμε διαφορετικές ανάγκες, αρκεί να έχει το μήλο από πίσω.
haHa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Aυτό το λες εσύ. Πέραν του μήκους, σημασία έχει το φάρδος για να μπορείς να το πιάνεις με ένα χέρι και το βάρος, διότι φοράμε και σακάκια που εύκολα σκίζονται αν το βάλος στην εσωτερική τσέπη. Για το βαρος εχεις δικιο, το iphone 6s(εισαι κατοχος βασει της υπογραφης σου) ειναι το βαρυτερο ακριβο 4.7-5" κινητο της αγορας, παρολο την συνηθως μικροτερη οθονη κ αυτονομια. Απλα η apple "καταφερε" κ εβαλε οθονη 4" σε σασι 4.5"-4.6" οπως του sony z3/z5 compact. Και επειδη μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις, ας ξαναδουμε ποσο μεγαλο ειναι λογω bezel το iphone 5s / se που σχεδον φθανει το z3/z5 compact των 4.6", το οποιο παρολο την σχεδον ιδια οθονη με το iphone 6s ειναι αισθητα πιο μικρο κ ανετο στο χερι :
βασίλης33 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 προσπαθώντας να βάλω όλες τις πληροφορίες που έχω μαζέψει απο τα διάφορα πόστ σε τάξη θα προσπαθήσω να είμαι όσο ποιό αντικειμενικός γίνεται. σε όλλους όσους μιλάνε για το πόσο τους βολεύει η 4άρα οθόνη και οτι την ζητάνε σάν τρελοί έχω να τους πώ άν σας έδιναν το 6s στα μισά χρήματα θα τρέχατε να το πάρετε οπότε γαργάρα η οθόνη.. σε όσους το θεωρούνε μικρό και κομψό έχω να πώ πως έχει σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις του galaxy s (ναί καλά καταλάβατε του πρώτου πίσω στο 2008) νομίζω οτι και ο ποιό καμμένος μπορεί να δεί τα τεράστια περιθώρια πάνω και κάτω καθώς και αριστερά και δεξιά. κοινός ναί μέν είναι ένα τηλέφωνο μικρό ΑΛΛΑ άν είχε κατασκευαστεί με πρότυπα 2016 θα ήταν σαφώς μικρότερο. για όσους λένε για την τιμή εδώ γελάμε. ο λόγος! όπως όλα τα apple υπερκοστολογημένο! ναί μέν μπορεί να φαντάζει όαση σε σχέση με τα 700άρια τα 800άρια και τα 900άρια η τιμή του αλλά δέν παύει να είναι πανάκριβο! όσων αφορά τα specs ναί σίγουρα είναι πολύ καλά αλλά τί να τα κάνεις σε 4 ίντσες με μία τραγική οθόνη 640x1136 ανάλυση? τί να το κάνεις άμα το βασικό έχει 16gb χωρίς προέκταση χώρο? όλα αυτά λοιπόν έχουν έναν κοινό παρανομαστή που λέγεται apple culture. και όπως έχω ξαναπεί απο εδώ μέσαη εν λόγο εταιρία έχει καταφέρει κάτι που δέν το έχει κάνει καμία. να διμηουργήσει το δικό της φανατικό κοινό και μία ολόκληρη ιστορία-μόδα γύρω απο το όνομά της τόσο ώστε όλα της τα προιόντα να αποτελούν status symbol στον κάτοχό τους να δίνουν κύρος. ποιό θα το πάρουν?? πολλοί. βασικά όλοι αυτοί που δέν θα μπορούσαν ούτε με 344 δόσεις των 18 ευρώ απο κοτσώβολο να αγοράσουν το "καλό" αδερφάκι και απλά θα αρκεστούν να το φιγουράρουν ώντας μία συσκευή που φέρει το πολυπόθητο μηλαράκι στην πλάτη. δυστηχώς στην ελλάδα όλοι οι παρπάνω υποψήφιοι θα δυσκολευτούν και πάλι μιάς και κάτω απο 450 δύσκολα θα εμφανιστεί (γνώμη μου) και όπως και να το δείς σε αυτά τα χρήματα τα 16gb δέν τα λές και πολλά....
disqualified Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Και 3,5 να εβγαζε παλι κερδος θα ειχε λες και δεν ξερεις τι παιζει.... Μεγαλο αρνητικο για την apple ειναι πως με την παγιοποιηση ενος φθηνοτερου μοντελου χανεται το premiumosity του brand δεν καταλαβαίνω την εκφραση "λες και δεν ξερεις τι παίζει" τα πράγματα είναι απλά, κάνει κάτι καλά και αυτό μπορει και το πουλαει αυτό είναι το μόνο που παίζει. Πουλάει δεν κλέβει ούτε σου λέει το κινητό είναι 5 ίντσες και ανοίγεις το κουτι και είναι 4
lagman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Η παντόφλα ταιριάζει στο πόδι και το τηλεχειριστήριο στο χέρι. 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Και 3,5 να εβγαζε παλι κερδος θα ειχε λες και δεν ξερεις τι παιζει.... Μεγαλο αρνητικο για την apple ειναι πως με την παγιοποιηση ενος φθηνοτερου μοντελου χανεται το premiumosity του brand Σιγά το brand κινητό ταμπλετ υπολογιστή ρολόι. Αλλά brand βγάζουν της παναγιας τα ματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα