Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και με τον πρωινό καφέ καλοί είστε. Στο θέμα τώρα ωραία κίνηση πιστεύω θα πουλήσει σε κορίτσια που δεν έχουν για χέρια φτιαρια, πολύ ωραία τιμή αν ισχύει και για Ευρώπη

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα μας τρολάρει η Apple!!! iphone SE κινητό τουμπανο λεεi o άλλος.... χα χα χα

Ξέρεις πολλά κινητά στις 4" με αυτά τα specs, κάμερα κυρίως.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις πολλά κινητά στις 4" με αυτά τα specs, κάμερα κυρίως.

Οχι γιατι ολες οι υπολοιπες εταιριες του πλανητη σταματησαν να βγαζουν κατω απο 4.5" για καποιο μαγικο λογο που δε ξερουμε εμεις αλλα ξερει η απλ

• Like 2
Δημοσ.

" οι 4" μια χαρά " Αληθεια ?? Αν μπορεσεις και πας πισω στις 4" για πανω απο ενα μηνα στο κανω δωρο...και δεν υπαρχουν μονο 5 και 5.5 υπαρχουν και αλλα τοσα στις 4.5-5" που ειναι ενα νορμαλ πλεον μεγεθος...

Για καποιον που δεν εχει ξαναχρησιμοποιησει σμαρτφοονε πανω απο 4" μπορει αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος που απο 4.5 και 5" πηγε πισω στις 4" και κανει κατι παραπανω απο να παιρνει μονο τηλεφωνα και να διαβαζει κανα μειλ...

Πούλησα Note 3 και πήρα 5s. Οπότε ναι γίνεται. Δεν λέω καταπληκτική η οθόνη αλλά δεν παλευόταν το μέγεθος. 

Και κάνω πολλά παραπάνω από το να παίρνω τηλέφωνα και να στέλνω mail.

• Like 1
Δημοσ.

Παλι η αστυνομια μεγεθους του ινσομνια???
Σεβαστη η "επιλογη" σας για μεγαλες οθονες , αλλα υπαρχουμε και εμεις που θελουμε το κινητο να ειναι ΚΙΝΗΤΟ και οχι παντοφλα...

Μπραβο στην apple , λογικα το επομενο κινητο μου

• Like 7
Δημοσ.

Οκ και πως σου φαινεται η διαφορα?

Συνήθεια είναι. Μου έλυσε τα χέρια το μέγεθος και δεν ξέρω αν θα ξαναπάω ποτέ σε phablet. 

Εκτός από το μέγεθος της οθόνης αλλά και την ποιότητα video που μπορούσα να τραβήξω μς το Note, πραγμάτικά δεν μου έλλιψε τίποτε άλλο. 

Δημοσ.

Έλεος με τους κυνηγούς των specs... Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν ντε και καλά 5'' συσκευή, θέλουν όμως κάτι ποιοτικότερο από τα low end adnroid και WP. Και ναι είναι iOS και μπορεί να δουλεύει σωστά με 1gb μνήμη...

Για τα Bezels θα συμφωνήσω, όπως και για την τιμή. Όμως η Apple θα ξεπουλήσει όπως και να έχει, οπότε με παλιά υλικά και χαμηλό κόστος βγάζει περισσότερα...

με ενα giga δεν πας πουθενα στο browsing ουτε εναλλαγη σελιδων δεν μπορεις να κανεις

Δημοσ.

Πούλησα Note 3 και πήρα 5s. Οπότε ναι γίνεται. Δεν λέω καταπληκτική η οθόνη αλλά δεν παλευόταν το μέγεθος.

Εντάξει, τα έχω δει όλα.

Δημοσ.

Συνήθεια είναι. Μου έλυσε τα χέρια το μέγεθος και δεν ξέρω αν θα ξαναπάω ποτέ σε phablet.

Εκτός από το μέγεθος της οθόνης αλλά και την ποιότητα video που μπορούσα να τραβήξω μς το Note, πραγμάτικά δεν μου έλλιψε τίποτε άλλο.

Αρα σου ελλειψε το μεγεθος οθονης και οχι της συσκευης ? Αυτονομια μπαταριας?

Δημοσ.

Το μόνο θετικό με αυτό το κινητό που βλέπω εγω ειναι οτι θα βρω 5s με 200 ευρω :D

Και τωρα βρισκεις

Οχι γιατι ολες οι υπολοιπες εταιριες του πλανητη σταματησαν να βγαζουν κατω απο 4.5" για καποιο μαγικο λογο που δε ξερουμε εμεις αλλα ξερει η απλ

Γιατι ειμαστε ολοι προβατα και αγοραζουμε οτι μας πλασαρουν.

Αν θυμασαι και τα αυτοκινητα, τα μικρά μοντέλα σιγά σιγά τα έκαναν μεσαία (πχ δες με τι σασι ξεκίνησε το Golf) και τελικά αναγκάστηκαν να βγάλουν καινούργιο μοντέλο για μικρό (πχ POLO).

Μην τρελενεσαι. Ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες. Προσωπικα το 6/6S οριακά μπορώ να το ανεχτώ και σαφως προτιμω το μεγεθος του 5s/5se. Ναι μακαρι να ειχε και μικροτερα bezzels αλλα δεν με βολευει μεγαλυτερο και προτιμω την μικροτερη οθονη απο το μεγαλυτερο σασι.

Διαφορετικες αναγκες, διαφορετικα γουστα.

Να παρακαλάτε να παει οχι μονο καλά αλλα να παει εξαιρετικά για να συνεχιστεί και στα επομενα μοντελα αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

δε σου κρύβω ότι το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά θα μου έλειπε η μεγάλη οθόνη (βλέπω επεισόδια από σειρές σε ταξίδι-μετακίνηση-βράδυ για να με πάρει ο ύπνος) και το πενάκι για να πειράζω φωτογραφίες!

Επίσης και η ευκολία να περνάω αρχεία από το PC στη δουλειά χωρίς εγκατάσταση iTunes!!! (στην 64GB MicroSD!!)

Αν δεν το ήθελα για multimedia τόσο πολύ θα το το είχα κάνει κι εγώ το βήμα αυτό!!!! ;)

• Like 2
Δημοσ.

Παντως όσοι λέγανε οτι το Gsmarena έδειχνε πως θα εχει 1gb ram το νέο κινητο της Apple,ας ρίξουν μια μάτια σημερα επειδη λεει 2gb ram.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...