Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση για την ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα;

Τον Απρίλιο θα έρθει. Ακριβή ημερομηνία ακόμα δεν έχουμε.

Δημοσ.

Δε νομίζω να το δούμε σε τέτοια τιμή στην Ελλάδα σε καμία περίπτωση! Για 500+ το βλέπω...

Στα 500 πιστευω οτι ειναι οριακα πολλά (με την apple ποτε δεν ξερεις βεβαια) αλλα και ετσι, μετα απο 6 μηνες θα το βρισκεις στα 420-430 που και παλι ειναι καλά.

Αλλα και μετά απο ενα χρόνο να το πάρω, και πάλι λογω specs θα ειναι καλή αγορά. Μιλαω σαν επαγγελματιας που με βολευει εξαιρετικα το μεγεθος καθως και το iOS και η συμβατοτητά του με το MacBookPro και δεν με νοιαζουν παιχνιδια, οθόνες και κοκοψώψαρα που θελουν επεξεργαστική ισχύ.

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πάντως και θα το παίρνα γιατί μου αρέσει και το σχέδιο του και το πακέτο αυτό στη τιμή που θα πέσει φυσικά αρκεί να έχει 2ram .... και έχω note ....

Δημοσ.

Για να δούμε αν ισχύει αυτό! 

Ειναι σχεδον δεδομενο οτι θα εχει 2GB Ram. Δεν νομιζω οτι θα γυρισει η apple πισω στις εποχες του λαγκαρισματος λογω 1GB Ram.

Δημοσ.

Κατα τα αλλα να καθησει ο κοσμος να δει την παρουσιαση και ουτε την μπαταρια να λενε ποση ειναι ουτε την ram :D 

Δημοσ.

Απίστευτη σπατάλη ενέργειας και χρόνου για μια συσκευή...217 post σε λιγότερο από μία μέρα...

Δημοσ.

Διαβάσα διάφορα σχόλια, πολλοί μιλάτε για τα λεγόμενα ... bezel για το ότι είναι μικρό κινήτο ή οτιδήποτε άλλο...

από πότε τα διαστήματα στην οθόνη αποτελούν ταλαιπωρία για τον χρήστη; δεν νομίζω να σας δυσκολεύουν σε οτιδήποτε. 

επίσης, το κινητό πάνω απ όλα οφείλει να ειναι πρακτικό. Να χωράει σε μια τσέπη και να υπάρχει εύκολος χειρισμός. 

Aν δεν αντιλαμβανεσαι οτι μεγαλύτερα bezel(και αρα μεγαλύτερο μεγεθος) ερχονται σε αντιθεση με το να χωράει(ευκολότερα,γιατι και το 5,5 χωράει) σε τσέπες και να μπορεις να το χειρίζεσαι πιο ευκολα,δεν "σπαει" σε πιο απλή επεξηγηση.

Δημοσ.

Fake 100% ! Οι πληροφοριοδότες του insomnia ξερουν απο εχθες το βραδυ, 5 λεπτά μετα την παρουσίαση οτι έχει 1gb ram! Εξάλλου το έλεγε και στο gsmarena!

• Like 13
Δημοσ.

Αν είναι όντως έτσι και έχει 2gb ram τότε αποτελεί πολύ καλή πρόταση στις 4" οθόνη.

Fake 100% ! Οι πληροφοριοδότες του insomnia ξερουν απο εχθες το βραδυ, 5 λεπτά μετα την παρουσίαση οτι έχει 1gb ram! Εξάλλου το έλεγε και στο gsmarena!

Άμα έχεις τα μέσα τα πάντα μαθαίνεις..

Δημοσ.

οι haters εχουν τυφλωθεί και δεν βλεπουν τα δεδομένα και τα μεγεθη.

εδω ο ογκος σε κυβικα εκατοστά:

5s ---> 55

6 ---> 64

6s ---> 66

z3compact ---> 71

z5compact ---> 73

δηλαδη το compact, είναι συγκρισιμο με το  6/6s, και σε βάρος και σε ογκο με μικροτερη οθόνη, δεν ειναι τοσο κομπακτ επειδη ειναι κοντόχοντρο

το 5s/se είναι κατηγορία φτερού, με 55 κυβικα εκατοστα ογκο και 113 γραμμαρια βάρος

Ναι εχεις ενα δικιο ...αλλα! πρεπει να λαβεις υποψιν οτι τα ζ3/ζ5κομπακτ εχουν 2600 και 2700mha μπαταρια περιπου +60% πανω απο το iphone + το οτι ειναι αδιαβροχα ,1./2.3" αισθητηρας καμερας ,micro sd slot ,στερεο ηχεια κλπ ...οπως καταλαβαινεις το να βαλεις 25% παραπανω ογκο πολυ λιγοτερο απο αυτον σε υψος και πλατος με 15% μεγαλυτερη οθονη για να εχεις ολο αυτο το hardware ειναι κατι αξιοσημειωτο..οχι το να παρεις μια ηδη υπαρχουσα κατασκευη (αιφον5ς)και να προσθεσεις νεα cpu +ram...Αυτo θεωρω εξελιξη και κατι το οποιο θα με παρακινουσε να αγορασω...οπως και τους περισσοτερους πιστευω...Εαν εχεις καποιο αντεπιχειρημα πανω σε αυτα πες το μου να το συζητησουμε :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κατα τα αλλα να καθησει ο κοσμος να δει την παρουσιαση και ουτε την μπαταρια να λενε ποση ειναι ουτε την ram :D 

Θυμάσαι εσύ καμια παρουσίαση που να αναφέρει η apple το μέγεθος της Ram? :P

Ειναι σχεδον δεδομενο οτι θα εχει 2GB Ram. Δεν νομιζω οτι θα γυρισει η apple πισω στις εποχες του λαγκαρισματος λογω 1GB Ram.

θα ήταν κάπως παράλογο να τρέχει το νέο λειτουργικό με το συγκεκριμένο hardware, έχοντας 1gb ram!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...