SIP1995 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πολύ όμορφο και σε αυτές τις ιντσες ΔΕΝ υπάρχει αντίπαλος απο μεριά android & wp υ.γ φίλος που θες το 6αρι 200 εύρω σε κάνα 2χρονο θα το βρεις τόσο.Και πάλι χλωμό το κόβω να πέσει τόσο, δες τι τιμές καμώνεται το 5S.
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αν φαν του Android πολυ καλη κινηση, αν το ειχε και στα 350 ευρω θα πουλαγε τρελα Την παίρνει και για λίγο παραπάνω, τρελά θα πουλήσει πάλι!
Mensdr3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Καλή κίνηση βέβαια απο την αππλε να βγάλει και ένα μικρό με χαρακτηριστικά 6σ απλα το ίδιο ντιζάιν καταντάει βαρετό. 1
SIP1995 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, δεν πιστεύω ότι το βγάλανε στην τύχη! Τι σημαίνει focus pixels και retina flash; Το πρώτο έχει να κάνει με τη κάμερα και το άλλο είναι για selfies...όταν βγάζεις φωτο ανεβαίνει στο μέγιστο η φωτεινότητα της οθόνης και να βγει πιο φωτεινή η φωτο. 2
kwstas321 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μήπως γιατί καμιά άλλη εταιρία το 2016 δεν θα έκανε event για να παρουσιάσει ένα 4" κινητό; Μήπως γιατί ο κόσμος δεν θέλει πια 4" κινητά; Δεν ξέρω όλοι όσοι λέτε τουμπάνο το κινητό κτλ κτλ θα πάτε να το πάρετε; Μην ξεχνάμε ότι η χρήση των smartphones τα τελευταία 5 χρόνια έχει αλλάξει πολύ κάποιοι από εμάς βλέπουμε μέχρι και ταινίες σε αυτά. Τι μπορείς να δεις στις 4" και να το χαρείς; (Μην πέσετε να με φάτε οι "μέτοχοι" ξέρουμε ότι κάνει η εταιρία που "αγαπάμε" είναι σωστό και το γουστάρουμε και δεν μιλάω μόνο για apple) Θέλω κινητό το πολύ 4.7 ινστες. Δεν είμαστε όλοι με χέρια king kong σε αυτόν τον πλανήτη.(Z3 compact το καλύτερο κινητό ever για εμένα) Φιλικά. 3
Lunarinx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Έχω την απορία και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση σε όλους αυτούς που πιστεύουνε παθιασμένα ότι αξίζει η αγορά αυτή της συσκευής,αν δεν είχε αυτό το μήλο από πίσω θα το αγοράζατε;Τι προσφέρει παραπάνω από μια άλλη συσκευή (π.χ. τον 200σιων ευρώ) ώστε να δικαιολογεί την τόσο μεγάλη διαφορά τιμής; Δεν λέω πολύ όμορφο εμφανισιακά και η 4αρα οθόνη μπορεί να βολεύει πολλούς ακόμα αλλά κάντε αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σας αξίζει αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά.Νομίζω η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις...Brand Name 1
haHa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Το ολο θεμα στο iphone SE ειναι η τιμη του! Ειναι εξαιρετικη για apple κινητο με τον τελευταιο επεξεργαστη κ εξαιρετικη καμερα. Επισης , η τιμη του ειναι μια υπενθυμιση για το ποσο υπερτιμημενα ειναι τα iphone 6s/6s plus, οπως και ολες οι ναυαρχιδες. Εξηγω: Το iphone se κοστιζει $399 , το iphone 6s $649 και το iphone 6s plus $749. Δηλαδη το iphone 6s ειναι 63% ακριβοτερο για ιδια ουσιαστικα specs/επιδοσεις και καμερα με μονη διαφορα στην οθονη, ενω το iphone 6s plus ειναι 88% ακριβοτερο για ιδια ουσιαστικα specs/επιδοσεις και καμερα(με προσθηκη OIS) με μονη διαφορα στην οθονη. Ολα τα επιχειρηματα που ακουγοντουσαν κατα καιρους οτι πχ τα iphone(ή αλλες ναυαρχιδες) ειναι τοσο ακριβα λογω του iOS, των υλικων κατασκευης, του RnD, του επεξεργαστη κλπ φαινεται πως δεν ειχαν βαση. Δεν νοειται το ιδιο σχεδον κινητο με απλα μεγαλυτερη οθονη να ειναι 63% (ή 88%!!) ακριβοτερο. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από haHa 5
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Την παίρνει και για λίγο παραπάνω, τρελά θα πουλήσει πάλι! απλα με 350 θα χτυπαγε και τους αλλους χρηστες τωρα παει καθαρα στα ατομα που δεν πηγαν απο το 5 στο 6 λογο μεγαλης οθονης 1
Giwrgos23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 δωσε μας και πηγη φιλε. http://www.gogadget.gr/specs/apple/iphone-se
jmirko15 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Έχω την απορία και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση σε όλους αυτούς που πιστεύουνε παθιασμένα ότι αξίζει η αγορά αυτή της συσκευής,αν δεν είχε αυτό το μήλο από πίσω θα το αγοράζατε;Τι προσφέρει παραπάνω από μια άλλη συσκευή (π.χ. τον 200σιων ευρώ) ώστε να δικαιολογεί την τόσο μεγάλη διαφορά τιμής; Δεν λέω πολύ όμορφο εμφανισιακά και η 4αρα οθόνη μπορεί να βολεύει πολλούς ακόμα αλλά κάντε αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σας αξίζει αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά.Νομίζω η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις...Brand Name Αν δεν έχει το μήλο και τρέχει iOS; Ναι.. 1
liberostelios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Για αυτό βγήκε. Γι αυτούς που θέλουν 4''. Δε νομίζω ότι βγήκε γι αυτό, απλά η Apple χρειάστηκε μία μικρή "τονωτική" ένεση στις πωλήσεις της, δεδομένου ότι οι προβλέψεις μιλάνε για το πρώτο τρίμηνο που παρουσίασε μείωση στις πωλήσεις iPhone από το 2007. Προφανώς και δεν εννοώ ότι η εταιρεία πάει για πτώχευση και τα σχετικά, συνεχίζει να είναι υπερκερδοφόρα. Απλά το θέμα είναι ότι είναι άσσοι στο μάρκετινγκ και ξέρουν πολύ καλά ότι μία εικόνα πτώσης που θα "σέρνεται" για 9 μήνες (μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβρη) θα είναι επιβλαβής για την εικόνα της εταιρείας (με ότι αυτό συνεπάγεται) και η συγκεκριμένη συσκευή πετυχαίνει να "σπάσει" αυτήν τη στιγμιαία καθοδική πορεία. Πέρα από αυτά, εμένα (αν και δε θα αγόραζα ποτέ iPhone) μου φαίνεται πολύ τίμια συσκευή. Γι αυτήν την τιμή, ότι πρέπει για το μέσο χρήστη iPhone που το θέλει για τα απλά και βασικά (fb, twitter, instagram κλπ.).
Lunarinx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αν δεν έχει το μήλο και τρέχει iOS; Ναι.. δηλαδή λες πως η διαφορά android με iOS αξίζει (200-300 ευρώ +)
jmirko15 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 δηλαδή λες πως η διαφορά android με iOS αξίζει (200-300 ευρώ +) Android δεν το ακουμπάω ούτε με σκουπόξυλο. Και ναι αυτό λέω. 2
FELIX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Έχω την απορία και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση σε όλους αυτούς που πιστεύουνε παθιασμένα ότι αξίζει η αγορά αυτή της συσκευής,αν δεν είχε αυτό το μήλο από πίσω θα το αγοράζατε;Τι προσφέρει παραπάνω από μια άλλη συσκευή (π.χ. τον 200σιων ευρώ) ώστε να δικαιολογεί την τόσο μεγάλη διαφορά τιμής; Δεν λέω πολύ όμορφο εμφανισιακά και η 4αρα οθόνη μπορεί να βολεύει πολλούς ακόμα αλλά κάντε αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σας αξίζει αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά.Νομίζω η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις...Brand Name Τι προσφερει? ιος με υποστηριξη για 3-4 χρονια.Σε βολικο μεγεθος για να το κουβαλας στην τσεπη σου.Για παρα πολυ κοσμο(δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ)εχει σημασια αυτο και μονο. 3
Hal9000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 8 Απριλίου μέχρι στιγμής η πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα