Hellraiser76 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Θα βρηκαν τιποτα πεταμενα εκει στη Foxconn....κριμα ηταν να πανε χαμενα. 5
discoboyminimal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Συμφωνώ, αλλά επίσης τι κακό έχει να το λέει/κράζει ο άλλος? Δημιουργήμά σου είναι για να σε πειράζει? σε ενα 4αρη android η wp δεν βγαινουν να τα πουν αυτα ομως. ουτε δικο μου ειναι , ουτε με νοιαζει , απλα αυτη η γενικευση που γινεται ειναι χαζομαρα. '4αρη , ετος 2016 = ΑΠATO ΕΙΝΑΙ' εχει δηλαδη δικιο ο φιλος hellraiser , απο καμια 50αρια σχεδιαστες - αναλυτες και project managers που ξερουν κατι παραπανω απο μας το τι ζηταει ο κοσμος. 3
michael92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Η τιμή ίσως με πείσει να παραμείνω σε iOS λόγω αγορασμένων εφαρμογών (κοντά στα 250 ευρώ). Το έψηνα εδώ και καιρό να πάω σε android όταν το 5S μου τα κακαρώσει.
tsalin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Έλεος με τους κυνηγούς των specs... Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν ντε και καλά 5'' συσκευή, θέλουν όμως κάτι ποιοτικότερο από τα low end adnroid και WP. Και ναι είναι iOS και μπορεί να δουλεύει σωστά με 1gb μνήμη... Για τα Bezels θα συμφωνήσω, όπως και για την τιμή. Όμως η Apple θα ξεπουλήσει όπως και να έχει, οπότε με παλιά υλικά και χαμηλό κόστος βγάζει περισσότερα... 2
Hellraiser76 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 σε ενα 4αρη android η wp δεν βγαινουν να τα πουν αυτα ομως. ουτε δικο μου ειναι , ουτε με νοιαζει , απλα αυτη η γενικευση που γινεται ειναι χαζομαρα. '4αρη , ετος 2016 = ΑΠATO ΕΙΝΑΙ' εχει δηλαδη δικιο ο φιλος hellraiser , απο καμια 50αρια σχεδιαστες - αναλυτες και project managers που ξερουν κατι παραπανω απο μας το τι ζηταει ο κοσμος. Δηλαδη πρεπει να εισαι ολα αυτα για να καταλαβεις οτι ενα τετοιο κινητο με αυτη τη σχεδιαση και αυτα τα χαρακτηριστικα σε αυτη τη τιμη ειναι αρμεγμα του κερατα για να μην κατι χειροτερο; Αμα εβγαζε πχ η Samsung μια τετοια συσκευη σε αυτη τη τιμη θα ελεγες παλι τις ιδιες αμπελοφιλοσοφιες ή εκει θα εριχνες τρελο κραξιμο;
johnmayson Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 παιδια η επισημη τιμη ελλαδα ποσο θα ειναι;; Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 σε ενα 4αρη android η wp δεν βγαινουν να τα πουν αυτα ομως. ουτε δικο μου ειναι , ουτε με νοιαζει , απλα αυτη η γενικευση που γινεται ειναι χαζομαρα. '4αρη , ετος 2016 = ΑΠATO ΕΙΝΑΙ' εχει δηλαδη δικιο ο φιλος hellraiser , απο καμια 50αρια σχεδιαστες - αναλυτες και project managers που ξερουν κατι παραπανω απο μας το τι ζηταει ο κοσμος. Sorry αλλά αν δεν σε ένοιαζε δεν θα ασχολιόσουν
chisao Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αυτό που βλέπω εγώ αυτή την στιγμή είναι ότι η apple αυτή την φορά "άκουσε" τους πελάτες της...
Perfect Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Άρμεγμα, άπατo, 5" και πάνω , τούμπανα κινεζικά,bezels αλλα όταν έρθει η ώρα που θα ανακοινωθούν οι πωλήσεις/κέρδη οι ειδήμονες κράχτες εξαφανιζολ! 2
spook Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Και βλέπω το όνομα του νέου iPhone και μου έρχεται η εξής απορία... Τι σημαίνει; Και λεώ θα το googlάρω...http://www.trustedreviews.com/news/what-does-iphone-se-stand-for-name-meaning-acronym
discoboyminimal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δηλαδη πρεπει να εισαι ολα αυτα για να καταλαβεις οτι ενα τετοιο κινητο με αυτη τη σχεδιαση και αυτα τα χαρακτηριστικα σε αυτη τη τιμη ειναι αρμεγμα του κερατα για να μην κατι χειροτερο; Αμα εβγαζε πχ η Samsung μια τετοια συσκευη σε αυτη τη τιμη θα ελεγες παλι τις ιδιες αμπελοφιλοσοφιες ή εκει θα εριχνες τρελο κραξιμο; αλλο το αρμεγμα αλλο το α.π.α.τ.ο . σε καποιους αρεσει. η τιμη δεν δικαιολογει τιποτα και ειναι αστεια και το ξερουμε ολοι. εχουμε βγει αρκετα οφ, εγω απλα λεω οτι δεν ειναι κακες οι 4ης ιντσες εν ετη 2016. και η πλειοψηφεια του κοσμακι , μικρα κινητα εχει. τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.. Sorry αλλά αν δεν σε ένοιαζε δεν θα ασχολιόσουν λες ε? 1
SaFiS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Άρμεγμα, απίστευτο είναι/ , 5" και πάνω , τούμπανα κινεζικά,bezels αλλα όταν έρθει η ώρα που θα ανακοινωθούν οι πωλήσεις/κέρδη οι ειδήμονες κράχτες εξαφανιζολ! Haters gonna Hate, my friend. Επειδή σίγουρα κανένας απο αυτούς δεν είδε και την παρουσίαση, ο Βόσνιακ ανακοίνωσε 30 εκατομμύρια πωλήσεις 4ιντσων iPhone μέσα στο 2015. Αλλά οι αναλυτές / μαρκετίστες που έχει το insomnia είναι πάνω από κάθε Apple... 9
fmarkos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 σε ενα 4αρη android η wp δεν βγαινουν να τα πουν αυτα ομως. Μήπως γιατί καμιά άλλη εταιρία το 2016 δεν θα έκανε event για να παρουσιάσει ένα 4" κινητό; Μήπως γιατί ο κόσμος δεν θέλει πια 4" κινητά; Δεν ξέρω όλοι όσοι λέτε τουμπάνο το κινητό κτλ κτλ θα πάτε να το πάρετε; Μην ξεχνάμε ότι η χρήση των smartphones τα τελευταία 5 χρόνια έχει αλλάξει πολύ κάποιοι από εμάς βλέπουμε μέχρι και ταινίες σε αυτά. Τι μπορείς να δεις στις 4" και να το χαρείς; (Μην πέσετε να με φάτε οι "μέτοχοι" ξέρουμε ότι κάνει η εταιρία που "αγαπάμε" είναι σωστό και το γουστάρουμε και δεν μιλάω μόνο για apple)
NOODLE Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 πολυ ωραίο! αν και δεν ειμαι φαν τον μικρών κινητών.Σιγουρα θα το προτιμήσει κόσμος που θέλει μικρά τηλέφωνα και ειναι πολλοί αυτοι! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα