Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο σκρουτζθα έχει 400 σιγουρα

Αυτό είναι κάτω από τα 399$ +ΦΠΑ :P

• Like 1
Δημοσ.

Όπως έχω ξαναπεί σε κάθε παρουσίαση iPhone, η Apple διαφημίζει με μεγάλα γράμματα στην αρχή της παρουσίασης, πόσα gb έχει το καινούργιο iPhone. Μόνο φέτος δεν συνέβη αυτό...ΥΠΟΠΤΟ!!!!!!! Η ram θα είναι 1gb. Λογικα θα άλλαξαν όλη την γραμμή παραγωγής του A9 για να βγάλουν και μια έκδοση με 1gb. Αφού το λέει και το gsmarena είναι επιβεβαιωμένο. Όλοι θυμόμαστε τον Σεπτέμβρη πόσο μέσα έπεσε με το 1gb του 6S...ΕΛΕΟΣ ρε Apple!

• Like 10
Δημοσ.

Μόνο αφού κυκλοφορήσει και γίνει tear down θα μάθουμε στα σίγουρα για τη RAM. Αν και εγώ πιστεύω ότι δύσκολα θα 'ναι 2GB...

Δημοσ.

Πλεον βλεποντας τα σχολια καποιων που περιμενουν με τρελα το καινοτομο αυτο προιον ειμαι πεπεισμενος οτι και ακαθαρσιες να βγαλει η μηλοεταιρεια και να τις ονομασει iphone θα τρεξουν σαν τρελοι να τις αγορασουν....

Υ.Γ
Κινητο του 2016 με οθονη 4" και 500 ευρω τιμη....

• Like 3
Δημοσ.

Οχι βεβαια κανενα κακο ειδικα με αυτη τη τιμη....οπως ειπε και ενας φιλος ας βγαλουν και μια εκδοση με 3.5" για τους κατοχους του θρυλικου πρωτου iphone.Αλλωστε το retro εχει γινει της μοδας και πουλαει τρελα....

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

τι κακο εχει η 4'' οθονη?

αν δεν σε βολευει μην περνεις.

Συμφωνώ, αλλά επίσης τι κακό έχει να το λέει/κράζει ο άλλος? Δημιουργήμά σου είναι για να σε πειράζει?

• Like 2
Δημοσ.

Για αυτό βγήκε. Γι αυτούς που θέλουν 4''.

αλλά θα είναι μεγαλύτερο σε μεγεθος απο κινητα με 4,5" οθόνη

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ εσωτερικά εκτός απο μπαταρία με το 6s λέτε να μην εχει 2 γίγα το 2016;; Φυσικά και εχει κατ'εμε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...