Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θετικο ειναι οτι θα ακολουθησουν και οι αλλοι κατασκευαστες και θα βγαλουν δυνατα smartphone σε μικρες διαστασεις.

• Like 4
  • Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ειχε 2γβ ραμ , θα το ειχα παρει χθες. Που πα ρε με 1 ραμ το 2016. Και θα παρακαλεσω να λειπουν τα σχολια του τυπου "iOs ειναι ρε συ, δεν θελει πανω απο 1"

iOs ειναι ρε συ, δεν θελει πανω απο 1

• Like 23
Δημοσ.

Δηλαδή στην Ελλάδα θα κάνει 350 ; Ανταλλάσσω το samsung s6 μου κατευθείαν γι αυτό. 

Δημοσ.

επιτέλους γιατί θεωρώ το 5s από τα πιο όμορφα iphone. και οι 4" μια χαρά κακομάθαμε στις 5-5.5" που πρέπει να το κρατάς με τα δύο χέρια και δεν χωραει και στο τζίν. σε σχετικά προσιτή τιμή δεν έχει ανταγωνιστή.

• Like 9
Δημοσ.

Δηλαδή στην Ελλάδα θα κάνει 350 ; Ανταλλάσσω το samsung s6 μου κατευθείαν γι αυτό. 

δεν νομιζω να ερθει και τοσο φθηνο στην ελλαδα ...

• Like 1
Δημοσ.

την λεει στο gsmarena 1giga

ξερει κανεις ποσο θα κοστισει ; 

κανα 500αρι και βαλε

Δημοσ.

και γω ρωτάω γιατί να μην βγάλει και 3,5 ίντσες ? αυτούς που αναπολούν το iPhone 3G δεν τους σκέφτεται.... Το αστείο πάντως της υπόθεσης δεν είναι ότι έβγαλε πάλι κινητό στις 4 ίντσες αλλα ότι πουλάει κινητό τεσσάρων ιντσών στα 500 euro :confused: :confused: :confused:

Είναι σαν να ακούω η πορσε εβγαλε την Porsche 997 το 2005 και το 2011 εβγαλε την Porsche 991, αλλα δε πάω σε 991 ενώ μπορώ, επειδή είναι ίδιο μέγεθος με την 997. 

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους, ο μόνος λόγος να αποχωριστώ το αγαπημένο μου 5s. Δεν λέω καλές και οι 5" του Mi4 που έχω για 2η συσκευή, αλλά το 5s είναι ο καλύτερος συνεργάτης, στην δουλειά μου...

Το μόνο θέμα είναι να μην φάει πολύ καπέλο η τιμή του, στην Ελλαδάρα μας...

• Like 1
Δημοσ.

Τα 649$ του 6s γινονται 789€ στην Ελλαδα. (Μιλαω για επισημη τιμη στα καταστηματα). Οποτε τα 399$=x?

Δημοσ.

Το θετικο ειναι οτι θα ακολουθησουν και οι αλλοι κατασκευαστες και θα βγαλουν δυνατα smartphone σε μικρες διαστασεις.

Τόσα χρόνια κυκλοφορούν iphone με μικρές διαστάσεις οι άλλοι κατασκευαστές δεν κάνανε τίποτα. Δεν θα αλλάξει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...