Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

πρόσφατα καλέσαμε στη cyta για διαμαρτυρία ταχύτητας των 4 mbps ενώ πληρώνουμε έως 24 και μας είπαν ότι ήταν κλειδωμένο στο 4.

Συνεπώς η ταχύτητα μετά την αλλαγή έγινε τέλεια στα 13 mbps.

Από εκείνη τη στιγμή και για 1.5 μήνα είμαστε τέλεια με 13 mbps.

Την προηγούμενη εβδομάδα όμως ξαφνικα βλέπω έπεσε το ineret .. στο ρούτερ ούτε τηλέφωνο αναμένο ούτε ιντερνετ και το broadband αναβοσβήνει.Κλείνω το ρούτερ και το ξανανοίγω.Τίποτα, το broadband αναβοσβήνει και τίποτα άλλο.Λέω θα το αφήσω έτσι το βράδυ για να δω τι θα γίνει.Σηκώνομαι το πρωι και βλε΄πω όλα καλα.ΑΑ εντάξει λέω θα ήταν από τη cyta.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ξανά τα ίδια.Αυτή τη φορά το αφήνω έτσι και γίνεται μετά απόλίγο

Η παραπάνω κατάσταση συνεχίστηκε για μέρες και λέω θα πάρω τη cyta .

Παίρνω και μου λέει ναι, έχετε πρόβλημα γιατί μόνο σήμερα έχετε 10 αποσυνδέσεις.Λέει θα το παρακολουθήσουμε και θα σας πούμε.Καλά λέω.

Την επόμενη μέρα πάω να ελε΄γξω τη ταχύτητα ( το κάνω συχνά) και βλέπω 10.8 mbps αντί για 13. και το margin λίγο πιο πάνω.Η γραμμή έφτιαξε όμως αλλά η ταχύτητα έπεσε λίγο.Το αφήνω όπως έχει..

Με παίρνει σήμερα από το cyta ένας κύριος και μου λέει ότι μετά από παρακολούθηση της γραμμής παρατηρήθηκε ότι κάτι αλλάζει συνεχώς τη διάυθυνση Ip ( ζητάει συνεχωώς καινούρια και λέει ότι είναι από αυτό οι αποσυνδε΄σεις.

Λέω οκ αλλά τι μπροεί να είναι , αφού πριν είμασταν καλα για ενάμιση μήνα με τα 13, τι άλλαξε τώρα.Μου έιπε ότι είναι κάποιο πρόγραμμα στο πισι ή στο κινητό που το κάνει.

Τι να κάνω?

προηγουμένως το margin ήταν 9.0/8.5

post-343469-0-35887700-1458576583_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπερα ,μεσα σε αυτον τον μηνα μηπως εχεις βαλει καποιο προγραμμα περιεργο.?? λεμε τωρα...

Λαθη η γραμμη σου δεν εχει πολλα και με το 19 που εχεις επρεπε παραπανω να κλειδωνες...

Δημοσ.

Τώρα σκεφτηκα,ισως ειναι ειναι ενα παιχνιδι που εβαλα 2 εβδομαδες πριν....μαλλον αυτο θα ειναι...

Τι να κανω ; να τους πω να μου κατεβασουν το margin ?

Δημοσ.

Καποιο προγραμμα που τρεχει reconnect scripts προκειμενου να παρακαμψει περιορισμους σε file hosts. Για παραδειγμα jdownloader. Υπαρχουν και αλλα παραδειγματα προγραμματων που μπορει για καποιον αλλο λογο να κανουν reboot προκειμενου να παρουν αλλη public ip. Για να γινει αυτο πρεπει να μην σε εχει σε static ο isp σου αλλα σε dynamic. Τωρα εσυ για ποιο παιχνιδι λες και γιατι να θελει να σου αλλαξει την ip;

Δημοσ.

Είναι ένα παιχνίδι που λέγεται MU , και συγκεκριμένα DivnityMU.

Παρόλα ταύτα, το παιχνίδι αυτό το έπαιζα και παλαιότερα χωρίς προβλήματα;Μήπως φταίνε τα updates του;Το κατέβασα στις 5 Μαρτίου και τα προβλήματα από τότε περίπου εμφανίζονται.

Ακούστε να σας πω και το άλλο που θυμήθηκα.

όλα ξεκίνησαν από τη μέρα που γυρίσαμε από το χωριό.Πριν αφύγουμε είχαμε κλείσει το ρούτερ από το κουμπάκι του.Μς το που γυρνάμε παταώ το κουμπί να ανοίξει.Εκεί ήταν που άρχισε το πρόβλημα και αναβόσβηνε το broadband συνεχώς χωρίς σήμα internet-phone.Το άφηκα εκείνη τη βραδιά και το επόμνενο πτωι ήταν OK.

Από τα παραπάνβ καταλαβαίνετε πως το παιχνίδι δεν φταίει αφού πισι,τηλ, όλα ήταν κλειστά αφού μόλις μπήκαμε στο σπίτι?

Δημοσ.

Δοκιμασες με αλλο ρουτερ να δεις εαν συχρονιζει και εχεις ιντερνετ βασικα μονο αν συχρονιζει

και αν συχρονιζει τοτε το ρουτερ φταιει

Δημοσ.

Ανανέωση:

μου ανέβασαν την ταχύτητα εκεί που ήταν πριν και δεν έχω αποσυνδέσεις.

Θα δείξει στην πορεία

Δημοσ.

Αποσταση ιδεα δεν εχω.

Line θαωανεβαδω φωτο μετα ειμαι απο κινητο τωρα.

Αν θελεις πηγαινε στο θεμα πολλες ερωτησεις για ιντετνευ και δες το ρκει.

Οριστε ολα ειναι παρακατω.

Εδω

Δημοσ.

Είχες ζητήσει να σου γυρίσουν τη γραμμή σε Fast Path για να έχεις μικρότερα Pings; Το πρώτο print screen αυτό δείχνει τουλάχιστον. Γενικά η γραμμή είναι πιο ασταθής σε Fast Path απ ότι σε Interleaved κ επίσης χάνεις κ λίγο σε sync. Οπότε τώρα παίζει να στο ξαναγύρισαν σε Interleaved...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τιποτα απο αυτα τα fast path και τσ λοιπα.

Τωρα που μετρησα εχω ping 14.

Μια χαρα δεν ειναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...