Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω εναν δισκο 250 γιγα sata wd στο κουτι μου και παριγγειλα εναν ssd 120 γιγα της corsair.ο 250αρης ειναι χωρισμενος σε 60 γιγα τα windows και τα αλλα ειναι αποθηκη.αν κανω clone τον sata 250 στον ssd 120 giga θα κανει μονο του τον διαχωρισμο? με το acronis true image λεω να το κανω εχει μια επιλογη clone drive.

Δημοσ.

Ναι θα το κάνει μόνο του αλλά για το λειτουργικό θα σου αφήσει γύρω στα 40giga. Αν όμως τα data του σκληρού είναι παραπάνω από 110 giga δεν θα γίνει η κλωνοποίηση. Είναι προφανές αυτό.

Κακή επιλογή ένας 120άρης και μάλιστα corsair. Μπορείς να πάρεις ένα 240-250 ssd και μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο.

• Like 1
Δημοσ.

Ή αποψη μου ειναι να μην μπλέξεις με cloning και θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση ωστε να αποφύγεις πιθανά προβλήματα αν δεν γίνει σωστά το cloning

Δημοσ.

το λειτουργικο ειναι οκ δεν εχει κανενα προβλημα επελεξα τον 120 της corsair γιατι δεν ειχα χρηματα παραπανω.

Δημοσ.

το λειτουργικο ειναι οκ δεν εχει κανενα προβλημα επελεξα τον 120 της corsair γιατι δεν ειχα χρηματα παραπανω.

Αυτή η δικαιολογία δεν έχω χρήματα και παίρνω ότι να ναι είναι φθηνή. Να περιμένεις να μαζέψεις ένα 20ρικο και να πας και σε 240-250 giga και ποιο αξιόπιστο. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...