Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου βγαζει το εξης προβλημα στο ενα απο τα δυο προφιλ που εχω στο pc :

"You've been signed in with temporary profile". αυτο μου το εβγαζε καιρο πριν και αποφασισα να κανω φοραμτ απο 8,1 σε 10. Αλλα σημερα μου ξαναεμφανιστικε. Τι μπορει να το προκαλει? Και παντα συμβαινει στο ιδιο προφιλ.

Ευχαριστω

Δημοσ.

αυθεντικα εχω τα windows. δεν ξερω

μου φαινεται πολυ περιεργο που γινεται στο ιδιο profile και μετα απο φορματ

υπαρχει περιπτωση απο ιο στα αρχεια του profile? Αν και εχω κανει σκαν

Επισκέπτης
Δημοσ.

αφού έκανες scan όχι, το format δέν έχει να κάνει με το profile τζάμπα το έκανες. Μήπως άν καταργούσες προσωρινά το άλλο profile και έκανες τα βήματα μόνο σε αυτό  που σου δημιουργεί το πρόβλημα, αλλα κάτσε μήπως απαντήσει κάποιος που είχε τα ίδια και το έλυσε.

Άν δεν, ρίξε μια ερώτηση εδώ http://www.insomnia.gr/topic/539337-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-windows-10/page-256?do=findComment&comment=54734405

Δημοσ.

δεν ειναι αποκλειστικα προβλημα των 10 γτ και στα 8 μου το εκανε.

Ευχαριστω παντως για τον χρονο σου.

Δημοσ.

αυθεντικα εχω τα windows. δεν ξερω

μου φαινεται πολυ περιεργο που γινεται στο ιδιο profile και μετα απο φορματ

υπαρχει περιπτωση απο ιο στα αρχεια του profile? Αν και εχω κανει σκαν

Αν έβαλες τα 10άρια πάνω από τα 8.1 δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση αλλά update, οπότε λογικό είναι να παραμείνει το πρόβλημα. Αν έκανες καθαρή εγκατάσταση από την αρχή τότε μπορεί να φταίει κάτι που βάζεις στο προφίλ σου. Μπορεί να είναι ιός ή μπορεί και να είναι κάποιο αρχείο ή φάκελος που αποθήκευσες στην επιφάνεια εργασίας ή στα έγγραφα. Δοκίμασε να μεταφέρεις όλα τα αρχεία που έχεις από το desktop σε κάποιον φάκελο π.χ. C:\FILES και βγάλε μια συντόμευση του files στο dekstop. Κάνε επανεκκίνηση και δες αν σε βάλει στο προφίλ σου. Εννοείτε ότι θα κάνεις έλεγχο με antivirus και adwcleaner και malwarebytes όπως και να 'χει.

OFF TOPIC

εάν κάνω αναβάθμιση θα μου λέει ακόμα ότι είναι σπασμένα και να βάλω κωδικό?

Ω, ναι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...