boombastik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ξερει κανεις τα λαθη transmits errors adsl στη foto τι ειναι και πως μπορω να τα διορθώσω? Thanks
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ξερει κανεις τα λαθη transmits errors adsl στη foto τι ειναι και πως μπορω να τα διορθώσω? Thanks παιζεις adsl παιζεις χαλκο δεν γινεται να μην εχεις errors.οποτε μια χαρα ειναι 42 errors.εχεις και καλη γραμμη γιατι βλεπω οτι εισαι στα 18mbit+. κατα τα αλλα ασχετα με το θεμα σου το zte 108 ειναι για κλαματα σαν ρουτερ οποτε θα σου προτεινα να παρεις τιποτα καλυτερο.ουτε καλη εμβελεια εχει ουτε αντεχει πολλα.
boombastik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τα transmit στην 1τη foto που ειναι 77600 ειναι οκ? Thnks P>S. Εχω ενα τπ λινκ 8960n v6 αλλα εχω προβλημα με το mtu και το ipv6 και δεν το χρησιμοποιω. Παντωs η tp link απιστευτη. O τυπος ηταν συνδεδεμενοs με teamviewer 5 ωρες και επερνε μετρησεις για να βρει το bug. Θα μου απαντησει αυριο.
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τα transmit στην 1τη foto που ειναι 77600 ειναι οκ? Thnks P>S. Εχω ενα τπ λινκ 8960n v6 αλλα εχω προβλημα με το mtu και το ipv6 και δεν το χρησιμοποιω. Παντωs η tp link απιστευτη. O τυπος ηταν συνδεδεμενοs με teamviewer 5 ωρες και επερνε μετρησεις για να βρει το bug. Θα μου απαντησει αυριο. μην σε αγχωνουν τοσο πολυ τα errors.σε καθε adsl θα δεις errors. αν εχεις παρα πολλα θα το καταλαβεις απο διαφορα τροπους. α.μπορει να εχεις μειωμενη ταχυτητα.να μην μπορεις δηλαδη να τερματισεις την ταχυτητα επειδη θα εχεις πολλα retransmit. β.να εχεις αποσυνδεσεις λογω οτι σηκωνει errors πεφτει και το Margin και χανεις συγχρονισμο.αν δηλαδη το Margin απο 6 πηγαινει στο 1 ε τοτε η γραμμη εχει θεματακι.και σιγουρα κοντα στο 1 θα σου σηκωνει και αβερτα errors. γ.αν εχει προβλημα η γραμμη ή εχει θεμα το Margin οπως ειπα στο β. και πεφτει χαμηλα τοτε θα δεις οτι τα errors θα ανεβαινουν ανα χιλιαδες.εκει που ειναι τα Fec crc hec θα βλεπεις να ανεβαινουν κομματια.εσυ εχεις ελαχιστα.δεν ξερω μετα απο ποση ωρα ειναι αλλα ειναι ελαχιστα.εχεις και καλη ταχυτητα.επισης εγω σε λιγες ωρες εχω φτασει 5 -6 ψηφιο αριθμων error σε καποια κατηγοριες χωρις να σημαινει οτι εχω προβλημα.εχω λιγω οριακα Margin λογω annex m και λογω της εσωτερικης καλωδιωσης που εχει προβλημα και δεν φτιαχνεται για χ ψ λογους αλλα παιζω σταθερα και 30 μερες Uptime οπως και την τερματιζω την γραμμη. το zte απλα που εχεις ειναι απο τα χαλια ρουτερ σε διαφορα θεματα.χαμηλο σημα στο wireless,αποσυνδεσεις σε wireless αλλα και στο adsl,μπουκωνει ευκολα,χαλαει ευκολα.γενικως θα δεις απειρα παραπονα για τα zte αλλο τοσο για το 108. τωρα για την tp link το λενε ολοι οτι εχει πολυ καλο after sales .και σε θεματα υποστηριξης αλλα και σε θεματα αντικαταστασης.να μην το κανει αντικατασταση το καταστημα και να στελνει email η tp link και να λεει οτι αλλαξτε του το του πελατη. συχνα πυκνα επισης να κοιτας και για Firmware. κατα τα αλλα και ipv6 να μην βαλεις δεν εγινε κατι.για το Mtu 1492 πρεπει να στο εχει σε pppoe και 1500 συνηθως σε pppoa.τι προβλημα/bug εχεις? επισης θα μπορουσες το tp link ακομα και ναμην το βαλεις σαν ρουτερ να το εβαζες σαν access point αφου σιγουρα παιζει καλυτερα απο το zte.αλλιως το πουλας και παιρνεις κανα 8970 ή 8980 ή 9980 να αναβαθμιστεις κιολας και να εχεις κατι που παιζει και vdsl(9980) και να ειναι και dual band(8980,9980)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα