Προς το περιεχόμενο

Πως θα συνδεσω usb stick στο αυτοκινητο

loun3ytunes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν δεν σου έχει το μαμίσιο USB της opel στο δεξί χέρι του οδηγού απο κάτω μέσα στην θήκη τότε θέλει φασαρία για να πάρει USB... Κάνει 60 ένα module που είδα που μπαίνει το AUX σου και παίρνει USB κτλπ αλλά δεν αξίζει... Καλύτερα παίρνεις ένα pioneer αν είναι να δώσεις τόσα και θα σου βγει στα ίδια λεφτά. Βέβαια θες και πρόσοψη άλλη μετά γιατί θα έχεις κενά και έναν αντάπτορα ISO... Φασαρία η αλλαγή...

Ή δοκιμάζεις το FM στα 5€ και αν κάτσει :P :p :P Εμένα δεν μου έκατσε πάντως :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το σκεφτομουν να βαλω μια απλη "πηγη" , ο χωρος αξιοποιειται απλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι θα χω το βγαλε βαλε προσοψη οπου κ αν πηγαινω... να μου πεις οκ, δε θα βαλω και μια πανακριβη αλλα οσο να ναι το αγχος που θα εχω αν την αφησω εστω και κρυμενη .. αλλα και το οτι θα την κουβαλαω εναλλακτικα.. :P

καταλαβα...σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας με κοβω στην λυση με cd και ισως αργοτερα σε μια αγορα Pioneer!Για αρχη θα του βαλω οπως και δηποτε καποια ηχεια γιατι αυτα δεν εχουν ουτε ενταση ουτε ποιοτητα τιποτα! :)

• Like 2

Ελπιζω να γινω κατανοητος :

Χρησιμοποιω το nero burning rom. Οπως ανοιγει το προγραμμα, επιλεγω CD δεδομενων (ή data CD ) . Μερικές εκδόσεις του προγραμματος το λενε CD (ISO) καπως ετσι. Παταω επομενο , και μετα στο κενο αριστερα ριχνω τα mp3 που θελω (απο τον φακελο του pc μου). Κατω-κατω βλεπεις ποσο θα γεμισει το CD και ποσο εχεις ακομα... ΜΕτα παταω πανω προς το κεντρο εγγραφη και γραφει το CD... δεν ξερω αν υπαρχει καποιο πιο απλο προγραμμα ή πιο απλες οδηγιες.. τα ειπα λιγο μπερδεμενα πιστευω :P

Με το Win Media Player στα περνάει σε AUDIO CD όχι σε MP3 που θες εσύ.

Για MP3 πάρε τα mp3 τραγούδια που έχεις στον υπολογιστή και τράβα τα στο CD έτσι όπως είναι μαζί με τους φακέλους (πας ο υπολογιστής μου - CD ROM και τα πας εκεί μέσα). Μετά πατάς εγγραφή που θα σου έχει απο πάνω στο ίδιο παράθυρο.

Αν σου πει τίποτα σαν τι να το γράψει μην βάλεις αυτό που λέει σαν φλασάκι αλλά επέλεξε την άλλη επιλογή (και το πρώτο μπορεί να παίξει αλλά το δεύτερο είναι συνήθως πιο trouble free).

Αλλιώς κατεβάζεις το Nero και κάνεις οτι σου γράφει ο Πάνος.

PS αν τα τραγούδια που έχεις δεν είναι MP3 μετέτρεψε τα πρώτα σε Mp3 γιατί αλλιώς δεν θα α βλέπει το tuner...

• 1 χρόνο αργότερα...

παδια δοκίμασα να γράψω ένα cd όπως λέτε πιο πάνω με το cdburnerxp, τα τραγούδια περάστηκαν στο cd αλλά όταν το βάζω στο αυτοκίνητο το διαβάζει το cd αλλά δεν παίζει ήχος έκανα τίποτα λάθος η φταίει το cdplayer του αυτοκινήτου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...