panosno1com Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 δυστυχως ειναι το εργοστασιακο cd30 mp3 του opel corsa D ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Αν δεν σου έχει το μαμίσιο USB της opel στο δεξί χέρι του οδηγού απο κάτω μέσα στην θήκη τότε θέλει φασαρία για να πάρει USB... Κάνει 60 ένα module που είδα που μπαίνει το AUX σου και παίρνει USB κτλπ αλλά δεν αξίζει... Καλύτερα παίρνεις ένα pioneer αν είναι να δώσεις τόσα και θα σου βγει στα ίδια λεφτά. Βέβαια θες και πρόσοψη άλλη μετά γιατί θα έχεις κενά και έναν αντάπτορα ISO... Φασαρία η αλλαγή... Ή δοκιμάζεις το FM στα 5€ και αν κάτσει :p Εμένα δεν μου έκατσε πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 το σκεφτομουν να βαλω μια απλη "πηγη" , ο χωρος αξιοποιειται απλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι θα χω το βγαλε βαλε προσοψη οπου κ αν πηγαινω... να μου πεις οκ, δε θα βαλω και μια πανακριβη αλλα οσο να ναι το αγχος που θα εχω αν την αφησω εστω και κρυμενη .. αλλα και το οτι θα την κουβαλαω εναλλακτικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loun3ytunes Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 καταλαβα...σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας με κοβω στην λυση με cd και ισως αργοτερα σε μια αγορα Pioneer!Για αρχη θα του βαλω οπως και δηποτε καποια ηχεια γιατι αυτα δεν εχουν ουτε ενταση ουτε ποιοτητα τιποτα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loun3ytunes Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 εχετε να προτεινετε καποιο αδειο cd που να εχει μεγαλο χωρο μεσα γιατι αυτα που βρισκω ειναι εως 80λεπτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 δε θα φτιαξεις audio cd... θα φτιαξεις ενα data cd και θα βαλεις ολα τα mp3 που θες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loun3ytunes Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 τι εννοεις ? δεν το κατεχω πολυ με τα cd! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ελπιζω να γινω κατανοητος : Χρησιμοποιω το nero burning rom. Οπως ανοιγει το προγραμμα, επιλεγω CD δεδομενων (ή data CD ) . Μερικές εκδόσεις του προγραμματος το λενε CD (ISO) καπως ετσι. Παταω επομενο , και μετα στο κενο αριστερα ριχνω τα mp3 που θελω (απο τον φακελο του pc μου). Κατω-κατω βλεπεις ποσο θα γεμισει το CD και ποσο εχεις ακομα... ΜΕτα παταω πανω προς το κεντρο εγγραφη και γραφει το CD... δεν ξερω αν υπαρχει καποιο πιο απλο προγραμμα ή πιο απλες οδηγιες.. τα ειπα λιγο μπερδεμενα πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loun3ytunes Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μια χαρα τα ειπες και ειδη χτες εγραψα 3cd αλλα με windows media player απλα μου την δινει γιατι τα cd χωρανε εως 80λεπτα η 700mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 700mb χωράνε 140 mp3 των 5mb. Κάτι κάνεις λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Με το Win Media Player στα περνάει σε AUDIO CD όχι σε MP3 που θες εσύ. Για MP3 πάρε τα mp3 τραγούδια που έχεις στον υπολογιστή και τράβα τα στο CD έτσι όπως είναι μαζί με τους φακέλους (πας ο υπολογιστής μου - CD ROM και τα πας εκεί μέσα). Μετά πατάς εγγραφή που θα σου έχει απο πάνω στο ίδιο παράθυρο. Αν σου πει τίποτα σαν τι να το γράψει μην βάλεις αυτό που λέει σαν φλασάκι αλλά επέλεξε την άλλη επιλογή (και το πρώτο μπορεί να παίξει αλλά το δεύτερο είναι συνήθως πιο trouble free). Αλλιώς κατεβάζεις το Nero και κάνεις οτι σου γράφει ο Πάνος. PS αν τα τραγούδια που έχεις δεν είναι MP3 μετέτρεψε τα πρώτα σε Mp3 γιατί αλλιώς δεν θα α βλέπει το tuner... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loun3ytunes Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ωραια ευχαριστω πολυ...Λεω και γω πως χωρανε μονο 20-25τραγουδια σε ενα cd ενω αλλοι βαζουν πολυυυυ παραπανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 παδια δοκίμασα να γράψω ένα cd όπως λέτε πιο πάνω με το cdburnerxp, τα τραγούδια περάστηκαν στο cd αλλά όταν το βάζω στο αυτοκίνητο το διαβάζει το cd αλλά δεν παίζει ήχος έκανα τίποτα λάθος η φταίει το cdplayer του αυτοκινήτου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα