Προς το περιεχόμενο

Σκονη στον αισθητηρα ολοκαινουργιας μηχανης??!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

SeNNinhA. Και πάλι ευχαριστώ. Μπορείς μήπως να μου υποδείξεις κάποιον αξιόπιστο για τα service της NIKON, ή και γενικότερα για θέματα σχετικά με την φωτογραφική μηχανή και τα παρελκόμενα? Εάν βέβαια επιτρέπεται από τους διαχειριστές ή κάπως αλλιώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σε συνέχεια των όσων γράφτηκαν παραπάνω να σας πω ότι, μετά από επίσκεψη σε πολύ καλό τεχνικό για NIKON, το γεγονός είναι ότι, εφόσον ο σένσορας τραυματισθεί δεν υπάρχει σωτηρία. Το φίλτρο που είπαμε παραπάνω είναι fix με τον σένσορα και ΔΕΝ μπορεί να αλλαχτεί.....επομένως η λύση είναι μόνο νέος σένσορα/φωτογραφική μηχανή........δυστυχώς!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry αλλα δεν ειναι έτσι.

Fix το πουλάει η Nikon σαν ανταλακτικο για να βγάζει λεφτα χωρις λόγο.

Παρόλα αυτα εαν παρεις το low pass filter σαν OEM ανταλλακτικό ή το βρεις απο αλλη χαλασμένη μηχανή τότε ειναι δυνατόν ανετα να αλλαχθει ακομη κι απο εσένα.

Αν θες να το πας και πιο κατω, το αντικαθιστάς με ενα IR μονο μιας και ειναι ενσωματωμενο στο γυαλι του φιλτρου και αυτο και καταργεις τελειως το Low Pass

Πως εκνευρίζομαι να ακούω το εύκολο "δεν γινεται" απο τεχνικούς δεν περιγραφεται!!! Άλλο πραγμα το "δεν γινεται" και αλλο πραγμα το "δεν το κανω εγω" ή το "δεν θελω να το κάνω" που ειναι απολυτως σεβαστα

Επεξ/σία από SeNNinhA

@SeNNinhA Για άλλη μία φορά σε ευχαριστώ, αλλά μόνος μου δεν μπορω/δεν θέλω να ρισκάρω παραπέρα.......απλά θα το ξαναρωτήσω και σε άλλο τεχνικό μόλις μου παρουσιαστεί η ευκαιρία.......ευχαριστώ...

Δεν ειναι απλο και ευκολο να ανοιξεις μια. Οχι ιδιαιτερα δυσκολο για την συγκεκριμενη εργασια (ανοιγεις το πισω μισο) αλλα θελει μια μικρη εμπειρια και να πιανουν τα χερια σου. Ομως γεγονος ειναι οτι γινεται. Ποιος ειναι διατεθημενος να το κανει ειναι αλλο θεμα.

• Like 1

το να λυσεις ολοκληρη την μηχανη,και να φτασεις στον αισθητηρα,ειναι ενα δυσκολο εγχειρημα,ακομη και για γνώστη.το να δεσεις την μηχανη σωστα,ειναι ακομη δυσκολοτερο.μην τα απλοποιεις τοσο.και το να καταφερεις να γρατσουνισεις το προστατευτικο φιλτρο που εχει μπροστα του ο αισθητηρας με το low pass μαζι,ειναι ενα θεμα απο μονο του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...