Προς το περιεχόμενο

Kaspersky Total Security 2016 - Multi Device (5 Users) 1,99gbp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ, tnx!

Να το βάλω στο tablet με Atom Z3735F (lenovo mix 3) ή θα σέρνεται??

Επίσης, στο τέλος μου έλεγε για 15 ευρώ επστροφή, και να δώσω την κάρτα για να μου τα βάλουν..

Είναι αξιόπιστο ή μαιμού? 

post-67232-0-72902800-1458566835_thumb.jpg

Δημοσ.

Λειτουργει σε 5 συσκευες με το ιδιο activation code

απ'οτι κατάλαβα όμως,μόνο σε 5 διαφορετικές συσκευές.Δε νομίζω να μπορεί να μπει σε 5 pc.

Δημοσ.

απ'οτι κατάλαβα όμως,μόνο σε 5 διαφορετικές συσκευές.Δε νομίζω να μπορεί να μπει σε 5 pc.

To pc δεν είναι συσκευή?? Δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεσαι  

Δημοσ.

Στη σελίδα του προϊόντος λέει 5 χρήστες / 1 χρόνος.

Οπότε λογικά είναι 5 συσκευές οποιουδήποτε είδους...είναι δυνατόν να απαιτείται η χρήση 5 διαφορετικών συσκευών; Δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

To pc δεν είναι συσκευή?? Δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεσαι  

με μπέρδεψε επειδή στο devices γράφει  Smartphone, Tablet, PC, Laptop, Mac και νόμιζα οτι αναφέρεται σε αυτές τις 5 συσκευές

Δημοσ.

Υπάρχει deadline ενεργοποίησης; σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά θα το χρειαστώ σε κάνα 3μήνο

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει deadline ενεργοποίησης; σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά θα το χρειαστώ σε κάνα 3μήνο

την ιδια απορια εχω και γω.... Εχω Kasperksy valid μέχρι 6/2017.... και δεν θα ελεγα πως βιάζομαι να το κάνω activation.

Δημοσ.

την ιδια απορια εχω και γω.... Εχω Kasperksy valid μέχρι 6/2017.... και δεν θα ελεγα πως βιάζομαι να το κάνω activation.

Σε ένα σχόλιο εδώ:

http://www.hotukdeals.com/deals/kaspersky-total-security-2016-multi-device-5-users-6-99-kaspersky-2416470

ένας λέει:

Hootwo1 day, 3 hours ago 9 Likes
Heat added. £1.40 per seat for thorough AV protection is a deal.

Kaspersky are Tier One providers and come out well in independent tests.

We have KTS16 (or Sophos) on all our devices, so have bought another 2x to renew for 10x devices.

One point to watch is that the annual clock on ALL 5x licences starts when you install the first one, so once you install one, aim to do the others soon after ...

Edited By: Hootwo on Mar 20, 2016 11:14

το αναπαράγω με κάθε επιφύλαξη
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...