Προς το περιεχόμενο

Kaspersky Total Security 2016 - Multi Device (5 Users) 1,99gbp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά έχει περάσει στο dna, δεν εξηγείται αλλιώς...

:-)

pcbill κάποιος που σε ξέρει θα μπορούσε να πει το ίδιο για κάτι άλλο - μια συνήθειά σου ή κάτι του χαρακτήρα σου - οπότε κόβε λόγια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Να ευχαριστήσω και εγώ τον TS.

Είχα πάρει εχθές 2 κλειδάκια... Όπου τελικά δεν τα θέλω....

Όποιος θέλει μου στέλνει πμ.

Τέλος μην στέλνετε άλλα πμ.

Επεξ/σία από eddie1996
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Να ευχαριστήσω και εγώ τον TS.

Είχα πάρει εχθές 2 κλειδάκια... Όπου τελικά δεν τα θέλω....

Όποιος θέλει μου στέλνει πμ.

Να ευχαριστήσω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον ευγενικότατο φίλο eddie1996 που μου έδωσε ένα κλειδάκι.

Και πάλι ευχαριστώ, 

Τόλης

Δημοσ.

pcbill κάποιος που σε ξέρει θα μπορούσε να πει το ίδιο για κάτι άλλο - μια συνήθειά σου ή κάτι του χαρακτήρα σου - οπότε κόβε λόγια.

Myrtilo αν είναι για 2 ευρώ (και 1002 να ήταν το ίδιο θα με αηδίαζε) να καθόμαστε να δημοσιεύουμε πως θα τους εξαπατήσουμε τότε να μου το πει και σε εμένα εαν είμαι λάθος. Φθάνει πια με αυτή την νοοτροπία.

Και για τους φίλους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον firefox, μου έστειλαν τις παρακάτω οδηγίες για το πως θα γίνει ξανά η εγκατάσταση του πιστοποιητικού.

"Παρακαλούμε κάντε ξανά εγκατάσταση του πιστοποιητικού Kaspersky στον Firefox.

A) Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1) Ενεργοποιήστε την εμφάνιση των κρυφών αρχείων και φακέλων.
Windows 7/8/10: http://windows.microsoft.com/en-gb/windows/show-hidden-files

2) Ανοίξτε τον Firefox και κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (τις τρεις παράλληλες παύλες στην πάνω δεξιά γωνία) > Options > Advanced > Certificates > View Certificates > Authorities.

3) Βρείτε το Certificate "ΑΟ Kaspersky Lab - Kaspersky Anti-Virus Personal Root Certificate".
-Εάν υπάρχει μία φορά: Κάντε κλικ στη δεύτερη γραμμή της εγγραφής και διαγράψτε την πατώντας "Delete or Distrust".
-Εάν υπάρχει πολλές φορές: Διαγράψτε όλες της εγγραφές.
-Εάν δεν υπάρχει καθόλου, προχωρήστε στο βήμα 4.

4) Κάντε κλικ στο "Import..." και μεταφερθείτε στον κατάλογο: C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP16.0.0\Data\Cert

5) Επιλέξτε το αρχείο (fake) Kaspersky Anti-Virus Personal Root Certificate.cer και κάντε κλικ στο "Open"

6) Στο παράθυρο "Downloading Certificate" παρακαλούμε επιλέξτε και τις τρεις επιλογές και πατήστε "OK".

7) Κλείστε όλα τα παράθυρα και επανεκκινήστε τον Firefox."
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα υπάρχει κάποιος αναλυτικός τρόπος όπως ακριβώς ο φίλος παραπάνω εξηγεί για τον firefox πως βάζω ελληνικά στο καρπεσκυ και ας ειναι και προηγουμενη εκδοση παρόλο που ήδη το έχω τοποθέτηση σε τρία μηχανήματα αγγλικα και ετοιμάζονται και για άλλα δύο κάθε βοήθεια δεκτή και θα σας είμαι ευγνωμων

Δημοσ.

Επειδή έχω το Avast μέχρι τον Δεκέμβρη, ξέρει κανένας αν μπορώ να ενεργοποιήσω τον κωδικό πχ τον Σεπτέμβρη; 

Και υπάρχει κάποια σελίδα που μπορώ να κάνω λογαριασμό, να βάλω τους κωδικούς μέχρι να ενεργοποιήσω, ή πρέπει να εγκαταστήσω το πρόγραμμα πρώτα;

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω το Avast μέχρι τον Δεκέμβρη, ξέρει κανένας αν μπορώ να ενεργοποιήσω τον κωδικό πχ τον Σεπτέμβρη; 

Και υπάρχει κάποια σελίδα που μπορώ να κάνω λογαριασμό, να βάλω τους κωδικούς μέχρι να ενεργοποιήσω, ή πρέπει να εγκαταστήσω το πρόγραμμα πρώτα;

Όποτε θες τον ενεργοποιείς και θα ισχύει για 365 μέρες. Τον Δεκέμβρη θα έχουν βγάλει την ver.2017 και θα τον περάσεις κανονικά. Τον κωδικό σου το συνδυάζουν με το email αγοράς, οπότε και να μην τον θυμάσαι τότε, λογικά τους κάνεις ένα ερώτημα με το email σου και σου τον στέλνουν.

Δημοσ.

Καλημέρα μια ερώτηση. Να απεγκαταστήσω το malwarebytes anti-malware ή θα δουλεύουν μαζί απροβλημάτηστα ?

Δημοσ.

Καλημέρα μια ερώτηση. Να απεγκαταστήσω το malwarebytes anti-malware ή θα δουλεύουν μαζί απροβλημάτηστα ?

δεν χρειαζεται να το βγαλεις, αν εχεις την εκδοση επι πληρωμη βγαλε το live scan , αν εχεις την δωρεαν αστο ετσι. 

Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν πρόλαβα την προσφορά, αν κάποιος έχει κλειδάκι που να περισσεύει (λέμε τώρα :D) θα ήθελα να του το αγοράσω απλά να μη ξεφέυγει εντελώς η τιμή :D 

Αν υπάρχει κάποιος ας μου στείλει pm!

Ευχαριστώ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...