Προς το περιεχόμενο

Kaspersky Total Security 2016 - Multi Device (5 Users) 1,99gbp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λεφτά υπάρχουν , πήρα και δεύτερο για του χρόνου,

Μην αρχίσουμε για τρίτο κλπ σας παρακαλώ  :X

Πλέον καταργείται η έννοια κάθε free antivirus.

Δημοσ.

Ευχαριστώ το παλικάρι που το βρήκε,τσιμπισα και εγώ ένα έτσι για υπάρχει. Η τελευταία μου εμπειρία με Kaspersky μου λέει ότι θα είναι πολύ βαρύ. Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω, το έβαλε κανένας; Βελτιώθηκε καθόλου σε θέμα κατανάλωσης πόρων ;

Δημοσ.

Ευχαριστώ το παλικάρι που το βρήκε,τσιμπισα και εγώ ένα έτσι για υπάρχει. Η τελευταία μου εμπειρία με Kaspersky μου λέει ότι θα είναι πολύ βαρύ. Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω, το έβαλε κανένας; Βελτιώθηκε καθόλου σε θέμα κατανάλωσης πόρων ;

Προσωπικά που είχα το avira free δεν είχα πρόβλημα, απλά επειδή όπως ειπώθηκε πιο πάνω είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να ελέγχει τα πάντα ενώ σε ραμ και cpu δεν θα δείτε σοβαρή διαφορά σε σχέση με άλλες λύσεις, στο θέμα του σκληρού (πχ σε μηχανικό) ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις. Εμένα πάντως σε λαπτοπ 5ετιας με i3 2.5 ghz 4gb ram και ssd καμία διαφορά.

Δημοσ.

Προσωπικά που είχα το avira free δεν είχα πρόβλημα, απλά επειδή όπως ειπώθηκε πιο πάνω είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να ελέγχει τα πάντα ενώ σε ραμ και cpu δεν θα δείτε σοβαρή διαφορά σε σχέση με άλλες λύσεις, στο θέμα του σκληρού (πχ σε μηχανικό) ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις. Εμένα πάντως σε λαπτοπ 5ετιας με i3 2.5 ghz 4gb ram και ssd καμία διαφορά.

Στο λαπτοπ αυτό το συγκεκριμένο Kaspersky είχες ;
Δημοσ.

Κάνοντας αγορά και renew εχθές, ζήτησα από το support να δω τι γίνεται για την διάρκεια της άδειας. Η απάντησή τους...

"We show on our record that you manually renewed your subscription. The expiration date has been updated and it is showing 03/21/2018 as the new expiry date."

:-)

Δημοσ.

Το δεύτερο κλειδί το πετάμε πάνω 1 μέρα πριν λήξη το τρέχων και αν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα, ξεκινήστε πρώτη μήνα με trial και μετά βάλτε το πρώτο κλειδί. :P

Δημοσ.

και πάνω που έλεγα να μπω να πάρω 3ο!!! δεν πειράζει μην είμαστε και αχόρταγοι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...