sacleiva Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Σκεφτομαι να αγορασω μια τηλεοραση, λογω χωρου μονο 32'' και σκεφτομουν να παω σε android tv πιστευοντας οτι ειναι πιο "ψυχαγωγικη". Η τηλεοραση που ειδα ειναι η Philips 32PFH5500 http://www.skroutz.gr/s/7859083/Philips-32PFH5500.html και ειναι απο τις πιο οικονομικες android. Η ερωτηση μου ειναι αξιζει σαν αγορα ειτε το συγκεκριμενο μοντελο ειτε το android tv γενικοτερα?
pesto1980 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Επειδή πέρασε μια ίδια 40αρα απο τα χερια μου, το android τρέχει μια χαρα, οπως και το kodi. Όμως το android σε περιορίζει να βλέπεις video στο youtube μέχρι 720, όπως και στο mirroring με αποτέλεσμα να χαλάει πολύ την ποιότητα. Το πάνελ είναι πολύ μέτριο, αλλά οι τιμές είναι πολύ καλές για android tv (philips 40" 5500 στα 359 στον κωτσο).
sacleiva Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Νομιζω οτι τηλεοραση και να βαλεις μπροστα μου σε σχεση με αυτην που εχω θα μου φανει τελεια Αλλωστε με αυτες τις τιμες δεν περιμενω να παρω και το καλυτερο πανελ... Αυτο με το youtube ειναι ζητημα, δλδ ολες οι android tv εχουν αυτον τον περιορισμο? Αν οχι να παω σε κατι πιο ακριβο, αν μπορεις να προτεινεις καποια.
heavyrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Για το πανελ δεν εχω αποψη, αλλα θα απεφευγα philips και θα πηγαινα σε sony αν ηθελα android tv. Οσον αφορα το youtube, σε sony τουλαχιστον, αν τρεξεις το βιντεο μεσω του app εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις την ποιοτητα απο 144p εως 2160p. Απ την αλλη αν το στειλεις απο κινητο στην tv ( google cast) οντως σε περιοριζει μεχρι τα 720p.
sacleiva Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Οκ δεν θα διαφωνησω, αλλα οι Sony android tv ειναι ολες 43''+ , γι αυτο κοιταω σε philips. Εκτος εαν υπαρχει καποιο μοντελο το οποιο δεν εχω δει πιο μικρο, το οποιο θα με βολευε.
heavyrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ναι εχεις δικιο. Δεν ειχα δει οτι δεν υπαρχουν sony android κατω απο 43 ιντσες... σ αυτη τη περιπτωση βρες καποιο μαγαζι να τις εχεις και πηγαινε "παιξε" με τις ρυθμισεις και τις λειτουργιες να δεις μονος σου αν σε καλυπτουν.
pesto1980 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αν δεν έχεις τρομερές απαιτήσεις μια χαρά είναι κ η philips αν και συμφέρει σαφώς η 40άρα σαν τιμή. Η 32 είναι σχετικά τσιμπημένη.
sacleiva Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δεν μπορω να παω σε μεγαλυτερη απο 32'' σε καμια περιπτωση. Οχι δεν εχω τρομερες απαιτησεις, πιο πολυ ταινιες, τηλεοραση πολυ λιγο θα λεγα και χαζα applications να περναει η ωρα. Βρηκα την philips http://www.e-shop.gr/tv-philips-32pfh5500-88-32-full-hd-smart-android-wifi-p-PER.157781 νομιζω ειναι πολυ καλη τιμη για οτι παρεχει...
pesto1980 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Καλή είναι, αρκεί να σου εξασφαλίζει εγγύηση κατασκευαστή και DOA σε περίπτωση που κατι δεν πάει καλά (άμεσα να ελέγξεις το πάνελ για περίεργες σκιές ή αλλοίωση χρωμάτων/φωτεινότητας, γιατί έτυχε σε μένα). Κατά τα άλλα είναι vfm λόγω λειτουργικού! Και kodi να τρέχει απροβλημάτιστα φυσικά!
sacleiva Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλημερα κυριοι, παρελαβα χθες την Philips http://www.e-shop.gr/tv-philips-32pfh5500-88-32-full-hd-smart-android-wifi-p-PER.157781 . Αν και δεν ειμαι ο καλυτερος κριτης μπορω να πω οτι για τις απαιτησεις μου η εικονα ειναι παρα πολυ καλη. Σας παραθετω καποιες γνωμες/ανυσηχιες/αποριες. - Το Android παει σφαιρα, πολυ ικανοποιημενος με την επιλογη μου να παω σε Android TV. - Δεν μπορω να βρω Chrome στο Play store. - Τι ειναι το Kodi και πως λειτουργει? - Το Youtube δουλευει 1080p κανονικα. - Το πανελ ειναι σε αριστη κατασταση, χωρις περίεργες σκιές ή αλλοίωση χρωμάτων/φωτεινότητας (pesto1980). - Ειναι δυνατον τα καναλια Mega-Alpha να μην εχουν εκδοση HD??? (Τεραστια η διαφορα με τα υπολοιπα!). - Προσπαθησα να βρω το Popcorn για να δω Live ταινιες αλλα τπτ, υπαρχει αλλος τροπος? Αυτα τα λιγα απο μενα, περιμενω την βοηθεια σας αν μπορειτε, ευχαριστω. Α! αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα keyboard-touchpad για την Tv....
elninioz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλημερα κ απο μενα! Λοιπον προσφατα αγορασα την philips 40put6400. Ηθελα android για kodi σε λογικα οικονομικα πλαισια! Τα θετικα: τιμη και το αψογο kodi!Δεν το περιμενα! 1080p καλη εικονα. Αρνητικα: το playstore ειναι σχεδον αδειο.επιλεγμενες εφαρμογες κ καποια παιχνιδια! 4k καταφερα μονο ενα αρχειο ν δω!ναι μονο ενα!θα την ελεγα 4κready και οχι 4k! η μοναδικη πηγη αυτην την στιγμη για 4k ειναι το youtube.Του youtube τα 4k δεν τα υποστιριζει! ισως σ μελλοντικο update?...βρηκα πολλα αρχεια στο νετ 4κ (samples) μονο ενα της philips επαιζε!Τυχαιο;!
heavyrain Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δεν υποστηριζει 4κ στο youtube γιατι πολυ απλα δεν υποστηριζει το vp9 codec. Οποτε μονο απο στικακι η νετφλιξ για 4κ content. Καλημερα κυριοι, παρελαβα χθες την Philips http://www.e-shop.gr/tv-philips-32pfh5500-88-32-full-hd-smart-android-wifi-p-PER.157781 . Αν και δεν ειμαι ο καλυτερος κριτης μπορω να πω οτι για τις απαιτησεις μου η εικονα ειναι παρα πολυ καλη. Σας παραθετω καποιες γνωμες/ανυσηχιες/αποριες. - Το Android παει σφαιρα, πολυ ικανοποιημενος με την επιλογη μου να παω σε Android TV. - Δεν μπορω να βρω Chrome στο Play store. - Τι ειναι το Kodi και πως λειτουργει? - Το Youtube δουλευει 1080p κανονικα. - Το πανελ ειναι σε αριστη κατασταση, χωρις περίεργες σκιές ή αλλοίωση χρωμάτων/φωτεινότητας (pesto1980). - Ειναι δυνατον τα καναλια Mega-Alpha να μην εχουν εκδοση HD??? (Τεραστια η διαφορα με τα υπολοιπα!). - Προσπαθησα να βρω το Popcorn για να δω Live ταινιες αλλα τπτ, υπαρχει αλλος τροπος? Αυτα τα λιγα απο μενα, περιμενω την βοηθεια σας αν μπορειτε, ευχαριστω. Α! αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα keyboard-touchpad για την Tv.... chrome δεν υπαρχει ως browser προς το παρον. Popcorn time επισης δεν υπαρχει αλλα υπαρχει το kodi που κανει την ιδια δουλεια. Googlare πως το σεταρεις. Πληκτρολογιο και ποντικι οποιοδηποτε σ αρεσει παρε.... αρκει να εχει δεκτη usb ο οποιος θα συνδεθει πανω στην τηλεοραση, ακριβως οπως κανεις και σε ενα pc.
elninioz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ναι το διαβασα για το vp9 codec απλα ειναι περιεργο για AndroidTV(Google) να μην υποστηριζει Youtube(Google)codecs....τεσπα
heavyrain Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Υποστηριζει, αλλα σε πιο ακριβα μοντελα. Δεν ειναι δυνατον να εχουν ιδιες δυνατότητες οι τηλεορασεις των 300ευρω με του 1000αρικου λογικο ειναι
sacleiva Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια! Εχω αρχισει βγαζω ακρη και με το πολυεργαλειο kodi και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την επιλογη μου μεχρι τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα