Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ που διαβασα βλεπω να χτυπιουνται καποιοι και να φωναζουν για τις αγγελιες..... το θεμα ειναι οτι ποτε αυτοι που ''χτυπιουνται'' θα καταλαβουν οτι το site δεν ειναι εμαρκετ και απλα τους δινει αυτην την δυνατοτητα χαριστικα ;

• Like 1
Δημοσ.

Tarif16 η κατασταση ειναι πολυπλοκη οσο αφορα μεταχειρισμενα

Το εχω αναφερει πολλες φορες οχι καταθεση(ειδικα μεγαλων ποσων) σε ατομα προσφατα γραμμενα στο forum και με ελαχιστες αξιολογησεις....Εγω δεν κανω καταθεση γενικα εκτος αν ο πωλητης εχει 40-50+ αξιολογησεις και παρουσια στο forum

Οπως σου ειπαν πολλα παιδια και στην αντικαταβολη δεν εξασφαλιζεσαι

Να σου θεσω ομως ενα παραδειγμα απο τη μερια μου(πωλητης)...Θελω να πουλησω ενα κινητο-gpu αξιας 200+....Επειδη εχω στειλει πανω απο 30-40 φορες εκτος Αττικης υπηρξαν αρκετες ειδικα στην αρχη που εστελνα αντικαταβολη....Ποτε δεν μου δημιουργηθηκε προβλημα με καποιο παιδι που δεν παρελαβε εκτος απο το μονο αρνητικο που ειναι η χρονικη διαρκεια πιστωσης των χρηματων...Απο ενα διαστημα και μετα και επειδη εχω διαβασει πολλα κουλα εδω μεσα αν το ποσο ειναι το παραπανω που ανεφερα μονο με καταθεση γιατι δεν μπορω να περιμενω 15 μερες να παραλαβω τα χρηματα ή να μην παραλαβει ο αγοραστης το προιον και να μου γυρισει πισω και να επωμιστω και τα μεταφορικα και την καθυστερηση

Δεν το παω εγωιστικα αλλα δεν γινεται να ζηταει ο καθε ''πουθενας'' καταθεση και να απαιτει εμπιστοσυνη και εγω να μην τυγχανω αυτης απο τη μερια μου...Οι περισσοτεροι γραφουν και για καταθεση στην αγγελια κατι που ποτε δεν εχω κανει οπως μπορεις να δεις

Φυσικα εχουν υπαρξει φορες που δεν ειχα αμεση αναγκη τα χρηματα και εστειλα αντικαταβολη...Εχουν υπαρξει φορες που ο αγοραστης μονος του προθυμοποιηθηκε να κανει καταθεση και αρνηθηκα γιατι καταλαβαινω την ''αγωνια'' μηπως σου φανε χρηματα

Για αυτο κρινω και την κατασταση μετα απο επικοινωνια με τον αγοραστη-πωλητη

Αλλα μην του βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...