Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα με ενδιαφερει ενα κινητο στις ιδιες πανω κατω διαστασεις με το 6s plus, παρομοια ποιοτητα καταςκευης,πολυ καλη οθονη, καλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει το δικο μου ( που μαλλον ελλατωματικο θα ειναι) και να μην λαγκαρει, να τα κανει ολα ταχυτατα.

Αυτό που λέω εγώ είναι τα κινητά πάνω από 600 είναι όλα απαιχτα. Να το ξέρεις αυτό. Οθόνη είναι θέμα γούστου. Εμένα μου άρεσε το moto x style πολύ φωτηνή, τρομερή. Το note 5 είναι φανταστική οθόνη. Κοίτα σε μπαταρία μάλλον s6 egde plus βάζω ψιλά. Είναι και αδιανόητα όμορφο. Πάντως να ξέρεις εγώ τώρα ή σε moto x style θα επιστρέψω ή nexus 6p διότι και το clean μαγεία είναι. Όπως στο λέω καλέ μου άνθρωπε όλα σε αυτή την τιμή διαμάντια είναι, βρες τις ανάγκες σου και πάρε.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά έχει πολύ ρίσκο να προτείνετε android σε κάποιον που ερχεται από iphone (ή και από wp). Το κολλήματα του android που σε πολλούς έχουν γίνει συνήθεια, δεν είναι ανεκτά από έναν χρήστη σοβαρού λειτουργικού και η απογοήτευση θα είναι μεγάλη.

Για το ερώτημα του ts τώρα για να είμαι και ον τοπικ: Δεν υπάρχει αντάξιο κινητό του 6s plus, έχεις χτυπήσει κορυφή μέχρι να βγει το iphone 7. Ίσως το lumia 950 αλλά υπολείπεται σοβαρά ακόμα στο store.

Ποια κολλήματα; Το μόνα κολλήματα που βλέπει κάποιος, μάντεψε που βρίσκονται. Δεν ξέρω σε ποιον πλανήτη ζείτε πραγματικά. Και μάλιστα δείχνεις πόσο εκτός τόπου και χρόνου είσαι αναφέροντας το Lumia 950. Και μόνο σαν αναφορά δείχνει οτι δεν σκαμπάζεις πολλά και σίγουρα δεν περιμέναμε αυτό το ποστ για να το κρίνουμε. Από μαργαριτάρι σε μαργαριτάρι.

• Super Moderators
Δημοσ.

ποια ios, wp και amstel με την παραμετροποιηση που εχει το android ουτε διπλα δεν μπορουν να σταθουν

με διαστασεις του 6s+ παιζουν πλεον ταμπλετ σε android :cry:

Η παραμετροποιηση δεν σου προσφέρει απαραίτητα εμπειρία χρήσης με την καλή έννοια. Το αντίθετο θα έλεγα...

Ίδιες ίντσες το edge s7 με το 6s plus αλλά στο δεύτερο δεν χρειαζόταν να βγαίνει ο μεγεθυντικός φακός στον browser για να πατήσω σε ένα μικρό link...

• Like 2
Δημοσ.

Εγω το αντιλαμβανομαι ως εξης

Μπορεις να μπεις σε καταστημα και να αγορασεις ετοιμο κουστουμι.Μπορει να ειναι απο κασμιρι η οτι αλλο θες, να εχει ριγες, να ειναι πολυχρωμα κοκ.

Ομως εαν το συγκρινεις με κοστουμι απο καλο ραφτι δεν υπαρχει περιπτωση να στρωνει το ιδιο καλα πανω σου.

Το ios εχει καποιο flow/smoothness που τα android δεν εχουν, ας εχουν καλυτερα χαρακτηριστικα, ας ειναι και ακριβοτερα, ας ειναι ακομα και ταχυτερα.Και αυτο οφειλετε οχι γιατι ειναι πιο μαγκες εκει στο cupertino αλλα γιατι εχουν αποφασισει συνειδητα οτι θα εχουν εντελως κλειστο συστημα.

Παρολαυτα προσωπικα ομως δεν τα προτιμω,για διαφορους λογους.

Ομως αντιλαμβανομαι τους χρηστες που δεν μπορουν να τα αποχωριστουν.Και προφανως δεν αναφερομαι σε fanboys.

Και για ξαναεπανελθουμε στο τοπικ εγω θα προτεινα εαν εισαι μακροχρονια χρηστης ios και ησουν απολυτα ευχαριστημενος απο το 6plus ειτε να ξαναγυριζες σε αυτο, ειτε να περιμενες το 7.

Βεβαια επειδη κατι ειπωθηκε κ για ελλατωματικη μπαταρια περνα απο καμια αντιπροσωπια να του ριξουν καμια ματια μηπως κ παιδευεσαι χωρις λογο..

Δημοσ.

Η παραμετροποιηση δεν σου προσφέρει απαραίτητα εμπειρία χρήσης με την καλή έννοια. Το αντίθετο θα έλεγα...

Ίδιες ίντσες το edge s7 με το 6s plus αλλά στο δεύτερο δεν χρειαζόταν να βγαίνει ο μεγεθυντικός φακός στον browser για να πατήσω σε ένα μικρό link...

Σε ποιόν browser?

Δημοσ.

οκ σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας .. θα επισκεφθω καποιο istorm να δω τι παιζει με την μπαταρια και απο κει και περα θα δειξει!

Δημοσ.

Αυτό που λέω εγώ είναι τα κινητά πάνω από 600 είναι όλα απαιχτα. Να το ξέρεις αυτό. Οθόνη είναι θέμα γούστου. Εμένα μου άρεσε το moto x style πολύ φωτηνή, τρομερή. Το note 5 είναι φανταστική οθόνη. Κοίτα σε μπαταρία μάλλον s6 egde plus βάζω ψιλά. Είναι και αδιανόητα όμορφο. Πάντως να ξέρεις εγώ τώρα ή σε moto x style θα επιστρέψω ή nexus 6p διότι και το clean μαγεία είναι. Όπως στο λέω καλέ μου άνθρωπε όλα σε αυτή την τιμή διαμάντια είναι, βρες τις ανάγκες σου και πάρε.

Απο μπαταρια το moto x style πως σου φανηκε ;; 

Δημοσ.

Γενικά έχει πολύ ρίσκο να προτείνετε android σε κάποιον που ερχεται από iphone (ή και από wp). Το κολλήματα του android που σε πολλούς έχουν γίνει συνήθεια, δεν είναι ανεκτά από έναν χρήστη σοβαρού λειτουργικού και η απογοήτευση θα είναι μεγάλη.

Για το ερώτημα του ts τώρα για να είμαι και ον τοπικ: Δεν υπάρχει αντάξιο κινητό του 6s plus, έχεις χτυπήσει κορυφή μέχρι να βγει το iphone 7. Ίσως το lumia 950 αλλά υπολείπεται σοβαρά ακόμα στο store.

Δεν ειναι τυχαιο οτι ελαχιστοι πιστευουν αυτες τις ανακριβειες κ για αυτο κανει ελαχιστες πωλησεις το lumia 950.

Αν θελεις κορυφαιο κινητο, o κοσμος κοιταει σε iphone κ κορυφαια android, οχι σε υποδεεστερα κινητα τυπου lumia 950.

• Like 1
Δημοσ.

Μαπα το καρπουζι http://www.gsmarena.com/moto_x_style_pure_edition-review-1308p3.php ή μαλλον ειναι κατηγοριας LG G4.

moto x force κ απο εμενα 

Το θεμα ειναι οτι για να δωσεις γνωμη σε καποιον υποτιθεται οτι γνωριζεις 2-3 πραγματα παραπανω.

Γιαυτο και του δινεις και επιχειρηματα απο την προταση σου για να καταλαβει και ο αλλος γιατι οντως αυτο ειναι ιδανικο για αυτον.

Τωρα τα παραπανω τυπου

moto x force κ απο εμενα 

Nexus 6P

Τα Galaxy s7 edge η meizu pro 5.

Ειναι λες και κανουμε γκαλοπ για το ποιο κινητο μας αρεσει περισσοτερο και θελαμε να παρουμε.

πχ στο Meizu pro 5 που αναφερθηκε https://www.skroutz.gr/s/8138004/Meizu-Pro-5-32GB.html

1 καταστημα το φερνει ολο και ολο,με αγνωστο χρονο παραλαβης,αρκετα ακριβοτερο απο οσο κοστιζει(οπως και τα περισσοτερα κινεζικα στο σκρουτζ) και φυσικα αν του παθει κατι,να εχει τεραστιους χρονους αναμονης.

Δημοσ.

Μα αυτη ειναι που σου δινει την μεγαλυτερη εμπειρια χρησης εγω πχ θελω οθονη 2k αντι fhd παταω 2 κουμπια και την αλλαζω, θελω να ακουμπαω την οθονη και να σβηνει ή να αναβει το χω, θελω το led στις ειδοποιησεις μπλε οχι κοκκινο, θελω πληκτρολογιο απο g4, δεν θελω να βλεπω ουτε μιση διαφημηση στις εφαρμογες αντε καν τα στο iphone........ τωρα αν ειναι καποιος ασχετος εννοειται οτι γιαυτον android-ios-symbian ειναι το ιδιο

+ δεν μπορουμε να μιλαμε για εμπιρια χρησης στο ios που σε περιοριζει στα παντα μεχρι που δεν μπορεις να στειλεις ενα mp3 στο φιλαρακι σου ή να παιξεις mkv απο otg   χεχε πραγματικα γελαω με κατι τετοια
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μα αυτη ειναι που σου δινει την μεγαλυτερη εμπειρια χρησης εγω πχ θελω οθονη 2k αντι fhd παταω 2 κουμπια και την αλλαζω, θελω να ακουμπαω την οθονη και να σβηνει ή να αναβει το χω, θελω το led στις ειδοποιησεις μπλε οχι κοκκινο, θελω πληκτρολογιο απο g4, δεν θελω να βλεπω ουτε μιση διαφημηση στις εφαρμογες αντε καν τα στο iphone........ τωρα αν ειναι καποιος ασχετος εννοειται οτι γιαυτον android-ios-symbian ειναι το ιδιο

+ δεν μπορουμε να μιλαμε για εμπιρια χρησης στο ios που σε περιοριζει στα παντα μεχρι που δεν μπορεις να στειλεις ενα mp3 στο φιλαρακι σου ή να παιξεις mkv απο otg   χεχε πραγματικα γελαω με κατι τετοια

Έχεις μείνει λίγο πίσω στο ios πάντως! :P

Εγώ ας πούμε σε μια συσκευή θέλω 5 πράγματα που να λειτουργούν άψογα και όμορφα, παρά 10 που παίζουν στο "περίπου"... :) Το android έχει κάνει σημαντικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά οι τόσες διαφορετικές συσκευές το κάνουν να φαίνεται προβληματικό, μιας και δεν συμπεριφέρεται σε όλες το ίδιο. Στο s7 edge δεν βρήκα κάτι τραγικά ενοχλητικό εως τώρα, πέρα από το ότι ακόμη προσαρμόζομαι μετά το ios που είχα για καιρό...

• Like 2
Δημοσ.

Δυνατό. 'Οτι έχει marsh με άφησε πολύ χαρούμενο κάνει καλή διαχείρηση.

Εγώ ας πούμε σε μια συσκευή θέλω 5 πράγματα που να λειτουργούν άψογα και όμορφα, παρά 10 που παίζουν στο "περίπου"... :) Το android έχει κάνει σημαντικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά οι τόσες διαφορετικές συσκευές το κάνουν να φαίνεται προβληματικό, μιας και δεν συμπεριφέρεται σε όλες το ίδιο. Στο s7 edge δεν βρήκα κάτι τραγικά ενοχλητικό εως τώρα, πέρα από το ότι ακόμη προσαρμόζομαι μετά το ios που είχα για καιρό...

Καλά είναι και θέμα όπτικης και αυτό. Σε φάση, όταν πήρα 6s plus το ότι για να περάσω ringtone έκανα ολόκληρη διαδικασία να το φτιάξω μόνος μου με ενόχλησε-προφανώς. Ήταν δυσλειτουργικό σε μια σειρά από διαδικασίες. Οπότε αυτά τα 5 πράγματα δεν είναι όλα ''άψογα''. Τρομερό κινητό απλά παραθέτω και αυτό ως οπτική.

• Like 2
Δημοσ.

εχω μεινει πισω...λεω κατι που δεν ισχύει για το ios? 

αυτο ελειπε να σκας 700ευρω για συσκευη και να μην ειναι κομπλε

Δυνατό. 'Οτι έχει marsh με άφησε πολύ χαρούμενο κάνει καλή διαχείρηση.

Καλά είναι και θέμα όπτικης και αυτό. Σε φάση, όταν πήρα 6s plus το ότι για να περάσω ringtone έκανα ολόκληρη διαδικασία να το φτιάξω μόνος μου με ενόχλησε-προφανώς. Ήταν δυσλειτουργικό σε μια σειρά από διαδικασίες. Οπότε αυτά τα 5 πράγματα δεν είναι όλα ''άψογα''. Τρομερό κινητό απλά παραθέτω και αυτό ως οπτική.

θα σε δω οταν θελησεις να κατεβασεις κανενα βιντεο σε mkv απο τορρεντ με υποτιτλους σε srt και να τo δεις στο iphone εκει θα καταλαβεις τι θα πει ios χεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...