Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ό,τι να ναι και πάλι... Εχεις ιδέα γιατί πράγμα μιλάς;

αφου δεν ειπε παλι για το moto g3 και το ποσο υπεργαματο ειναι παλι καλα να λες... χαχα
  • Like 2
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια χωρις παρεξηγηση τι τρεχετε ολοι και του προτεινετε συσκευες αβερτα?Δεν αναρωτηθηκε κανεις πως γινεται σε μια συσκευη με τοσο καλη αυτονομια να μην του κραταει η μπαταρια???

μα δεν μας αναφερει αναλυτικα μονο οτι φευγει νερακι ουτε αν εχει battery drain, ουτε ποσες ωρες εινα wake η συσκευη, ουτε στα ποσα % εχει την οθονη, ποσες εφαρμογες, accounts, emails εχει κτλ

αφου δεν ειπε παλι για το moto g3 και το ποσο υπεργαματο ειναι παλι καλα να λες... χαχα

ετοιμος ημουν τα του πω να παρει μοτο τζι να ξενοιασει απο μπαταρια 

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά έχει πολύ ρίσκο να προτείνετε android σε κάποιον που ερχεται από iphone (ή και από wp). Το κολλήματα του android που σε πολλούς έχουν γίνει συνήθεια, δεν είναι ανεκτά από έναν χρήστη σοβαρού λειτουργικού και η απογοήτευση θα είναι μεγάλη.

Για το ερώτημα του ts τώρα για να είμαι και ον τοπικ: Δεν υπάρχει αντάξιο κινητό του 6s plus, έχεις χτυπήσει κορυφή μέχρι να βγει το iphone 7. Ίσως το lumia 950 αλλά υπολείπεται σοβαρά ακόμα στο store.

Δημοσ.

απο 6 plus πηγα σε 6s plus οπως το ακους. τωρα δεν καθομαι να μετραω στατιστικα κλπ αλλα το βλεπω μεσα στη μερα οτι το 6s plus που εχω σε σχεση με το 6 plus που ειχα εχει τεραστια διαφορα. παντως αποσα εχω δει σε εμφανιση,επιδοσεις και μπαταρια καταληγω σε s7 edge και nexus 6p, αντε και huawei mate 8. Το moto x force η αληθεια ειναι οτι δεν μου πολυαρεσει

Δημοσ.

Για να κρίνεις επιδόσεις μάλλον κοιτάς τα χαρακτηριστικά αλλά σε αυτόν τον τομέα θα απογοητευετείς ό,τι χαρακτηριστικά και να έχει. Η εμπειρία χρήσης του iphone δεν μπορεί να συγκριθεί (άμεσα αλλά κυρίως σε βάθος χρόνου) με κανένα άλλο τηλέφωνο. Ίσως μόνο με τα wp αλλά αυτά έχουν άλλα μειονεκτηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Για να κρίνεις επιδόσεις μάλλον κοιτάς τα χαρακτηριστικά αλλά σε αυτόν τον τομέα θα απογοητευετείς ό,τι χαρακτηριστικά και να έχει. Η εμπειρία χρήσης του iphone δεν μπορεί να συγκριθεί (άμεσα αλλά κυρίως σε βάθος χρόνου) με κανένα άλλο τηλέφωνο. Ίσως μόνο με τα wp αλλά αυτά έχουν άλλα μειονεκτηματα.

μαλλον εχεις να πιασεις στα χερια σου high end android χρονια...
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτο το πραγμα παντως που βλεπω ενα ξερο ονομα τηλεφωνου να προτεινεται χωρις επιχειρηματα με ξεπερναει η αληθεια ειναι.

Δημοσ.

Εγώ αν πω redmi note 3 PRO, θα με κραξετε; Το έχω αυτή τη στιγμή και είχα πριν λίγους μήνες το 6 plus. Δε θεωρώ ότι υστερεί κάπου, ίσα ίσα που στο θέμα μπαταρίας είναι καλύτερο παρότι και το iPhone είναι τέρας. Το μόνο κακό του xiaomi είναι ότι πρέπει να είσαι λίγο ψαγμενος μέχρι να το "στήσεις" στα μέτρα σου.

Δημοσ.

Αυτο το πραγμα παντως που βλεπω ενα ξερο ονομα τηλεφωνου να προτεινεται χωρις επιχειρηματα με ξεπερναει η αληθεια ειναι.

Τι παραπανω να γραψουμε;; Ζητησε συγκεκριμενα πραγματα,μπαταρια κ οσο το δυνατον πιο κοντα σε ταχυτητα στο 6s plus

Ενα ξερο nexus 6p η ενα ξερο moto x force ειναι αρκετο !! Ας γραψει αν τον ανδιαφερει και κατι αλλο η τι δεν θελει να του πουμε με επιχειρηματα πιο να παρει κ πιο οχι

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά έχει πολύ ρίσκο να προτείνετε android σε κάποιον που ερχεται από iphone (ή και από wp). Το κολλήματα του android που σε πολλούς έχουν γίνει συνήθεια, δεν είναι ανεκτά από έναν χρήστη σοβαρού λειτουργικού και η απογοήτευση θα είναι μεγάλη.

Για το ερώτημα του ts τώρα για να είμαι και ον τοπικ: Δεν υπάρχει αντάξιο κινητό του 6s plus, έχεις χτυπήσει κορυφή μέχρι να βγει το iphone 7. Ίσως το lumia 950 αλλά υπολείπεται σοβαρά ακόμα στο store.

Έχει περάσει εδώ και 1 χρονο top android από τα χέρια σου; Όχι. Τότε τι γράφεις ότι θυμάσε ή οτι σου έρθει;

Δημοσ.

Έχει περάσει εδώ και 1 χρονο top android από τα χέρια σου; Όχι. Τότε τι γράφεις ότι θυμάσε ή οτι σου έρθει;

Το μονο που ισχυει ειναι οτι ακομα το wp store υπολοιπεται σημαντικων εφαρμογων!

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο που ισχυει ειναι οτι ακομα το wp store υπολοιπεται σημαντικων εφαρμογων!

Μπές και δες το profil μου από αγγελίες. Έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα. Όταν λέμε όλα, όλα. Διαβάζουν καραμέλες και τις αναπαράγουν και δεν το μπορώ αυτό διότι κατευθύνει κόσμο λάθος. Note 5, s6 edge plus, nexus 6p, moto x style δεν μπορεί να τα κάνεις να λαγκάρουν ακόμα και αν προσπαθείς- κυριολεκτικά- τρομερά μηχανηματα. Δεν λέω να έχει την αρρώστια που έχουμε εμείς και να αλλάζει κάθε μήνα κινητό, απλά να λέμε ότι ξέρουμε.

Δημοσ.

εμενα με ενδιαφερει ενα κινητο στις ιδιες πανω κατω διαστασεις με το 6s plus, παρομοια ποιοτητα καταςκευης,πολυ καλη οθονη, καλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει το δικο μου ( που μαλλον ελλατωματικο θα ειναι) και να μην λαγκαρει, να τα κανει ολα ταχυτατα.

Δημοσ.

Μπές και δες το profil μου από αγγελίες. Έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα. Όταν λέμε όλα, όλα. Διαβάζουν καραμέλες και τις αναπαράγουν και δεν το μπορώ αυτό διότι κατευθύνει κόσμο λάθος. Note 5, s6 edge plus, nexus 6p, moto x style δεν μπορεί να τα κάνεις να λαγκάρουν ακόμα και αν προσπαθείς- κυριολεκτικά- τρομερά μηχανηματα. Δεν λέω να έχει την αρρώστια που έχουμε εμείς και να αλλάζει κάθε μήνα κινητό, απλά να λέμε ότι ξέρουμε.

ε ναι ... αλλα ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του ειτε λογω αγνοιας ειτε λογω fanboy-σμου

εμενα με ενδιαφερει ενα κινητο στις ιδιες πανω κατω διαστασεις με το 6s plus, παρομοια ποιοτητα καταςκευης,πολυ καλη οθονη, καλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει το δικο μου ( που μαλλον ελλατωματικο θα ειναι) και να μην λαγκαρει, να τα κανει ολα ταχυτατα.

ειπαμε s7 edge και meizu pro 5... ειναι τα 2 κορυφαια σε θεματα μπαταριας, εκτος ολων των αλλων. Μετα πας σε αλλα με μικροτερα specs αλλα πολυ καλη μπαταρια οπως τα huawei mate

Δημοσ.

ποια ios, wp και amstel με την παραμετροποιηση που εχει το android ουτε διπλα δεν μπορουν να σταθουν

με διαστασεις του 6s+ παιζουν πλεον ταμπλετ σε android :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...