heavyrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ό,τι να ναι και πάλι... Εχεις ιδέα γιατί πράγμα μιλάς;αφου δεν ειπε παλι για το moto g3 και το ποσο υπεργαματο ειναι παλι καλα να λες... χαχα 2
ziaba Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια χωρις παρεξηγηση τι τρεχετε ολοι και του προτεινετε συσκευες αβερτα?Δεν αναρωτηθηκε κανεις πως γινεται σε μια συσκευη με τοσο καλη αυτονομια να μην του κραταει η μπαταρια??? μα δεν μας αναφερει αναλυτικα μονο οτι φευγει νερακι ουτε αν εχει battery drain, ουτε ποσες ωρες εινα wake η συσκευη, ουτε στα ποσα % εχει την οθονη, ποσες εφαρμογες, accounts, emails εχει κτλ αφου δεν ειπε παλι για το moto g3 και το ποσο υπεργαματο ειναι παλι καλα να λες... χαχα ετοιμος ημουν τα του πω να παρει μοτο τζι να ξενοιασει απο μπαταρια 1
vanmour Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Γενικά έχει πολύ ρίσκο να προτείνετε android σε κάποιον που ερχεται από iphone (ή και από wp). Το κολλήματα του android που σε πολλούς έχουν γίνει συνήθεια, δεν είναι ανεκτά από έναν χρήστη σοβαρού λειτουργικού και η απογοήτευση θα είναι μεγάλη. Για το ερώτημα του ts τώρα για να είμαι και ον τοπικ: Δεν υπάρχει αντάξιο κινητό του 6s plus, έχεις χτυπήσει κορυφή μέχρι να βγει το iphone 7. Ίσως το lumia 950 αλλά υπολείπεται σοβαρά ακόμα στο store.
thodorisv90 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 απο 6 plus πηγα σε 6s plus οπως το ακους. τωρα δεν καθομαι να μετραω στατιστικα κλπ αλλα το βλεπω μεσα στη μερα οτι το 6s plus που εχω σε σχεση με το 6 plus που ειχα εχει τεραστια διαφορα. παντως αποσα εχω δει σε εμφανιση,επιδοσεις και μπαταρια καταληγω σε s7 edge και nexus 6p, αντε και huawei mate 8. Το moto x force η αληθεια ειναι οτι δεν μου πολυαρεσει
vanmour Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Για να κρίνεις επιδόσεις μάλλον κοιτάς τα χαρακτηριστικά αλλά σε αυτόν τον τομέα θα απογοητευετείς ό,τι χαρακτηριστικά και να έχει. Η εμπειρία χρήσης του iphone δεν μπορεί να συγκριθεί (άμεσα αλλά κυρίως σε βάθος χρόνου) με κανένα άλλο τηλέφωνο. Ίσως μόνο με τα wp αλλά αυτά έχουν άλλα μειονεκτηματα. 1
heavyrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Για να κρίνεις επιδόσεις μάλλον κοιτάς τα χαρακτηριστικά αλλά σε αυτόν τον τομέα θα απογοητευετείς ό,τι χαρακτηριστικά και να έχει. Η εμπειρία χρήσης του iphone δεν μπορεί να συγκριθεί (άμεσα αλλά κυρίως σε βάθος χρόνου) με κανένα άλλο τηλέφωνο. Ίσως μόνο με τα wp αλλά αυτά έχουν άλλα μειονεκτηματα.μαλλον εχεις να πιασεις στα χερια σου high end android χρονια... 2
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αυτο το πραγμα παντως που βλεπω ενα ξερο ονομα τηλεφωνου να προτεινεται χωρις επιχειρηματα με ξεπερναει η αληθεια ειναι.
vchristod84 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εγώ αν πω redmi note 3 PRO, θα με κραξετε; Το έχω αυτή τη στιγμή και είχα πριν λίγους μήνες το 6 plus. Δε θεωρώ ότι υστερεί κάπου, ίσα ίσα που στο θέμα μπαταρίας είναι καλύτερο παρότι και το iPhone είναι τέρας. Το μόνο κακό του xiaomi είναι ότι πρέπει να είσαι λίγο ψαγμενος μέχρι να το "στήσεις" στα μέτρα σου.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αυτο το πραγμα παντως που βλεπω ενα ξερο ονομα τηλεφωνου να προτεινεται χωρις επιχειρηματα με ξεπερναει η αληθεια ειναι. Τι παραπανω να γραψουμε;; Ζητησε συγκεκριμενα πραγματα,μπαταρια κ οσο το δυνατον πιο κοντα σε ταχυτητα στο 6s plus Ενα ξερο nexus 6p η ενα ξερο moto x force ειναι αρκετο !! Ας γραψει αν τον ανδιαφερει και κατι αλλο η τι δεν θελει να του πουμε με επιχειρηματα πιο να παρει κ πιο οχι 1
splashboogie Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Γενικά έχει πολύ ρίσκο να προτείνετε android σε κάποιον που ερχεται από iphone (ή και από wp). Το κολλήματα του android που σε πολλούς έχουν γίνει συνήθεια, δεν είναι ανεκτά από έναν χρήστη σοβαρού λειτουργικού και η απογοήτευση θα είναι μεγάλη. Για το ερώτημα του ts τώρα για να είμαι και ον τοπικ: Δεν υπάρχει αντάξιο κινητό του 6s plus, έχεις χτυπήσει κορυφή μέχρι να βγει το iphone 7. Ίσως το lumia 950 αλλά υπολείπεται σοβαρά ακόμα στο store. Έχει περάσει εδώ και 1 χρονο top android από τα χέρια σου; Όχι. Τότε τι γράφεις ότι θυμάσε ή οτι σου έρθει;
heavyrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Έχει περάσει εδώ και 1 χρονο top android από τα χέρια σου; Όχι. Τότε τι γράφεις ότι θυμάσε ή οτι σου έρθει; Το μονο που ισχυει ειναι οτι ακομα το wp store υπολοιπεται σημαντικων εφαρμογων! 1
splashboogie Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Το μονο που ισχυει ειναι οτι ακομα το wp store υπολοιπεται σημαντικων εφαρμογων! Μπές και δες το profil μου από αγγελίες. Έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα. Όταν λέμε όλα, όλα. Διαβάζουν καραμέλες και τις αναπαράγουν και δεν το μπορώ αυτό διότι κατευθύνει κόσμο λάθος. Note 5, s6 edge plus, nexus 6p, moto x style δεν μπορεί να τα κάνεις να λαγκάρουν ακόμα και αν προσπαθείς- κυριολεκτικά- τρομερά μηχανηματα. Δεν λέω να έχει την αρρώστια που έχουμε εμείς και να αλλάζει κάθε μήνα κινητό, απλά να λέμε ότι ξέρουμε.
thodorisv90 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 εμενα με ενδιαφερει ενα κινητο στις ιδιες πανω κατω διαστασεις με το 6s plus, παρομοια ποιοτητα καταςκευης,πολυ καλη οθονη, καλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει το δικο μου ( που μαλλον ελλατωματικο θα ειναι) και να μην λαγκαρει, να τα κανει ολα ταχυτατα.
heavyrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μπές και δες το profil μου από αγγελίες. Έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα. Όταν λέμε όλα, όλα. Διαβάζουν καραμέλες και τις αναπαράγουν και δεν το μπορώ αυτό διότι κατευθύνει κόσμο λάθος. Note 5, s6 edge plus, nexus 6p, moto x style δεν μπορεί να τα κάνεις να λαγκάρουν ακόμα και αν προσπαθείς- κυριολεκτικά- τρομερά μηχανηματα. Δεν λέω να έχει την αρρώστια που έχουμε εμείς και να αλλάζει κάθε μήνα κινητό, απλά να λέμε ότι ξέρουμε. ε ναι ... αλλα ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του ειτε λογω αγνοιας ειτε λογω fanboy-σμου εμενα με ενδιαφερει ενα κινητο στις ιδιες πανω κατω διαστασεις με το 6s plus, παρομοια ποιοτητα καταςκευης,πολυ καλη οθονη, καλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει το δικο μου ( που μαλλον ελλατωματικο θα ειναι) και να μην λαγκαρει, να τα κανει ολα ταχυτατα. ειπαμε s7 edge και meizu pro 5... ειναι τα 2 κορυφαια σε θεματα μπαταριας, εκτος ολων των αλλων. Μετα πας σε αλλα με μικροτερα specs αλλα πολυ καλη μπαταρια οπως τα huawei mate
ziaba Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Για να κρίνεις επιδόσεις μάλλον κοιτάς τα χαρακτηριστικά αλλά σε αυτόν τον τομέα θα απογοητευετείς ό,τι χαρακτηριστικά και να έχει. Η εμπειρία χρήσης του iphone δεν μπορεί να συγκριθεί (άμεσα αλλά κυρίως σε βάθος χρόνου) με κανένα άλλο τηλέφωνο. Ίσως μόνο με τα wp αλλά αυτά έχουν άλλα μειονεκτηματα. ποια ios, wp και amstel με την παραμετροποιηση που εχει το android ουτε διπλα δεν μπορουν να σταθουν εμενα με ενδιαφερει ενα κινητο στις ιδιες πανω κατω διαστασεις με το 6s plus, παρομοια ποιοτητα καταςκευης,πολυ καλη οθονη, καλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει το δικο μου ( που μαλλον ελλατωματικο θα ειναι) και να μην λαγκαρει, να τα κανει ολα ταχυτατα. με διαστασεις του 6s+ παιζουν πλεον ταμπλετ σε android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα