Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Παιδιά δεν το σωσα, έγινα ο τύπος με το κακκάδι στο διαχωριστικό ρουθουνιών
Herculess Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Επειδή και εγώ ταλαιπωρούμαι γενικά με συνάχι και στη συνέχεια με ιγμορίτιδα, ένας γιατρός στην Δανία μου είπε να πάρω μία infrared λάμπα σαν αυτές που έχουν στα κλουβιά των σαυρών και να κάτσω μπροστά για 20 λεπτά τουλάχιστον. Αρκετές φορές την ημέρα όμως. Κάνει πραγματικά καλή δουλειά και αφού το έψαξα στο google το βρήκα στην βιβλιογραφία, γιατί μου φαινόταν περίεργο στην αρχή. Δοκίμασε το μιας και το κόστος είναι ελάχιστο. Διαφορετικά πλύσεις με αλατόνερο (ιωδιούχο αλάτι)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Θενκς φίλος^, τόσο συχνά δεν έχω πρόβλημα με το συνάχι, αλλά είμαι λίγο drama king αυτές τις μέρες, και γενικά μου αρέσει να κλαίγομαι στο ινσόμνια Σου εύχομαι περάστικά όπως και να χει Επειδή και εγώ ταλαιπωρούμαι γενικά με συνάχι και στη συνέχεια με ιγμορίτιδα, ένας γιατρός στην Δανία μου είπε να πάρω μία infrared λάμπα σαν αυτές που έχουν στα κλουβιά των σαυρών και να κάτσω μπροστά για 20 λεπτά τουλάχιστον. Αρκετές φορές την ημέρα όμως. Κάνει πραγματικά καλή δουλειά Hercules, εσύ;
christopher0016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εγω τελικα πηρα απο το φαρμακειο κατι χαπακια comtrex GOLD με 3€ και ολα καλα !
kathytherion Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καθε χρονο τραβαω τα ιδια και εχω καταληξει στα εξης: Comtrex cold πριν να κοιμηθω(φερνει υπνηλια) Πλυσεις στη μυτη με χλιαρο αλατονερο ( αποτελεσματικοτερο απο fisiomer, πιο ηπιο απο otrivin klp) Υγρα μαντηλακια sneezy με ευκαλυπτο για να μην ερεθιζεται η μυτη. Vicks στικ με το οποιο κανεις εισπνοες ευκαλυπτου και το χεις παντου μαζι 1
doubtful Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Με ταλαιπωρεί ένα συνάχι και δε θα κλείσω μάτι. Ολη μέρα κόντεψα να ξεριζώσω τη μύτη από το φύσιμα. Μόλις πέσω, μετά από λίγο ξαναβουλώνει. Πέφτω ξάπλα και το ένα ρουθούνι βουλώνει τελείως, γυρνάω απ την άλλη, μεταφέρεται το περιεχόμενο στο άλλο ρουθούνι. Δεν έχω τίποτα από σπρέι φάρμα κα και τέτοια. Πώς τα βγάζω πέρα; Εχω χρόνια να πάθω τέτοιο χουνέρι. καθαρισε τη μυτη σου με νερο. Βαλε φαντασια.
jennyV Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 σε γενικές γραμμές όταν με πιάνει συνάχι, είτε αλλεργικό, είτε επειδή κρύωσα ακολουθώ τα ίδια βήματα: εισπνοές με έλαιο ευκαλύπτου, ρινικό εκνέφωμα μόνο το βράδυ και μόνο για 4 μέρες το πολύ, πολλά ροφήματα, κυρίως χαμομήλι και τίλιο, επάλειψη σε στήθος-πλάτη με vix κι ενυδατική προσώπου ή βαζελίνη σε μύτη / χείλια για να μην σκάσουν και κοκκινίσουν. Και πολύ υπομονή...
adi32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Πρωτα απο ολα ο γιατρος μου εχει πει οτι δεν πρεπει να κοιμασαι με βουλωμενη μυτη Ασε που δε θα κοιμηθεις ολα αυτα θα κατεβουν προς τα κατω απο το ρουφηγμα Οποτε για μενα 2 εισπνοες με dexarhina και κοιμαμαι μια χαρουλα Αρκει να μην το παρακανεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα