Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Με ταλαιπωρεί ένα συνάχι και δε θα κλείσω μάτι. Ολη μέρα κόντεψα να ξεριζώσω τη μύτη από το φύσιμα. Μόλις πέσω, μετά από λίγο ξαναβουλώνει. Πέφτω ξάπλα και το ένα ρουθούνι βουλώνει τελείως, γυρνάω απ την άλλη, μεταφέρεται το περιεχόμενο στο άλλο ρουθούνι. Δεν έχω τίποτα από σπρέι φάρμα κα και τέτοια. Πώς τα βγάζω πέρα; Εχω χρόνια να πάθω τέτοιο χουνέρι.
Mikeasdf Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Κανα εφημερευον δε παιζει να πας να παρεις κανα σπρεϋ ?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δύσκολο να κατέβω τέτοια ώρα, έχω ξύπνημα σε λίγες ώρες για δουλειά, δεν ειμαι να ψάχνω στους δρόμους... Ειμαι και άρρωστςο όπως είπα, έχω φταρνιστεί καμιά 165 φορές σήμερα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Θα πάω μόνο κ μόνο για να φταρνιστώ στα μούτρα 1-2 αντιπαθητικών. (δίνω και ιδέες για το άλλο θρεντ με την κλοπή σάντουιτς... παιδιά πού είναι εκείνο το τάπερ να έρθω να αφήσω μερικά μικρόβια μέσα) Αντε πάω να την πέσω, με σώσατε με τις απαντήσεις σας
thant Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αγορασε αυριο ενα CLARITYNE-D και σε 3 μερες θα εισαι κομπλε.
xpapias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ειναι πολυ καλο αλλα η ψευδοεφεδρινη κανει τρελους εφιάλτες. Επίσης δεν κανει σε στεφανιαιους ασθενεις. Η πιο γρηγορη λυση ειναι τα αποσυμφορητικα σπρέι.
j0hnn1e Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Αγορασε αυριο ενα CLARITYNE-D και σε 3 μερες θα εισαι κομπλε. Πιο πολυ για καταρροή ειναι αυτό. Otrivin spray, Ronal spray (η dexarinah αν και προσωπικό αγαπημένο και καλύτερο δεν το συνιστώ). Όλα τα παίρνεις χωρίς συνταγή απο ενα φαρμακείο με 5-10 ευρώ Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2016 από j0hnn1e
mentoras99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Οντως το clarityne-d βοηθαει. Αν και θελει καποιες ωρες για να δρασει. Εγω το χειμωνα, οταν η κακη αναπνοη οδηγει/ειναι πακετο και με πονοκεφαλο, παιρνω και κανενα panadol cold+flu, που ειναι και για πονοκεφαλο+για αποσυμφορηση. 1
thant Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Οντως το clarityne-d βοηθαει. Αν και θελει καποιες ωρες για να δρασει. Οπως σωστα λες θέλει κάποιες ώρες για να δράσει αλλά ξεμπερδεύεις από το πρόβλημα. Εσείς που λέτε για τα spray μπορείτε αν θέλετε να κάψετε τα ρουθούνια σας. Πράγματι έχουν άμεσο αποτέλεσμα στο ξεβούλωμα αλλα δεν θεραπεύουν το πρόβλημα... 1
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 σε περιπτωση που δεν εχεις καποιο φαρμακο βρασε χαμομιλη η ακομα καλυτερα ευκαλιπτο και κανε εισπνοες.
thant Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 σε περιπτωση που δεν εχεις καποιο φαρμακο βρασε χαμομιλη η ακομα καλυτερα ευκαλιπτο και κανε εισπνοες. Εισπνοές με βουλωμένη μύτη?
theoritikos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εισπνοές με βουλωμένη μύτη? Περνάνε οι υδρατμοί. Το έχω κάνει πολλές φορές ελλείψει φαρμάκου.Θέλει λίγη ώρα για να ανοίξει η μύτη. Για να δράσει όμως, πρέπει να είσαι από πάνω την ώρα που βράζει και έχει αρχίσει να κοχλάζει. 1
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εισπνοές με βουλωμένη μύτη? οταν κατσεις για λιγο με μια πετσετα πανω απο τους ιδρατμους σιγα σιγα ανοιγει η μυτη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα