Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς, κάποιο free από το ελεεινό market των win 10;

Δύο εγκατέστησα (easy movie maker & video editor master) και μόλις πάω να κάνω add 2 βιντεάκια και να τα κάνω ένα απλούστατο merge από τα γενέθλια της μικρής σήμερα, δεν παίζει κανένα.

Τι κάθομαι και ασχολούμε βρε γαμώτο. Apple και πάλι Apple, σε 2 λεπτά σου έχει φτιάξει βίντεο παππάδες...κάνει fade in-out ήχου μόνο του στα ενωμένα βίντεο...και χύλια μύρια όσα...

Πάω στον Air, βαρέθηκα σ αυτό το σκουπίδι των win. 

Δημοσ.

Έχεις κανένα να μου προτείνεις;..

Να μην κράξω;...οκ το έφτιαξα με το imovie σε 2 λεπτά αλλά έπρεπε να πάρω τα αρχεία και να τα μεταφέρω από το ένα λαπτοπ στο άλλο...

Παλαιότερα υπήρχε το Movie maker το οποίο ήταν αρκετά καλό...το οποίο πλέον δεν υποστηρίζεται από τα 10άρια, ούτε το είδα να λειτουργεί μέσω windows essentials όπως πρότεινε κάποιος ψάχνοντας...

Τώρα;

Δημοσ.

γνωμη μου ειναι να μην ασχολεισαι με το Market των Windows μιας και οι εφαρμογες που εχει ειναι κατωτατου επιπεδου που δεν αρμοζουν σε desktop αλλά σε mobile λειτουργικο. οι καλυτερες εφαρμογες βρισκονται μεσω google.

σχετικα γνωστο προγραμμα ειναι το Avidemux.

άλλα προγραμματα για βασικη επεξεργασια βιντεο είναι τα: Jahshaka, Shortcut, Kate's Video Toolkit και το VideoPad.

• Like 1
Δημοσ.

Εγκατέστησα το VideoPad μιας και το Avidemux δεν το παίζει, τα υπόλοιπα θα τα δοκιμάσω άλλη στιγμή.

Φαίνεται καλό, ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Δημοσ.

Έχεις κανένα να μου προτείνεις;..

Να μην κράξω;...οκ το έφτιαξα με το imovie σε 2 λεπτά αλλά έπρεπε να πάρω τα αρχεία και να τα μεταφέρω από το ένα λαπτοπ στο άλλο...

Παλαιότερα υπήρχε το Movie maker το οποίο ήταν αρκετά καλό...το οποίο πλέον δεν υποστηρίζεται από τα 10άρια, ούτε το είδα να λειτουργεί μέσω windows essentials όπως πρότεινε κάποιος ψάχνοντας...

Τώρα;

Από εναλλακτικές, πολλές.

Premiere Elements

Power Director

Magix Movie Edit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...