Mikenaf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Γεια χαρα σε ολους. Ψαχνω κινητο απο 5,5'' οποτε θα ηθελα γνωμες και αποψεις,για 4 μοντελα που εχω επιλεξει. Το μπατζετ για τις 4 συσκευες,δεν ειναι το ιδιο,αλλα χρειαζομαι οπωσδηποτε την παρουσια δεκτη FM στην συσκευη,καθως και μια αξιοπρεπη αποδοση ηχου της συσκευης.Για αυτο τον λογο εχω αποκλεισει αν και ειμαι φιλος,ολες τις συσκευες LG.Παμε? 1.Xiaomi redmi note 3 pro περιπου στα 230ε 2.Lenovo Lemon X3 περιπου στα 370ε 3.Xiaomi Note Pro περιπου στα 330ε 4.ΖΤΕ Nubia Z9 max περιπου στα 295ε Επισης απαραιτητη η παρουσια ελληνικων στο μενου της συσκευης,χωρις φλασαρισματα κλπ.Ακομα,αν καποιος ειναι κατοχος,θα με βοηθουσε με ενα μικρο review. Ευχαριστω!!
newsformobiles Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το Note Pro δεν έχει fm δέκτη. Το ξέρω γιατί ειναι να το πάρω τέλος του μήνα. Το Note 3 pro φαίνεται πολύ καλή συσκευή. Τις άλλες δύο δεν τις ξέρω. 1
PseudonimoEl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Και ομως το g4 τα χει ολα αυτα που ζητας το χω δυο μερες και ειμαι πραγματικα ευχαριστημένος
chios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Xiaomi Χωρίς φλασαρισματα τα ξεχνάς, αν πάρεις πρέπει να εξοικειωθεί με αυτά δεν και σε meizu ,ASUS
driverpit Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Εφόσον διαθέτεις τόσα χρήματα κοίτα LG G4 και flex 2 Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από driverpit 1
vchristod84 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 1.Xiaomi redmi note 3 pro περιπου στα 230ε Πάρε το πρώτο και θα με θυμηθείς! Το έχω λίγες μέρες και είναι ότι καλύτερο έχει περάσει απ'τα χέρια μου.
blanka Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ό λόγος που αποκλείεις τις LG συσκευές είναι λάθος. LG G3 , LG G4, LG G Flex2 όλες έχουν αυτά που θέλεις ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ... ο φίλος driverpit που σου προτείνει το S6 πιο πάνω , μάλλον δεν διάβασε το POST σου, που αναφέρεις: "...χρειαζομαι οπωσδηποτε την παρουσια δεκτη FM στην συσκευη" ... γιατι το S6 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟ!!!!!!! Εγω θα σου πρότεινα το G4, και αν θέλεις να κάνει οικονομία το G Flex2 που έχει ξεφτιλιστεί η τιμή του για Snapdragon 810 συσκευή. Τέλος να ξέρεις , ότι η ΧΙΑΟΜΙ είναι καλή αλλά υποστήριξη΄/σερβισ δεν έχει, εν αντιθέση με την LG που έχει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σερβις κινητών στην Ελλάδα, με υπιρεσία που έρχεται ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ και το παίρνει και σου το φέρνει φτιαγμένο. Είναι η DELL των κινητών
saruman123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Το Note Pro δεν έχει fm δέκτη. Το ξέρω γιατί ειναι να το πάρω τέλος του μήνα. Το Note 3 pro φαίνεται πολύ καλή συσκευή. Τις άλλες δύο δεν τις ξέρω.Το redmi note 3 και το redmi 3 που εχω εχουν ραδιοφωνο,και παιζει και χωρις ακουστικα...Γιατι να μην δεν εχει το pro!!
vdeseris Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Το redmi note 3 και το redmi 3 που εχω εχουν ραδιοφωνο,και παιζει και χωρις ακουστικα... Γιατι να μην δεν εχει το pro!! Δυστυχώς λίγο που έψαξα στο google όντως δεν έχει fm radio. Κρίμα γιατί στα 330 που έπεσε είναι φοβερή συσκευή
newsformobiles Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Το redmi note 3 και το redmi 3 που εχω εχουν ραδιοφωνο,και παιζει και χωρις ακουστικα... Γιατι να μην δεν εχει το pro!! Επειδή το παρέγγειλα και το περιμένω να μου έρθει, ξέρω σίγουρα ότι δεν έχει.
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ό λόγος που αποκλείεις τις LG συσκευές είναι λάθος. LG G3 , LG G4, LG G Flex2 όλες έχουν αυτά που θέλεις ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ... ο φίλος driverpit που σου προτείνει το S6 πιο πάνω , μάλλον δεν διάβασε το POST σου, που αναφέρεις: "...χρειαζομαι οπωσδηποτε την παρουσια δεκτη FM στην συσκευη" ... γιατι το S6 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟ!!!!!!! Εγω θα σου πρότεινα το G4, και αν θέλεις να κάνει οικονομία το G Flex2 που έχει ξεφτιλιστεί η τιμή του για Snapdragon 810 συσκευή. Τέλος να ξέρεις , ότι η ΧΙΑΟΜΙ είναι καλή αλλά υποστήριξη΄/σερβισ δεν έχει, εν αντιθέση με την LG που έχει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σερβις κινητών στην Ελλάδα, με υπιρεσία που έρχεται ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ και το παίρνει και σου το φέρνει φτιαγμένο. Είναι η DELL των κινητών Οκ για το καλυτερο σερις κινητων δεν ξερω αν μπορω να συμφωνησω αλλα πραγματικα αυτο με την υποστηριξη/service δεν ξερω γιατι δεν ειναι το πρωτο πραγμα που δεν αναφερεται. Απο την στιγμη που δινει μεχρι 330ευρω απο τα παραπανω προφανως και η καλυτερη επιλογη ειναι το G4 κυριως λογω του service που εχει. 1
saruman123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Επειδή το παρέγγειλα και το περιμένω να μου έρθει, ξέρω σίγουρα ότι δεν έχει.Βρε για το redmi note 3 pro ελεγα.. Μπερδεψαμε τα note....
vchristod84 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Επειδή το παρέγγειλα και το περιμένω να μου έρθει, ξέρω σίγουρα ότι δεν έχει.Το δικό μου πάντως, μια χαρά ραδιακι έχει!!
newsformobiles Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Το δικό μου πάντως, μια χαρά ραδιακι έχει!!Μιλάμε για το φοβερό Xiaomi Note Pro, όχι κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα