Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αρχες ιανουαριου ειχα αγορασει απο την document γλυφαδα την silicone case για το 6s λογω design και για να προστατευει απο γρατζουνιες και την χρυσοπληρωσα 39ευρω ! εδω και μια βδομαδα υστερα απο 3 μηνες ελαφριας χρησης εχει αρχισει να ξεφλουδιζει ... πρωτη φορα μου ξεφλουδιζει θηκη ενω ολα τα αλλα ειναι σε αριστη κατασταση ουτε ενα ψεγαδι δεν εχει. μπορω να κανω κατι? εχουν εγγυηση η τιποτα τετοιο? ενας φιλος μου εχει την ιδια για το 6 ομως την εχει 1 χρονο + και δεν εχει παρομοιο προβλημα

post-291863-0-66294300-1458507193_thumb.jpg

post-291863-0-32978900-1458507198_thumb.jpg

post-291863-0-46921100-1458507201_thumb.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να έχει εγγύηση λογικά ,το τι ακριβώς καλύπτει η εγγύηση είναι άλλο θέμα όμως .

Μα καλά 40 ευρώ για θήκη ? πάτε γυρεύοντας μερικοί ...

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε μια βόλτα αλλά δεδομένου οτι είναι αντικείμενο με χρήση (δηλαδή συνθήκες) δεν ξέρω αν στο αλλάξουν (αν το κάνουν θα το κάνουν για να σε κρατήσουν πελάτη). Εγγύηση δεν εχει γιατί δεν εχει μέρη που καλύπτονται από συνήθη εγγύηση. Τα ξεφλουδίσματα ειναι τύπου "βάλε νυχι να βγάλω γωνία" οποτε ακομα πιο δυσκολη περιπτωση. 

Ναι θα συμφωνήσω ... 40 ευρω για μια θήκη; 

Δημοσ.

Ολα τα προιοντα της apple εχουν 1 χρονο εγγυηση ακομα και οι θηκες εγω φοβαμαι οτι στην ελλαδα δεν θα κανουν αντικατασταση ενω στο εξωτερικο κανουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...