Occultist Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Και ΝΑΙ… μ αρέσει το hi tech pc και ας το έχω μόνο για το FB. Σαν να λέμε ότι γουστάρεις γαμ^%το ηχοσύστημα για συναυλιακή κάλυψη, ενώ είσαι κουφός, δηλαδή. Ότι να 'ναι... Και το κυριότερο, που φαίνεται παντού στα γραφόμενά σου, είναι ότι θέλεις πράγματα με κριτήριο το πως σου φαίνονται στη βιτρίνα, ενώ δεν καταλαβαίνεις, ούτε τι κάνουν ακριβώς, ούτε πως θα τα αξιοποιήσεις πραγματικά. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν συνεννοούμαστε... Όταν άνοιξα το topic, ήμουν πιεσμένος για την σωστή απόφαση που πρέπει να πάρω. Η πίεση που είχα λοιπόν με παράσυρε στο psi και όχι στο pci Και ΝΑΙ… μ αρέσει το hi tech pc και ας το έχω μόνο για το FB. Σίγουρα θα εγκαταστήσω ένα NVMe SSD (που είναι και η σωστή ονομασία) όμως πρέπει να σκεφτώ το ενδεχόμενο μια καινούριας MB και να απαλλαχτώ από το αρχαίο z77 (αυτό θα το συζητήσουμε αργότερα). Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως, για να φύγεις από Z77, όπως λες, θα πρέπει να αλλάξεις πλατφόρμα γενικά. Ναι, προφανώς θα πας σε ολική αναβάθμιση στο τέλος, αν θες να έχεις ισορροπημένο pc υψηλών επιδόσεων και να μην κρατάνε τα μισά κομμάτια πίσω τα υπόλοιπα μισά. Στα λόγια μου έρχεσαι... Αν και δεν ξέρω τι περιμένεις να δεις με μια αλλαγή SSD, έστω αυτού του τύπου, για να προχωρήσεις σε νέο σύστημα, στην ουσία...Αν το είχες στο πρόγραμμα να πάρεις νέο pc, καλώς... αλλά να τα αλλάξεις όλα για να σου φορτώνει λίγο πιο γρήγορα τα windows, δεν αξίζει... Με λίγα λόγια : Πάρε έναν Samsung 850 EVO 250 και τελείωνε 1
bonorov Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Σαν να λέμε ότι γουστάρεις γαμ^%το ηχοσύστημα για συναυλιακή κάλυψη, ενώ είσαι κουφός, δηλαδή. Ότι να 'ναι... Και το κυριότερο, που φαίνεται παντού στα γραφόμενά σου, είναι ότι θέλεις πράγματα με κριτήριο το πως σου φαίνονται στη βιτρίνα, ενώ δεν καταλαβαίνεις, ούτε τι κάνουν ακριβώς, ούτε πως θα τα αξιοποιήσεις πραγματικά. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν συνεννοούμαστε... Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως, για να φύγεις από Z77, όπως λες, θα πρέπει να αλλάξεις πλατφόρμα γενικά. Ναι, προφανώς θα πας σε ολική αναβάθμιση στο τέλος, αν θες να έχεις ισορροπημένο pc υψηλών επιδόσεων και να μην κρατάνε τα μισά κομμάτια πίσω τα υπόλοιπα μισά. Στα λόγια μου έρχεσαι... Αν και δεν ξέρω τι περιμένεις να δεις με μια αλλαγή SSD, έστω αυτού του τύπου, για να προχωρήσεις σε νέο σύστημα, στην ουσία...Αν το είχες στο πρόγραμμα να πάρεις νέο pc, καλώς... αλλά να τα αλλάξεις όλα για να σου φορτώνει λίγο πιο γρήγορα τα windows, δεν αξίζει... Με λίγα λόγια : Πάρε έναν Samsung 850 EVO 250 και τελείωνε Αυτό ακριβώς.Μην πετάς τα χρήματα σου τζάμπα σε κάτι που δεν σου χρειάζεται και δεν θα καταλάβεις την διαφορά στην χρήση που κάνεις.Φατα πιτογυρα καλύτερα 1
CrimsonSky_gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Και μενα μ αρεσουν οι ferrari κι ας κυκλοφορω με λεωφορειο, αλλα δεν θα παρω ferrari για το γκαραζ.. Δες κανα βιντεακι extreme gaming pc στο youtube να σου φυγει το κολλημα 1
Chaos KinG Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Λοιποοοον , ας μιλησω και εγω π εχω και τον samsung 950 pro 512gb και τον samsung 850 evo 1TB...Δεν χρειαζεσαι τον 950 pro για κανενα λογο !Τελικα ουτε εγω τον χρειαζομουν και εγω δουλευω 3D προγραμματα και για την δουλεια μου αλλα τον εχω και για games . Δεν λεω το να μεταφερω αρχεια απο τον m.2 στον ssd με max speeds 500mb/s απο τον m.s στον ssd 2,5 και με 460mb/s απο τον ssd 2,5 στον m.2 ειναι ωραιο και καλο. η μεταφορα με 2,3Gb/s μεσα στο m.2 Και αυτο ωραιο αλλα για να παιζεις game δεν !Ειναι ακομα πολυ ακριβοί οι m.2 για να τον παρεις για αυτο το σκοπο ! Το καλοκαιρι θα βγει ο 950 pro 1TB τοτε λογικα ο 512 θα πεσει αν τον θες ακομα αν και δεν τον χρειαζεσαι παρ' τον, τι να σου πω ; Δικα σου ειναι τα λεφτα απλα του χρονου θα κανει οσο κανει ενας ssd 500GB 2,5 σημερα. 1
Runner25 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 εμενα παλι η χ99 deluxe εχει και sokcet και bracket pci μεσα στο κουτι
206CC Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Σας ευχαριστώ ολους για τις συμβουλές σας. Θα κάνω όπως γραφεί ο φίλος παραπάνω. Θα περιμένω λίγο ακόμη …. και ίσως να πάω για τον ssd Samsung 850 pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα