panos_saxo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα , έχω μια παλιά σχετικα κάμερα της microsoft μοντελο vx1000 αλλά προσπαθώ να την εγκαταστησω στο πισι και μου βγαζει μύνημα οτι δεν υποστηριζεται απο το λειτουργικό.έχω τα 10 με το πι σι της υπογραφής. Drivers για 10 δεν βρίσκω πουθενά. Υπάρχει κάποιος τροπος να δουλέψει η παει για πέταμα?
coolerman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 driver Μέχρι τα 7 υπάρχουν,σύμφωνα με το site κανονικά έπρεπε να την "βλέπει" το συστημά σου.
bananakos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εχω και εγω μια παρομοια στο συτημα της πεθερας μου. Την αναγνωρισε αμεσως χωρις κανενα προβλημα. Πηγαινε διαχειριση συσκευων και δες αν την εμφανιζει.
dino809 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Sent from my RM-1067_1013 Ασχολήθηκα πρόσφατα με το ίδιο θέμα. Εκεί που κατά την εγκατάσταση του driver της κάμερας σου βγάζει το μηνυμα οτι αυτη δεν υποστηρίζεται εσυ να αδιαφορήσεις και να συνεχίσεις την εγκατάσταση και θα δεις που τα windows 10 θα τη δουν κανονικά. Οτι χρειαστείς στη διάθεσή σου.
panos_saxo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Στη διαχειρηση τη βλεπει σαν άγνωστο υλικό.μα δεν υπαρχουν drivers για να κάνω εγκατάσταση είπα .πως να αδιαφορησω ?? Αν μέσω διαχείρησης υλικών πατήσω ενημερωση ου βγάζει το μύνημα και δεν προχωράει. Χειροκίνητα έβαλα κάτι drivers που βρήκα αλλά τπτ
dino809 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Κατέβασα τον driver της vx-1000 για τα windows 7 από εδώ: https://www.microsoft.com/hardware/en-in/d/lifecam-vx-1000 και στην συνέχεια τον έτρεξα στα windows 10 που ήθελα να εγκαταστήσω την κάμερα. Όταν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μου έβγαλε μήνυμα ότι η κάμερα δεν υποστηρίζεται από τα windows 10 επέλεξα να συνεχίσει την εγκατάσταση και να μην σταματήσει (σου δίνει αυτή τη δυνατότητα). Με αυτό τον τρόπο συνεχίστηκε η εγκατάσταση και τα 10άρια είδαν κανονικά την VX-1000. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη διαχείριση υλικών. Επίσης, αποσύνδεσε την κάμερα από το pc σου πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση και κάποια στιγμή θα σου ζητήσει να τη συνδέσεις το πρόγραμμα. Ελπίζω να δουλέψει και για εσένα με τον ίδιο τρόπο. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2016 από dino809
panos_saxo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Λογικα αφου δουλεψε σε εσενα θα το κανει και σε μενα. ισως το λαθος μου να ειναι στο οτι ειχα την καμερα συνδεδεμενη απο την αρχη , θα δοκιμασω οπως το λες εσυ και θα ενημερωσω το απογευμα που θα ειμαι στο πισι. ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου και μονο που μπηκες στη διαδικασια να το κανεις για να το δοκιμασεις για μενα ειναι πολυ σημαντικο!
dino809 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Παρακαλώ, δεν έκανα τίποτα, την κάμερα την έχω κι εγώ και έτυχε να ψαχτώ για το ίδιο θέμα πριν από δυο ημέρες κι έτσι τα είχα πρόσφατα.
panos_saxo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 το εφτιαξα , ειχες απολυτο δικιο δουλευει κανονικα..σ ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα