venioni Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 η βασικη ατακα! ελλειψη εφαρμογων,αυτο δεν ειναι το α και το ωμεγα; η μηπως κανεις πως δεν γνωριζεις με τα 10 ρια η μπαταρια φευγει σαν νερο..... η μηπως δεν βλεπεις σε φορουμ εξωτερικου το κραξιμο που τρωνε;δεν τα βλεπεις μαλλον,δεν εχεις ματια για εκει... Δε μου λες, εσυ που εισαι ειδημων ενα 1000 αμαξι με ενα 1600 εχουν την ιδια καταναλωση καυσιμων ε; οτι να ναι ο καθενας εδω μεσα......
χιωτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μια χαρα ειναι οι χάρτες εγω που τους έχω χρησιμοποιήσει ειναι πολύ σωστοί με καλύπτουν δε θελω τπτ αλλο τωρα για το street view που έχουν οι google ok δε με πειράζει άλλωστε αν παω σε ένα χωριό που εχει 200 κατοίκους τι να το κάνω ;; να μου δείξει τις τρεις καφετέριες που εχει η το ένα ψιλικατζίδικο; άσε που σε πολλα νησιά δε κανει και πολυ ζουμ να δούμε τους δρόμους.οποτε με καλύπτουν και αυτα που εχει. Τωρα όσο αναφορά τις εφαρμογες είδη έβγαλε twitter,instagram ,Facebook,Messenger, universal εφαρμογές για τα windows τα 10 που ειναι ακριβώς ίδιες με τα αλλα λειτουργικά λειτουργικά όπως επίσης εχει και άλλες που καλές που έχουν σχεδιαστή τωρα για τα 10 βαριεμαι να τις λεω τωρα !!! Ειδικά τωρα εγώ θα πρότεινα σε φίλο να παρει windows phone,windows tablet,laptop κλπ Sent from my RM-1118_15207 2
Belisarius Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πάλι βλέπουμε wp χρήστες εκτός τόπου και χρόνου να μην κατανοούν βασικά πράγματα. Σχολιάστε για τους χάρτες και αφήστε τα περι αναβαθμίσεων. Ακόμα δεν έφτασαν τα wp την Froyo και μιλάνε ακόμα κάποιοι για υποστήριξη. Ξεφτιλίζεστε και είναι κρίμα. Ο φίλος σας που θα μείνει η συσκευή του στην Kit Kat θα έχει πιο πλήρες λειτουργικό απ οτι εσείς οχι σήμερα αλλά σε δυο χρόνια. Χωνέψτε το και μην βγαίνετε off topic. 1
χιωτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μπορεί να ειναι ακόμα ποιο εξελιγμένο το κιτ κατ αλλα πίστεψε θα τρώει παρα πολλα κολλήματα ώσπου θα αναγκαστεί να αλλάξει συσκευή.φίλος μου εχει αλλάξει τρεις ναυαρχίδες android για αυτο το λόγο απο νοτε4 lg g3 και τωρα Sony z5 και σε ολα η θα του κόλλαγαν οι εφαρμογές η όταν έγραφε πάταγε πχ το ε μια φορα και του εφανιζονταν 4,οι πολλες φορες αν κατέβαζε εφαρμογες θα του κολλούσαν κλπ .ενας ομως με iPhone ποτε δε θα του συμβεί αυτο.τωρα wp μοντέλα του 13θα πάρουν τα 10 θα πάρουν τις universal εφαρμογές instagram Facebook messenger twitter και ολα χωρίς να εχει κόλλημα το λειτουργικό Sent from my RM-1118_15207 1
Georakos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πάλι βλέπουμε wp χρήστες εκτός τόπου και χρόνου να μην κατανοούν βασικά πράγματα. Σχολιάστε για τους χάρτες και αφήστε τα περι αναβαθμίσεων. Ακόμα δεν έφτασαν τα wp την Froyo και μιλάνε ακόμα κάποιοι για υποστήριξη. Ξεφτιλίζεστε και είναι κρίμα. Ο φίλος σας που θα μείνει η συσκευή του στην Kit Kat θα έχει πιο πλήρες λειτουργικό απ οτι εσείς οχι σήμερα αλλά σε δυο χρόνια. Χωνέψτε το και μην βγαίνετε off topic. Ενώ εσύ σχολίασες του; χάρτες δηλαδή ας πούμε! 1
Hlapatsas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Υπέρμαχος ο καθένας της απόψεως του. Σκοτωθείτε για το δίκιο σας έκαστος..Έχω βαρεθεί,όλο απόψεις και πουθενά δεδομένα!Τελικά,παίζει ή δεν παίζει καλά η ριμαδοεφαρμογη;;!
AlexKane Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ...στην εφαρμογή των χαρτών των Windows 10, για τους χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider. ...Τελικά,παίζει ή δεν παίζει καλά η ριμαδοεφαρμογη;;! Προφανώς, τα νέα χαρακτηριστικά είναι σε δοκιμαστικό στάδιο (bugs). Εάν ήταν έτοιμα, θα τα διέθετε μέσω αναβάθμισης της εφαρμογής.
Hatsos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Παιδιά θα βγω λίγο off topic αλλά έχω κλαψει λίγο με τις κόντρες σας. Μου έφτιαξε το πρωινό!!! :D
disqualified Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 η βασικη ατακα! ελλειψη εφαρμογων,αυτο δεν ειναι το α και το ωμεγα; η μηπως κανεις πως δεν γνωριζεις με τα 10 ρια η μπαταρια φευγει σαν νερο..... η μηπως δεν βλεπεις σε φορουμ εξωτερικου το κραξιμο που τρωνε;δεν τα βλεπεις μαλλον,δεν εχεις ματια για εκει... υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση ναι αλλά και πάλι η αυτονομία είναι σε πολύ καλά επίπεδα, πάντως σίγουρα τα WP είναι αρκετά πίσω ακόμα ενώ το android έχει βελτιωθεί στα αδύναμα του σημεία αυτό είναι αλήθεια. Το πιο δύσκολο είναι πως για τη βελτίωση των WP απαιτείται και η βοήθεια των developers τρίτων apps το οποίο δεν είναι στο χέρι της MS
privateer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Σαν λειτουργικο τα 10αρια δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν από το android. Σε κάποια σημεία είναι και καλύτερα μιας και δεν χρειάζονται έξτρα εφαρμογές για να κάνουν βασικές λειτουργίες. Όσο αφορά τις εφαρμογές το μπαλάκι είναι στην πλευρά των developers. Τα APIs υπάρχουν πάντως. Οποιος χρειάζεται το street view ας κατεβάσει την εφαρμογή gmaps. 2
Jophiel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 τις κανεις root και βαζεις οποια rom θελεις ... και αντίο εγγύηση. Αυτό μόνο αν δεν υπολογίζεις τα χρήματα που έδωσες για το κινητό. Δεν είναι λύση, γιατί οι περισσότεροι χρήστες δε θα το κάνουν για πολλούς λόγους. Επίσης οι περισσότερες custom ROMs είναι γεμάτες bugs. 1
21century Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Καλοδεχούμενες οι αλλαγές και στο νέο λειτουργικό αλλά περιμένουμε περισσότερα όπως για την χώρα μας...
Jophiel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ακομα και με την 4 εκδοση στο android δεν λειπει τιποτα απο το λειτουργικο,τι να το κανεις αν σε αναβαθμιζει η ms και ειναι πισω χρονια;;;; Ασφάλεια, ασφάλεια, ασφάλεια... και ασφάλεια. Σε όλους τους τομείς. Είναι πιο τρύπιο κι από κεφαλογραβιέρα στις παλιές εκδόσεις. Αν αυτό δε σε απασχολεί, τότε οκ. Πολλοί άνθρωποι, όμως, το εκτιμούν περισσότερο από τα features. Αν και με τα windows 10 for mobiles, η MS, πέρασε μπροστά από το android σε κάποιους τομείς. Πχ έχουν εφαρμογή φακού μέσω λειτουργικού, ενώ στα android οι τοπ 10 εφαρμογές για φακό εμφανίζουν malware συμπεριφορά και έχουν κατεβαστεί από εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο. Κάτι τόσο απλό όσο αυτό και δεν είναι καν αυτονόητο... Πηγή: http://www.cyberdefensemagazine.com/the-top-ten-mobile-flashlight-applications-are-spying-on-you-did-you-know/ και μην ακουω χαζα πλεον οτι μετα απο ενα διαστημα κολλαει το κινητο κτλ ,με τοσους επεξεργαστες και ραμ δεν κολλανε Δηλαδή τώρα στο android οι εφαρμογές δεν ανοίγουν στο παρασκήνιο όποτε γουστάρουν; Καθάρισαν το playstore και πλέον δεν υπάρχουν malware, spyware κτλ.;. Το διόρθωσαν τώρα; Γιατί αυτά έμπαιναν στο κινητό και λειτουργώντας στο παρασκήνιο το έκανα να σέρνεται (κυρίως στη χαμηλή και μεσαία κατηγορία τιμής). Αν όχι, τότε μην ακούω χαζά ότι δεν κολλάνε πλέον. Σε κινητά των 500-600€ δεν κολλάνε αν δε βάλεις πολλές εφαρμογές, όχι γιατί δεν γίνεται κακοδιαχείριση πόρων από το λειτουργικό, αλλά γιατί υπάρχει μεγάλη επεξεργαστική ισχύς. Εκεί το πρόβλημα υπάρχει, αλλά δε φαίνεται.Σε κινητά μεσαίας και χαμηλής κατηγορίας είναι ακόμα προβληματικό λειτουργικό η βασικη ατακα! ελλειψη εφαρμογων,αυτο δεν ειναι το α και το ωμεγα; η μηπως κανεις πως δεν γνωριζεις με τα 10 ρια η μπαταρια φευγει σαν νερο..... η μηπως δεν βλεπεις σε φορουμ εξωτερικου το κραξιμο που τρωνε;δεν τα βλεπεις μαλλον,δεν εχεις ματια για εκει... Τα έχεις χειριστεί ή απλά αναπαράγεις ότι διαβάζεις στα forums του εξωτερικού; Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα, που γράφουν χωρίς να έχουν ιδέα από windows 10 for mobiles; δεν φταίει η google,οι εκάστοτε κατασκευαστές δεν κάθονται να αναπτύξουν λογισμικό γιατί θέλουν να πουλήσουν τα καινούρια. Φταίει, γιατί δεν επιβάλει την συμφωνία για 18μηνη υποστήριξη με αναβαθμίσεις. Έτσι έχει συμφωνήσει, αλλά δεν τη νοιάζει να το εφαρμόσει κανείς, προκειμένου να μην τους ζορίσει και "σπάσει κανένα αυγό". Πάλι βλέπουμε wp χρήστες εκτός τόπου και χρόνου να μην κατανοούν βασικά πράγματα. Σχολιάστε για τους χάρτες και αφήστε τα περι αναβαθμίσεων. Ακόμα δεν έφτασαν τα wp την Froyo και μιλάνε ακόμα κάποιοι για υποστήριξη. Ξεφτιλίζεστε και είναι κρίμα. Ο φίλος σας που θα μείνει η συσκευή του στην Kit Kat θα έχει πιο πλήρες λειτουργικό απ οτι εσείς οχι σήμερα αλλά σε δυο χρόνια. Χωνέψτε το και μην βγαίνετε off topic. Πλήρες είναι το λειτουργικό με τρύπες ασφαλείας; Με ιούς, spyware και malware στο επίσημο store; Με, σχεδόν, πλήρη έλλειψη αναβαθμίσεων; Και κάτι τελευταίο: αν σου φαίνεται περίεργο που βλέπεις χρήστες windows να γράφουν και να υποστηρίζουν το λειτουργικό και τους ενσωματωμένους χάρτες του, τότε φαντάσω πόσο παράλογο φαίνεται να γράφουν άνθρωποι που δεν το έχουν δει και χειριστεί και έρχονται και γράφουν ότι διαβάζουν σε forums του εξωτερικού, με απόλυτη άγνοια για του χάρτες... . 1
Belisarius Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο οι wp χρήστες να υποστηρίζουν τους χάρτες τους. Άλλο αυτό και άλλο τα ψέματα, οι ανακρίβειες και οι εκτός τόπου και χρόνου τοποθετήσεις που δεν είχαν καμία σχέση με τους χάρτες της Ms. Είμαι πολύ ξεκάθαρος σε αυτό που έγραψα. Χαίρομαι που με τα υπόλοιπα σχόλια σου επιβεβαιώνεις τα γραφόμενα μου.
disqualified Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 παιδιά εσάς σας δουλεύουν τα feed στο people για fb και twitter; του twitter εξαφανιστηκε και στο fb δεν φορτώνει ποτέ. Δεν μπορω να καταλάβω πως ακριβως το εχουν κανει τωρα με τους λογαριασμους, ενω πριν εβαζες twitter, fb, linkedin τωρα σε πάει να κατεβάσεις τις εφαρμογες δεν μπορω να καταλαβω...επίσης δεν μου εμφανίζονται οι επαφες του fb ενώ το έχω επιλεγμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα