Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό...

Χρησιμοποιούσα πριν λίγο το κινητό μου (Vodafone Smart Ultra 6)  και η μπαταρία έπεσε αναμενόμενα χαμηλά και το άφησα για λίγο στο κομοδίνο μου.Ανοίγω να δω τι μπαταρία έχω και βλέπω 1%.Πάω λοιπόν και το αφήνω να φορτίσει κανα 20λεπτο και στη συνέχεια πάω να το ξαναπάρω.Τώρα αρχίζει το μοιραίο...Το κινητό δεν ανάβει για κανένα απολύτως λόγο.Το μόνο που εκανε για 20 λεπτα αφου το εβγαλα απο την πριζα  ηταν να αναβοσβήνει η led ένδειξη που κατα πασα πιθανότητα ηταν για την μπαταρία.Έχει κανείς καμία ιδέα?Να σημειώσω πως δεν έχω πειραματιστεί με root κτλπ και το κινητο  ειναι σε αρσιτη κατασταση δεν εχει πεσει ουτε μια φορα κάτω ενω το εχω 7 μήνες.

Δημοσ.
UPDATE VOL2

Επειτα απο αρκετές επανεκκινησεις με το παραπάνω προβλημα το κινητο εστρωσε και ειναι στα φυσιολογικα του αυτη τη στιγμη.

Πιστευω χωρις να ειμαι ειδικος οτι το εκανε επειδη την ωρα που πηγε να κλεισει απο μπαταρια του εβαλα τον φορτιστη και δημιουργηθηκε σφαλμα στο software?Η μηπως λεω π@π@ριές? :P

• Like 1
Δημοσ.

Τσου,

Αυτο που συνεβει ειναι οτι επεσε πολυ η σταθμη της μπαταριας.

Εαν στο ξανακανει βαλτο στον φορτιστη για καμια ωρα(εαν δεν φτασει αστο ολο το βραδυ) χωρις να προσπαθησεις να το ανοιξεις/πειραξεις καθολου.

Εαν παλι δεν παρει μπρος δοκιμαζεις και με δυνατοτερο φορτιστη(απο κανενα tablet που βγαζουν 1,5amp).

• Like 2
Δημοσ.

Τσου,

Αυτο που συνεβει ειναι οτι επεσε πολυ η σταθμη της μπαταριας.

Εαν στο ξανακανει βαλτο στον φορτιστη για καμια ωρα(εαν δεν φτασει αστο ολο το βραδυ) χωρις να προσπαθησεις να το ανοιξεις/πειραξεις καθολου.

Εαν παλι δεν παρει μπρος δοκιμαζεις και με δυνατοτερο φορτιστη(απο κανενα tablet που βγαζουν 1,5amp).

Όταν λες οτι έπεσε η στάθμη της μπαταρίας πολύ τι εννοεις?Είναι η δεύτερη φορά στους 7 μηνες που αφήνω να πεσει το κινητό τόσι χαμηλά σε μπαταρία και να πω πως δεν έχει κλείσει ποτε λόγω έλλειψης μπαταρίας. Προσπαθώ να το βάζω πάντα "ζωντανο" στην πριζα.

Δημοσ.

Καλά σαφώς με καλύπτει η εγγύηση αλλά υπάρχουν άραγε πιθανότητες να ξαναεμφανιστεί το φαινόμενο? Αν είναι να πάω να το δουν πριν γίνει η στραβη ξανά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...