geovilmarbeb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 καλησπερα παιδια εκανα μια αγορα το zte,και θα ηθελα να το συνδεσω με μια lcd samsung R86 32inches γινεται?????με καποιο καλωδιο Απλα μου ειπαν οτι μπορω να μεταφερω μονο εικονα και ηχο .......???????????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τη θες να κανεις ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovilmarbeb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 θελω να βλεπω εκπομπες που δεν καταφερα να δω απο ελληνικα καναλια μεσω apps απο το tablet απλα επειδη ειναι 8αρι δεν βλεπεις και θελω να το συνδεσω σε μια lcd gia na γινω ποιο συγκεκριμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Το chromecast 2015 σου κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovilmarbeb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 δεν ειναι και κακο και τιμουλα λογικη θα παω να το δω σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εγω το πηρα πριν 4 μερες και βλεπω συνεχεια ταινιε. Το πηρα λογο οτι δεν ηθελα να εχω καλωδια κτλ. Ειμαι πολυ ευχαριστιμενως. Μετα ελεγα για TV BOX αλλα ειναι ακριβα. Ασε που πρεπει να ειναι τουλαχιστων με 2GB ram για να μην σου κολλαει. Οποτε η καλυτερη λυση και οικονομικη ειναι το chromecast(2015). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovilmarbeb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 καλημερα πηγα και το ειδα πολυ καλο αυριο θα το παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα