GeorgeHellas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Για πες κάποιες στα ίδια χρήματα? Από ενδιαφέρον ρωτάω
Cj Georgio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Κάτοχος LG V10 μπορώ να πω ότι στα λεφτά του το κινητό αυτά που προσφέρει δεν τα έχει άλλο κινητό. 2 κάμερες μπροστά να μην έχεις ανάγκη selfie stick. Βγάζει απίθανες φωτογραφίες. Κάμερα πίσω ίδια με του G4 αλλά το βίντεο έχει εξελιχθεί καινσε δίνει πολλές δυνατότητες. Νιώθεις ότι κρατάς κάτι καλό στα χέρια σου και όχι κάτι που θα καταστραφεί αν δεν το έχεις σε θήκη. Το έχω χωρίς θήκη ούτε γλιστράει λόγο σιλικόνης αλλά ούτε γρατσουνιές λόγο ατσάλι και όχι αλουμίνιο. Η οθόνη gorilla glass 4.... Ενα ελάττωμα για εμένα είναι ότι η μπαταρία δεν είναι σαν το mate 7-8 που. Έπρεπε να το βάλουν 4000.. Αλλά φορτίζει αστεία γρήγορα κατευθείαν.. Τώρα μπορεί να φοράει τον 808 αλλά μπείτε στο youtube έχει άπειρα vs. Είναι παρόμοιο η πιο γρήγορο από ναυαρχιδες. Είναι κινητήρα. Όσοι το βλέπουν μόνο θετικά σχόλια λένε. 1
kekos123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δεν παραπληροφορω κανέναν λέω πραγματικά γεγονότα ότι μπήκα από περιέργεια στο θέμα του ν10 στο myphone και διάβασα αυτά, αυτά και αυτά με links κτλ Φυσικα και παραπληροφορεις αθελα σου....το "bootloop" που συνεβη στο φιλο απο το myphone.gr δεν ηταν το γνωστο που εχουν τα G4....και αν θυμαμαι το ελυσε μονος του....προσωπικα μου εχει τυχει κι εμενα με αλλα κινητα (οχι LG) παλιοτερα ,ειναι κατι που μπορει να παθει ενα κινητο Android.... Κανενα προβλημα παγκοσμιως απο ολες τις αναφορες χρηστων του V10 και στο γραφω διοτι το εψαξα πολυ μη τυχον εχουμε τα ιδια με το G4....
simontsif Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εγω στα 380 που το πηρα δε βλεπω κ πολλες προτασεις σε αλλη μαρκα. Ειχα το g4 κ επαθε bootloop μετα απο 8 μήνες....το εψαξα πολυ το θεμα...κ επειδη μ αρεσει η lg κατεληξα σε ενα εντελως αξιοπιστο..φιβετσατο κ στηβαρο κινητο που δε μοιαζει με τα αλλα...το lg v10....το g5 δε με έπεισε...κ ας εχει τον 808 το v10 ειναι θηριακι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα