Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα.με την εγγύηση τι γίνεται τελικά? το καλύπτει η lg Hellas πχ άμα θέλει αλλαγή οθόνης η το στέλνει στην χωρα προέλευσης του κινητού?

Δημοσ.

δεν θέλω να γίνω κακός άλλα μπήκα και διάβασα στο myphone τις 2 τελευταίες σελίδες του V10 τα ίδια με το g4 ειναι -> bootloop, οθόνη με πρόβλημά κτλ κλασικό lg... + νομίζω δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα και ότι με αυτό συνεπάγεται 

Δημοσ.

και το 6p έχει θέμα με το μικρόφωνο

υγ 1 είχε bootloop, που το είδες τα ίδια με το g4?επίσης αυτός που έχει θέμα με την οθόνη το πήρε μεταχειρισμένο.

Δημοσ.

ε ναι τι?ένας είναι δεν είναι 100 και λες τα ίδια με το g4.αν γίνουν πολλοί τότε θα είμαι μαζί σου.σε ένα δυο κινητά μπορεί να τύχει σε οποιοδήποτε κινητό.σε φίλο έτυχε σε nexus και έχασε τα πάντα λόγο του ότι δεν είχε sd, δηλαδή τα nexus είναι χρέπια?

και το 6p έχει θέμα με το μικρόφωνο αλλά το έχουν τόσοι λίγοι που δεν το λέει κανείς.

για μένα σε αυτά τα χρήματα, σε αυτές τις ιντσες, το mate 8 παίζει μπάλα μόνο του.

Δημοσ.

Εγω να πω την αληθεια μου φετος θα απεφευγα να αγορασω κινητο LG...

Αν εισαι απο αυτους που δεν αλλαζουν συνεχεια κινητα,προτιμησε το Nexus 6p.Θα αντεξει περισσοτερο στον χρονο.

Και λογω πιο δυνατου επεξεργαστη και καρτας γραφικων αλλα και λογω αναβαθμισεων.

Edit:Α καλα ...τωρα ειδα οτι ειναι παλιο..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω να πω την αληθεια μου φετος θα απεφευγα να αγορασω κινητο LG...

Αν εισαι απο αυτους που δεν αλλαζουν συνεχεια κινητα,προτιμησε το Nexus 6p.Θα αντεξει περισσοτερο στον χρονο.

Και λογω πιο δυνατου επεξεργαστη και καρτας γραφικων αλλα και λογω αναβαθμισεων.

Edit:Α καλα ...τωρα ειδα οτι ειναι παλιο..

η ερώτησή δεν ειναι.... σήμερα το πρωί το ξέθαψε ο johnnyman

Δημοσ.

η ερώτησή δεν ειναι.... σήμερα το πρωί το ξέθαψε ο johnnyman

Ναι αλλα η διαφορα τιμης τους ειναι αρκετα μεγαλη πια.Οποτε ψιλοακυρο το ποστ μου..

Δημοσ.

μάλλον η huawei δεν ενδιαφέρετε να πουλήσει καθόλου το 6Ρ γιατί η τιμή του δεν πέφτει με τπτ και σε 3 μήνες λογικά έρχονται τα νέα νεξους

Δημοσ.

δεν θέλω να γίνω κακός άλλα μπήκα και διάβασα στο myphone τις 2 τελευταίες σελίδες του V10 τα ίδια με το g4 ειναι -> bootloop, οθόνη με πρόβλημά κτλ κλασικό lg... + νομίζω δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα και ότι με αυτό συνεπάγεται 

μη παραπληροφορεις το κοσμο,προβλημα με bootloop οπως στο G4 ΔΕΝ υφίσταται στο V10....

Δημοσ.

Δεν παραπληροφορω κανέναν λέω πραγματικά γεγονότα ότι μπήκα από περιέργεια στο θέμα του ν10 στο myphone και διάβασα αυτά, αυτά και αυτά με links κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...