luvtech Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Σε λίγες μέρες θα ήθελα να πάρω το lg V10 από κάποιο μαγαζί του σκρουτζ. Πριν όμως το αγοράσω, θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες. Κατ' αρχάς, είναι καλή επιλογή το κινητό; Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο που αξίζει περισσότερο; Όσον αφορά την εγγύηση, τι γίνεται; Η LG Hellas δίνει εγγύηση; Χρειάζεται να του βάλω κάποια θήκη προστασίας ή μπορώ να αποφύγω γρατζουνίσματα κ.τ.λ. λόγω της "ανθεκτικής" του κατασκευής; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Mια χαρα κινητο ειναι αλλα εγω θα εδινα 40ευρω επιπλεον κ θα επερνα το nexus 6p!!!Το θεωρω αρκετα καλυτερο κινητο,με καλυτερο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων,στοκ ανδροιδ,(λογικα) καλυτερο στερεο ηχο μιας κ το nexus διαβαζω πως εχει ισως τον καλυτερο ηχο σε σμαρτφοουν,εχει πολυ καλη οθονη/καμερα κ μια πολυ καλη μπαταρια!! Για εγγυηση δεν ξερω να σου απαντησω 1
luvtech Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Mια χαρα κινητο ειναι αλλα εγω θα εδινα 40ευρω επιπλεον κ θα επερνα το nexus 6p!!!Το θεωρω αρκετα καλυτερο κινητο,με καλυτερο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων,στοκ ανδροιδ,(λογικα) καλυτερο στερεο ηχο μιας κ το nexus διαβαζω πως εχει ισως τον καλυτερο ηχο σε σμαρτφοουν,εχει πολυ καλη οθονη/καμερα κ μια πολυ καλη μπαταρια!! Για εγγυηση δεν ξερω να σου απαντησω To σκέφτηκα για το nexus, αλλά το έχω βρει σε ένα κατάστημα που, δίνοντας το παλιό κινητό μου, έχω έκπτωση περίπου 100 ευρώ (τόσο αξίζει το τηλέφωνο).
heavyrain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Με λιγοτερο λεφτα πας στο πολυ καλυτερο s6 η με λιγα περισσοτερα στο επισης καλυτερο 6p. Δεν μπορεις απλα να πουλησεις στο μαγαζι αυτο το κινητο σου και να παρεις τα 100€ και να πας μετα σε καποιο αλλο μαγαζι να παρεις οποιο θες; η απλα ρωτα σε κανα αλλο μαγαζι ποσο αγοραζουν το υπαρχον κινητο σου, η ακομα καλυτερα βαλτο αγγελια και πουλα το σε ιδιωτη θα παρειε αρκετα περισσοτερα απο του μαγαζατορες
technology_guy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Με λιγοτερο λεφτα πας στο πολυ καλυτερο s6 η με λιγα περισσοτερα στο επισης καλυτερο 6p. Δεν μπορεις απλα να πουλησεις στο μαγαζι αυτο το κινητο σου και να παρεις τα 100€ και να πας μετα σε καποιο αλλο μαγαζι να παρεις οποιο θες; η απλα ρωτα σε κανα αλλο μαγαζι ποσο αγοραζουν το υπαρχον κινητο σου, η ακομα καλυτερα βαλτο αγγελια και πουλα το σε ιδιωτη θα παρειε αρκετα περισσοτερα απο του μαγαζατορες Όντως. Όμως το s6 είναι αρκετά υπερεκτιμημένο στα 400 ευρώ που το πουλάνε. Μάλλον το nexus είναι αυτό που θα έπρεπε να πάρει. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Όντως. Όμως το s6 είναι αρκετά υπερεκτιμημένο στα 400 ευρώ που το πουλάνε. Μάλλον το nexus είναι αυτό που θα έπρεπε να πάρει. Συμφωνω απολυτα!!!Δεν θα εδινα με τπτ 400 για το s6. Δινει +40ευρω κ παιρνει το nexus κ εχει οτι καλυτερο!!
luvtech Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Συμφωνω απολυτα!!!Δεν θα εδινα με τπτ 400 για το s6. Δινει +40ευρω κ παιρνει το nexus κ εχει οτι καλυτερο!! Όντως. Όμως το s6 είναι αρκετά υπερεκτιμημένο στα 400 ευρώ που το πουλάνε. Μάλλον το nexus είναι αυτό που θα έπρεπε να πάρει. Οπότε μάλλον με βλέπω για το νέξους. Προβλέπετε να πέσει καθόλου η τιμή του κοντά στα 450-60 σύντομα;
armin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλα παιδια βλεπω εδω περα οτι το ισοπεδωνετε το Lg V10.Κινηταρα ειναι,οπως και τα περισσοτερα κινητα τετοιου μεγεθους και τετοιων χρηματων.Ουσιαστικη διαφορα με Nexus 6p προσωπικα αμφιβαλλω αν θα δεις,με μονη εξαιρεση το λογισμικο που ειναι πολυ πιο καθαρο στο Nexus .Α και προφανως η εξωτερικη εμφανιση. Εγω προσωπικα εχω αρχισει να ψιλοβαριεμαι αυτα τα all metal design κινητα που κατασκευαζοναι πια.Ακομα και κινητα κινεζικα με 100,200 ευρω εχουνε all metal design.Η κοινη γνωμη ειναι οτι ειναι ομορφο,αλλα με ποιο κοστος?Γλιστραει απο την τσεπη σου και απο το χερι σου πανευκολα. Αντιθετως το V10 εχει ενα πολυ ομορφο κατα τη γνωμη μου design και ειναι πολυ πιο grippy το κινητο απο τα μεταλλικα. 3
technology_guy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλα παιδια βλεπω εδω περα οτι το ισοπεδωνετε το Lg V10.Κινηταρα ειναι,οπως και τα περισσοτερα κινητα τετοιου μεγεθους και τετοιων χρηματων.Ουσιαστικη διαφορα με Nexus 6p προσωπικα αμφιβαλλω αν θα δεις,με μονη εξαιρεση το λογισμικο που ειναι πολυ πιο καθαρο στο Nexus .Α και προφανως η εξωτερικη εμφανιση. Εγω προσωπικα εχω αρχισει να ψιλοβαριεμαι αυτα τα all metal design κινητα που κατασκευαζοναι πια.Ακομα και κινητα κινεζικα με 100,200 ευρω εχουνε all metal design.Η κοινη γνωμη ειναι οτι ειναι ομορφο,αλλα με ποιο κοστος?Γλιστραει απο την τσεπη σου και απο το χερι σου πανευκολα. Αντιθετως το V10 εχει ενα πολυ ομορφο κατα τη γνωμη μου design και ειναι πολυ πιο grippy το κινητο απο τα μεταλλικα. Δεν λέμε ότι δεν είναι τρομερό κινητό, αλλά γιατί να πάρει κάτι επεξεργαστικά πιο αδύναμο από το νέξους που κάνει 25 ευρώ παραπάνω;
myr. ana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Απο ποιο μαγαζι του σκρουτζ λες να το παρεις. Το ποιο φθηνο ειναι ενα diktyo.xyz αλλα δεν εχει μονο ενα review και φοβαμαι λιγο.
luvtech Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Απο ποιο μαγαζι του σκρουτζ λες να το παρεις. Το ποιο φθηνο ειναι ενα diktyo.xyz αλλα δεν εχει μονο ενα review και φοβαμαι λιγο. Μobile Hellas
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μια χαρα κινητο ειναι το lg v10,δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα nexus 6p δεν ειναι!! Ναι συμφωνω δεν θα δει τρελες διαφορες αλλα αφου μπορει να δωσει μερικα ευρω παραπανω για να παρει ενα καλυτερο τηλ κ πιο ΄καθαρο΄ γτ να μην το κανει ;;;
armin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δεν λέμε ότι δεν είναι τρομερό κινητό, αλλά γιατί να πάρει κάτι επεξεργαστικά πιο αδύναμο από το νέξους που κάνει 25 ευρώ παραπάνω; Πφφ επεξεργαστικα πιο αδυναμο.Ναι οκ επειδη θα κανει το τρελο το multitasking ,παραλληλα με βαρια παιχνιδια...ναι οκ επειδη το κανει καποιος αυτο.Μονο εκει θα φανει η διαφορα στην επεξεργαστικη δυναμη.Τωρα για πραγματικη ταχυτητα δεν ξερω,αλλα ισως το Nexus να ειναι κατα ελαχιστα πιο γρηγορο μονο και μονο λογω λογισμικου. Αλλα αν ειναι να το βλεπουμε στις λεπτομερειες τοτε οκ,το V10 εχει καλυτερη καμερα απο 6p.Τι σημαινει αυτο ομως?Οτι θα βγαζει χειροτερες φωτογραφιες?Η φωτογραφια καθοριζεται σχεδον αποκλειστικα απο τον φωτογραφο. Μπορουμε επισης να πουμε και για την αποσπωμενη μπαταρια του V10,που ειναι τρελο πλεονεκτημα,καθως και για την δυνατοτητα επεκτασιμης μνημης που ειναι επισης μεγαλο πλεονεκτημα. Προσωπικη μου αποψη,εγω δεν θα εβλεπα τις διαφορες στο εσωτερικο που εχουνε τα 2 κινητα.Δηλαδη διαφορες στον επεξεργαστη,στην καρτα γραφικων,στην καμερα,στην οθονη. Κυριως θα εβλεπα ποιο απο τα 2 μου αρεσει εξωτερικα,και επισης αν σκοπευω να φορτωσω το κινητο μου με πολλα αρχεια που τοτε θα ηθελα δυνατοτητα επεκτασης μνημης. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μεγαλο πλεονεκτημα ειναι η μπαταρια να εχει καλη αυτονομια κ οχι να ειναι μετρια κ να με αναγκάζεις να αγορασω κ να κουβαλαω μαζι μ αλλη μια..Η επεκταση μνημης ναι ειναι μεγαλο πλεονεκτημα!! Καλως η κακως υπαρχει επεξεργαστικη διαφορα μεταξυ των 2 κ συν το καλο λογισμικο κ την καλυτερη καρτα γραφικων το nexus 6p θα ειναι μπροστα σε ολα.Η λεπτομερια για καποιους μετραει(μιλωντας για δυναμη κ εμπειρια χρησης) !!
armin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το θεμα με την μπαταρια ειναι οτι ενω το lg v10 βγαζει μια μερα αποσο εχω ψαξει σχεδον ακριβως,το 6p βγαζει μιαμιση μερα με casual use. Αν εβγαζε 2 μερες τοτε θα το παρδεχομουνα,αλλα με μιαμιση μερα,ετσι κι αλλιως ο χρηστης θα το φορτισει το πιθανοτερο στην διαρκεια της νυχτας ,ανεξαρτητα αν ειναι στο 2%,η στο 20%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα