Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

post-84828-0-91358100-1458821369_thumb.png

Παιδιά, κάνετε ignore να ξενοιάσετε. Ησύχασε το κεφάλι μου από τις μαλακίες του.

Στην αρχή διάβαζα αυτά που έγραφε γιατί θεωρούσα χρέος μου, όπως είπατε και εσείς, να διορθώσω τυχόν χαζομάρες που έλεγε για να μην λάβει λάθος / επικίνδυνες συμβουλές ο OP και όποιοι άλλοι διαβάσουν το φόρουμ στο μέλλον και δεν γνωρίζουν τα γραπτά του m2000. Από ένα σημείο και μετά, κουράστηκα και δεν ξαναασχολήθηκα και βρήκα την υγειά μου.

Εφόσον το ποστάρισμα (στην συντριπτική τους πλειοψηφία) κακών συμβουλών σε _κάθε_ νήμα δεν παρακινεί τους mods να κάνουν κάτι, εμείς θα σώσουμε τον κόσμο ?

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά, κάνετε ignore να ξενοιάσετε. Ησύχασε το κεφάλι μου από τις μαλακίες του.

Στην αρχή διάβαζα αυτά που έγραφε γιατί θεωρούσα χρέος μου, όπως είπατε και εσείς, να διορθώσω τυχόν χαζομάρες που έλεγε για να μην λάβει λάθος / επικίνδυνες συμβουλές ο OP και όποιοι άλλοι διαβάσουν το φόρουμ στο μέλλον και δεν γνωρίζουν τα γραπτά του m2000. Από ένα σημείο και μετά, κουράστηκα και δεν ξαναασχολήθηκα και βρήκα την υγειά μου.

Εφόσον το ποστάρισμα (στην συντριπτική τους πλειοψηφία) κακών συμβουλών σε _κάθε_ νήμα δεν παρακινεί τους mods να κάνουν κάτι, εμείς θα σώσουμε τον κόσμο ?

Δεν είχα ιδέα ότι μπορείς να κάνεις ignore κάποιον. Να 'σαι καλά, θα το εφαρμόσω άμεσα να ησυχάσει το κεφάλι μου. Ο άνθρωπος δεν παλεύεται με τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...