iTechBlogGr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας το καλοκαίρι μπήκα στην διαδικασία να αγοράσω έναν χώρο στην TopHost,παρ'όλα αυτά αν τύχει έστω και μια φορά μέσα σε ένα 24 ωρο να φτάσουμε τα 20 entry proccessor το site πέφτει για λίγο, δεν υπάρχει μέρα που να μην μου λέει ότι το τελευταίο 24ωρο το site σας χρησιμοποίησε π.χ. το 100% του επεξεργαστή ή ακόμα και ότι έπεσε έστω και για 1 λεπτό γιατί υπέρβηκε τα 20entry proccessors που στην τελική δεν μας λέει και πόσους συγκεκριμένους χρήστες υποστηρίζει.Βρήκα μια εταιρία η οποία προσφέρει με 120 ευρώ τον χρόνο (στρόγγυλα) vps server και μάλιστα με 2core, 2gb ram, 40gb hard disk, 4tb Bandwidth. Γνωρίζει κάποιος την συγκεκριμένη εταιρία οι συγκεκριμένοι datacenters που χρησιμοποιεί γι'αυτό είναι στην Γερμανία από ότι μας έχουν πει και πραγματικά είναι μονόδρομος και σε θέμα τιμής για το επόμενο στάδιο ανάπτυξης του site μας.
WebDevGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δεν τη ξέρω την εταιρεία, αλλά υποθέτω ότι μιλάμε για unmanaged VPS χωρίς Control Panel (CPanel, Plesk) σε αυτά τα λεφτά. Αν έχεις τις γνώσεις να στήσεις και να διαχειριστείς unmanaged VPS τότε θα βρεις καλύτερες τιμές απευθείας από Γερμάνια, Γαλλία, Ολλανδία.
iTechBlogGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δεν τη ξέρω την εταιρεία, αλλά υποθέτω ότι μιλάμε για unmanaged VPS χωρίς Control Panel (CPanel, Plesk) σε αυτά τα λεφτά. Αν έχεις τις γνώσεις να στήσεις και να διαχειριστείς unmanaged VPS τότε θα βρεις καλύτερες τιμές απευθείας από Γερμάνια, Γαλλία, Ολλανδία. Από ότι μου είπε ο τεχνικός της εταιρίας, παρέχετε δωρεάν 1 μήνας managed έτσι ώστε ουσιαστικά να σου στήσουν αυτοί τον σέρβερ κλπ. και από εκεί και πέρα στην δωρεάν έκδοση του panel χρησιμοποιούν το http://centos-webpanel.com/. Το οποίο θυμίζει αρκετά και το cpanel, αλλά και το xampp
Scirocco Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Στον ενα vps που εχω χρησιμοποιω centos webpanel. Εχει πολλα του ειδους, πιο ευκολα, πιο ελαφρια, και πιο λιγο μνημοβορα Καλο ειναι, βαρυ πολυ, και ειναι μονο για advanced users. Aν δεν εισε, δεν το προτεινω. Και μονο οι παραμετροι του θα σου φανουν EVEREST. Εχει καλη υποστηρηξη και ζωντανο φορουμ Aν εισε του ειδους, προχωρα.
iTechBlogGr Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 το θέμα μας είναι η εταιρία πρώτα από όλα, τα υπόλοιπα φτιάχνονται από εκείνους και δεν θα χρειάζεται κάτι από εμένα!
iTechBlogGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 τελικά ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί το ερώτημα για την εταιρία, αλλά για το panel μόνο. υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που να γνωρίζουν για την εταιρία κάτι?
dfdaemon Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τη συγκεκριμένη εταιρεία δε τη ξέρω, αλλά σε γενικές γραμμές τα VPS είναι πάνω κάτω τα ίδια. Είναι δλδ μία παλιά, φτηνή τεχνολογία container... Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο αν η μηχανή που θα σε βάλουνε είναι υπερφορτωμένη ή όχι από θέμα ταχύτητας. Μπορείς να δεις και για KVM αλλά λογικά θα σου πάει πιο ακριβά. Είχα δοκιμάσει αυτούς εδώ παλιότερα Site: VPS9 , είναι πάρα πού γρήγορα μηχανάκια σε σχέση με τον ανταγωνισμό που είχα δοκιμάσει. Παρέχουν και δωρεάν KLOXO panel αλλά θα σου πρότεινα γενικά να πας σε κάτι επώνυμο όπως CPANEL για τη βιωσιμότητα του site σου στο μέλλον. Έχουνε Unmanaged VPS σε Ρωσία, Γερμανία, Ολλανδία (έγω είχα πάρει στη Ρωσία για συγκεκριμένους λόγους). + δεν χρεώνουν setup fee. Κάντους μία presales ερώτηση, έχουνε και support me skype, δες αν μπορούν να σου ανοίξουν ένα demo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα