Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γνωστή στον χώρο της μόδας εταιρεία Michael Kors ανακοίνωσε μία νέα σειρά wearables, την συλλογή Michael Kors Access, και τα πρώτα προϊόντα είναι δύο νέα smartwatches που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android Wear.

Τα νέα smartwatches Michael Kors Access, θα διαθέτουν τις δικές τους αποκλειστικές προσόψεις, θα διαθέτουν λουράκια που μπορούν να αλλάξουν εύκολα από δέρμα ή σιλικόνη.

Στην εικόνα που δόθηκε στην δημοσιότητα, το smartwatch με τον μεταλλικό μπρασελέ απευθύνεται σε γυναίκες, ενώ το μεγαλύτερο σε διάμετρο, μαύρου χρώματος και με περισσότερο σπορ χαρακτήρα smartwatch της σειράς Access απευθύνεται στο αντρικό κοινό.

Τα νέα smartwatches της εταιρείας δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν νωρίτερα από το Φθινόπωρο, και επομένως δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά. Παρόλα αυτά, είναι γνωστό ότι θα συνεργάζονται με smartphones, θα προσφέρουν ειδοποιήσεις, λειτουργίες fitness tracking καθώς και voice control δυνατότητες (Google). Το κόστος τους θα ξεκινάει από τα $395 και θα διατεθούν μέσω των καταστημάτων Kors.

Link.png Site: GSMArena
Δημοσ.

Πολυ ομορφα! Εαν εχουν και real time optical heart rate monitor θα προκειται για ολοκληρωμενη προταση!

Δεν νομίζω κανείς να πάει για τρέξιμο με τόσο βαρύ ρολόι, αλλά όντως δεν πρέπει να λείπει...

It's beautiful.

Νομίζω πως πρέπει να γίνει μια σύμβαση όλα τα ρολόγια να έχουν τα ίδια internals και να αλλάζουν σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, με τον ανταγωνισμό να γίνεται στο design. Το ρολόι είναι κόσμημα και πρέπει να επιλέγεται με αυτό στο μυαλό μας, όχι επειδή έχει καλύτερο επεξεργαστή από ένα άλλο...

Δημοσ.

Πείτε με πρωτόγονο αλλά εγώ το ρολόι θέλω να ναι ρολόι.Του αλλάζω μπαταρία μια φορά την τριετία η δεν παίρνει καν μπαταρία και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Το smartwatch θέλει φόρτιση μια φορά τη μέρα και σε τι βοηθάει?Να μην κάνω την τρομερά κουραστική κίνηση να βγάλω το κινητό από την τσέπη?Νομίζω ότι τα smartwatches θα έχουν αντίστοιχη πορεία με τα digital watches.Θα πάρουν ένα κομμάτι της αγοράς(νομίζω αρκετά μικρότερο από αυτό των digital λόγω αυτονομίας) και αυτό είναι.Tα tissot και τα Longines και τα Breitling και τα IWC θα παραμείνουν και ας χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία 150 χρόνια

• Like 3
Δημοσ.

Πείτε με πρωτόγονο αλλά εγώ το ρολόι θέλω να ναι ρολόι.Του αλλάζω μπαταρία μια φορά την τριετία η δεν παίρνει καν μπαταρία και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Το smartwatch θέλει φόρτιση μια φορά τη μέρα και σε τι βοηθάει?Να μην κάνω την τρομερά κουραστική κίνηση να βγάλω το κινητό από την τσέπη?Νομίζω ότι τα smartwatches θα έχουν αντίστοιχη πορεία με τα digital watches.Θα πάρουν ένα κομμάτι της αγοράς(νομίζω αρκετά μικρότερο από αυτό των digital λόγω αυτονομίας) και αυτό είναι.Tα tissot και τα Longines και τα Breitling και τα IWC θα παραμείνουν και ας χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία 150 χρόνια

Μπορεί τελικά να αποδειχτείς σωστός αλλά θα πρότεινα να μη βιάζεσαι να τα καταδικάσεις. Έκανα πρόσφατα (κανένα 3/μηνο) τη μετάβαση στα smartwatch με ένα pebble και δεν το μετάνοιωσα, ούτε νομίζω ότι θα ήθελα να γυρίσω σε κλασσικό ρολόι (είμαι λάτρης των ρολογιών γενικά, πάντα φορούσα). Ο λόγος είναι ότι πέρα από το ότι αισθητικά το συγκεκριμένο smartwatch μου "κάνει", έχω προστιθέμενη πληροφορία που δε θα ήθελα να χάσω γυρίζοντας σε ένα κλασσικό ρολόι. Επιπλέον είναι αδιάβροχο για κολύμβηση, έχει μπαταρία που διαρκεί 10 μέρες, άρα δε με προβληματίζει από αυτή την άποψη.

Το πιο σημαντικό όμως επιχείρημα που θεωρώ ότι έχουν μέλλον, έχει να κάνει με ένα φίλο που είναι φανατικός των ρολογιών και δη των ελβετικών, ξοδεύοντας κατά καιρούς σημαντικά χρήματα για σπάνιες χειροποίητες μάρκες. Τελείως τυχαία τον είδα πρόσφατα με ένα αντίστοιχο pebble στο χέρι. Με βάση το πόσο τον ξέρω, θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα περίμενα να δω με smartwatch, και όμως... Όταν τον ρώτησα μου είπε ότι οι ενημερώσεις που λαμβάνει στο χέρι, η σιγουριά ότι δε θα χάσει καμία κλήση/ειδοποίηση (είναι νέος επιχειρηματίας με μία startup) του είναι υπερπολύτιμες και δεν τις αλλάζει. Και ότι δε θα μπορούσε να γυρίσει πίσω σε ένα απλό ρολόι, τουλάχιστον σε καθημερινή βάση. 

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε Ikar6 

αυτά είναι και υποκειμενικά τελείως.Εμένα μου αρέσουν τα ρολόγια(βέβαια όχι σε τέτοιο βαθμό ένα tissot πήρα 400 ευρώ από τους γονείς μου όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο και αυτό είναι όλο) και δεν το αλλάζω με smartwatch.Δεν ξέρω τι να σου πω.Ούτως η άλλως το κινητό το βγαζουμε τη σήμερον ημέρα από την τσέπη μας κάθε 3 λεπτά πως να χάσουμε ειδοποίηση?Αλλά ξαναλέω αυτά είναι υποκειμενικά.Πάντως τα κλασσικά ρολόγια νομίζω είναι απλά κάτι διαφορετι΄κό

Δημοσ.

Χαίρομαι που τα smartwatches παίρνουν σιγά σιγά mainstream πρόσωπο! Επιτέλους!

ετσι ,να εχεις ακομα μια συσκευη που χρησιμοποιεις το 10% των δυνατοτητων της κ αν,την χρυσοπληρωνεις κ την φορτιζεις καθε λιγο 

Δημοσ.

Το απαίσιο "Flat Tire" έχει να κάνει με το Android Wear ή να υποθέσω ότι χρησιμοποιούν Moto 360 στο εσωτερικό??

Δημοσ.

Μπα,δεν με ψήνουν. Ρολόι φοράω ανέκαθεν και τα smartwatches έχουν πολύ δρόμο ακόμη να κάνουν για να μου προφέρουν αυτά που θέλω από ένα ρολόι.

Θα πάρω ένα pebble time όταν χαλάσει αυτό που έχω για το τρέξιμο και μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Smartwatches με τεχνολογία τυπου Seiko Kinetic δεν θα έλυναν το πρόβλημα της αυτονομιας, αν όχι απόλυτα,έστω σημαντικά; Δεν ξέρω αν μπορούν να συνδυαστούν τέτοιες τεχνολογίες σε smartwatch,απλά ρωταω. Θα ήταν πρακτικοτατο.

• Like 4
Δημοσ.

ένα απλό ρολόϊ είτε αναλογικό είτε ψηφιακό έχει σημαντικά μικρότερη κατανάλωση αλλά και αντιστάσεις στο εσωτερικό του. (δεν έχει επεξεργαστές, ραμ κ.ο.κ) . γι'αυτό και μπορούν να κρατούν χρόνια οι μπαταρίες τους. ένα εξυπνο ρολόϊ είναι κατι σαν κινητό τηλέφωνο που το φοράς και χρειάζεται φόρτιση συνεχώς. εξαρτάται από τη χρήση του. το fenix 3 που έχω όταν αφήνω σε κατάσταση μόνο ρολογιού το φορτίζω κάθε 2 μήνες αλλά όταν ενεργοποιώ σύνδεση με κινητό τηλέφωνο ή ανοίγω το gps για τις προπονήσεις τότε η μπαταρία πέφτει πολύ πολύ γρηγορότερα. μία τέτοια τεχνολογία είτε kinetic , είτε eco drive (citizen) θα μπορούσαν απλώς να λειτουργήσουν μονάχα συμπληρωματικώς με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία προκειμένου να αυξήσουν λίγο τη διάρκεια της. αλλά για πλήρης λειτουργία χωρίς άλλη πηγή φόρτισης πιστεύω θα είναι ανεπαρκής τεχνολογία , συν το ότι θα έπρεπε να αυξηθούν και οι συνολικές διαστάσεις ενός τέτοιου ρολογιού. βεβαίως ποτέ μη λές ποτέ. πιστεύω πως λίγο αργότερα κάτι θα κάνουν. οι ιαπωνικές εταιρείες (τις ευρωπαϊκές δεν τις βλέπω να ασχολούνται και πολύ στο θέμα μπαταρίας) κάποια στιγμή θα βγάλουν smartwatches που θα αξιοποιούν το kinetic ή την ηλιακή(eco , solar power. το eco drive είναι θεωρητικώς αποδοτικότερο από το αντίστοιχης της seiko solar.). αλλά και πάλι το βλεπω τουλάχιστον τα πρωτα χρόνια να λειτουργούν συμπληρωματικώς μόνο. όταν επεξεργαστές και μνήμες γίνουν ακόμη αποδοτικότερη με ακόμη μικρότερη κατανάλωση τότε πιστεύω θα ανοίξει ο δρόμος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...