sklavenspy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν αξίζει η αγορά του Apple TV; Είμαι κάτοχος Samsung smart tv και είμαι περίεργος για να μάθω αν εχει η Apple TV το κτ παραπάνω από τις κοινές smart τv ( να σημειωθεί ότι είμαι και κάτοχος iPhone όποτε δεν συνδέεται με την Samsung )
calenter2003 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Κατά τη γνώμη ναι.Εξαρτάται για τι το θέλεις.
haHa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν αξίζει η αγορά του Apple TV; Είμαι κάτοχος Samsung smart tv και είμαι περίεργος για να μάθω αν εχει η Apple TV το κτ παραπάνω από τις κοινές smart τv ( να σημειωθεί ότι είμαι και κάτοχος iPhone όποτε δεν συνδέεται με την Samsung ) Γιατι δεν βαζεις εφαρμογη στο iphone ωστε να στελνεις στην τηλεοραση περιεχομενο απο το iphone?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ναι αλλα ποια εφαρμογή Κάθε κατασκευαστής έχει το σχετικό app για την smart tv. πχ για την LG που έχω εγώ υπάρχουν 2-3 στο apple store και το Google Play. Ένα για λειτουργεί το τηλέφωνο σαν remote contror με air mouse κλπ και τα άλλα 2 είναι για να στέλνεις στην tv multimedia (εικόνες, video).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 αν εχεις smart tv ειναι αχρρείαστο.. Για κάποιον που έχει αρκετές απο τις υπηρεσίες της apple δεν είναι καθόλου αχρείαστο και με τα apps πλέον έχει ένα περισσότερο ενδιαφέρον σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Για κάποιον που έχει αρκετές απο τις υπηρεσίες της apple δεν είναι καθόλου αχρείαστο και με τα apps πλέον έχει ένα περισσότερο ενδιαφέρον σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. εγώ έχω το Apple TV 3, και στη sony android smart tv, που το βρίσκω έτη μπροστά (και ας ειναι λίγο laggy.) για το 4 μπορει και να αξιζει αλλα το κόστος ειναι απαγωρευτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα