Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν αξίζει η αγορά του Apple TV; Είμαι κάτοχος Samsung smart tv και είμαι περίεργος για να μάθω αν εχει η Apple TV το κτ παραπάνω από τις κοινές smart τv ( να σημειωθεί ότι είμαι και κάτοχος iPhone όποτε δεν συνδέεται με την Samsung )

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν αξίζει η αγορά του Apple TV; Είμαι κάτοχος Samsung smart tv και είμαι περίεργος για να μάθω αν εχει η Apple TV το κτ παραπάνω από τις κοινές smart τv ( να σημειωθεί ότι είμαι και κάτοχος iPhone όποτε δεν συνδέεται με την Samsung )

Γιατι δεν βαζεις εφαρμογη στο iphone ωστε να στελνεις στην τηλεοραση περιεχομενο απο το iphone?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα ποια εφαρμογή

Κάθε κατασκευαστής έχει το σχετικό app για την smart tv. πχ για την LG που έχω εγώ υπάρχουν 2-3 στο apple store και το Google Play. Ένα για λειτουργεί το τηλέφωνο σαν remote contror με air  mouse κλπ και τα άλλα 2 είναι για να στέλνεις στην tv multimedia (εικόνες, video).

• Super Moderators
Δημοσ.

αν εχεις smart tv ειναι αχρρείαστο..

Για κάποιον που έχει αρκετές απο τις υπηρεσίες της apple δεν είναι καθόλου αχρείαστο και με τα apps πλέον έχει ένα περισσότερο ενδιαφέρον σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Δημοσ.

Για κάποιον που έχει αρκετές απο τις υπηρεσίες της apple δεν είναι καθόλου αχρείαστο και με τα apps πλέον έχει ένα περισσότερο ενδιαφέρον σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

εγώ έχω το Apple TV 3,

και στη sony android smart tv, που το βρίσκω έτη μπροστά (και ας ειναι λίγο laggy.)

για το 4 μπορει και να αξιζει αλλα το κόστος ειναι απαγωρευτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...