mamba8 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του s6 και βρήκα αυτό εδώ: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00TX5O8WE/ref=mp_s_a_1_1?qid=1458483191&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=samsung+galaxy+s6&dpPl=1&dpID=41dGlhZC4oL&ref=plSrch Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για την εξυπηρέτηση από το amazon (και το γερμανικό) και το σκέφτομαι σοβαρά αφού και η τιμή είναι πολύ καλή και τα μεταφορικά λίγα. Έχω δει και τα σκρουτζομάγαζα αλλά εμπιστεύομαι περισσότερο το amazon. Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας σχετικά με την αγορά από αυτό το κατάστημα και αν υπάρχουν ζητήματα συμβατότητας, εγγύησης, capital controls κτλ. κι αν οι ημέρες παράδοσης είναι όσες αναφέρονται, Επίσης, αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να κοιτάξω αν γράφει sale and shipping by amazon για να γίνεται απ'ευθείας από αυτούς η διαδικασία, αλλιώς γίνεται από τρίτο πωλητή; Ευχαριστώ.
mad-proffessor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Για τη συμβατότητα πρέπει να κοιτάξεις ποιο μοντέλο είναι ακριβως και να μπεις στο σαιτ του κατασκευαστη να δεις αν αυτος ο αριθμος μοντέλου προορίζεται για Ευρώπη. Αν ναι μετα κοιτάς τις μπάντες για να δεις αν καλύπτονται απο Ελλάδα. Εγγύηση νομίζω επαφίεται στην αντιπροσωπεία αλλά έτσι κι αλλιώς το στέλνεις στο άμαζον. Capital controls με μια ρεβολουτ κάρτα τα προσπερνάς. Ημέρες παράδοσης δε ξέρω. Τώρα το άμαζον λίγο δύσκολα να πουλάει σαμσουνγκ κινητα οπότε μόνο για το dispatched μπορείς να κοιτάξεις(αν δηλαδή το στέλνουν αυτοι).
mamba8 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Διόρθωσα το πρώτο μήνυμα και φαίνεται σωστά το λινκ. Πάντως στο συγκεκριμένο φαίνεται sell και dispatch amazon γι'αυτό το σκέφτομαι. Τα CC δεν έχουν χαλαρώσει καθόλου; (prepaid θέλω να χρησιμοποιήσω) Σ'ευχαριστώ πάντως.
mad-proffessor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Κάνε μια εικονική αγορα. Βάλτο στο καλάθι και προχωρα όλα τα βήματα μέχρι να σου βγάλει τελική τιμή με μεταφορικά + φπα. Το κοστούμι έρχεται στο τελος. Στο λέω γιατι και εγώ ήθελα να πάρω ένα κινητό απο άμαζον αλλά όταν είδα τελική τιμή άλλαξα γνώμη. Φυσικά μη πατήσεις να γίνει η αγορά ε, είπαμε εικονική.
mad-proffessor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Απο το κινητο που μπήκα πάντως στην εφαρμογη του άμαζον και ψάχνοντας στο γερμανικό άμαζον για γκάλαξυ s6 δε βρήκα κάποιο που να μη πωλείται απο την ίδια τη σάμσουνγκ. Και αυτο είναι το σωστο κατεμε. Δε ξέρω τι γερμανικά ξέρεις αλλά ψάξε το αρκετα παραπανω.
akefaloskavalaris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Φίλε μου να σου επιστήσω την προσοχή σε ένα πράγμα. Το Amazon.de είναι τέλειο σε όλα του. ΑΛΛΑ. Αν διαλέξεις standard shipping, και σου δείχνει ότι μεταφορική εταιρία είναι η i-parcel (μια θυγατρική της UPS), ετοιμάσου για ταλαιπωρία. Όχι ότι δεν θα παραλάβεις το πακέτο σου γενικά. Αλλά πρώτον, δεν θα έχεις tracking number για ένα μεγάλο διάστημα από την στιγμή που θα φύγει από αυτούς μέχρι να φτάσει Ελλάδα, θα καθυστερήσει σίγουρα αρκετές μέρες παραπάνω από την τελική μέρα παράδοσης που λέει το Amazon, και στα mail θα σου απαντάνε ότι είναι non-traceable. Και μετά από μέρες (εντός 25 ημερών λογικά) θα σου έρθει ξαφνικά mail από τα ΕΛΤΑ ότι το πακέτο σου έφτασε Ελλάδα και θα σου έρθει. Και εν τέλει θα σου έρθει δηλαδή. Γενικά θα σου πρότεινα να διαλέξεις το express shipping, ακόμη κι αν κοστίζει κάτι παραπάνω, αν δεν θες να ταλαιπωρηθείς ή αν αγχώνεσαι γενικά με τέτοια ζητήματα.
mamba8 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Απο το κινητο που μπήκα πάντως στην εφαρμογη του άμαζον και ψάχνοντας στο γερμανικό άμαζον για γκάλαξυ s6 δε βρήκα κάποιο που να μη πωλείται απο την ίδια τη σάμσουνγκ. Και αυτο είναι το σωστο κατεμε. Δε ξέρω τι γερμανικά ξέρεις αλλά ψάξε το αρκετα παραπανω. Με translate το δουλεύω δεν ξέρω γερμανικά, αλλά αν μπεις και στο λινκ που έβαλα πιο πάνω λέει αυτό νομίζω. Για το μαύρο βέβαια μόνο, γιατί στα άλλα χρώματα που είδα είχε κάποιους τρίτους πωλητές αν το κατάλαβα καλά. Δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από amazon, οπότε δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό. Φίλε μου να σου επιστήσω την προσοχή σε ένα πράγμα. Το Amazon.de είναι τέλειο σε όλα του. ΑΛΛΑ. Αν διαλέξεις standard shipping, και σου δείχνει ότι μεταφορική εταιρία είναι η i-parcel (μια θυγατρική της UPS), ετοιμάσου για ταλαιπωρία. Όχι ότι δεν θα παραλάβεις το πακέτο σου γενικά. Αλλά πρώτον, δεν θα έχεις tracking number για ένα μεγάλο διάστημα από την στιγμή που θα φύγει από αυτούς μέχρι να φτάσει Ελλάδα, θα καθυστερήσει σίγουρα αρκετές μέρες παραπάνω από την τελική μέρα παράδοσης που λέει το Amazon, και στα mail θα σου απαντάνε ότι είναι non-traceable. Και μετά από μέρες (εντός 25 ημερών λογικά) θα σου έρθει ξαφνικά mail από τα ΕΛΤΑ ότι το πακέτο σου έφτασε Ελλάδα και θα σου έρθει. Και εν τέλει θα σου έρθει δηλαδή. Γενικά θα σου πρότεινα να διαλέξεις το express shipping, ακόμη κι αν κοστίζει κάτι παραπάνω, αν δεν θες να ταλαιπωρηθείς ή αν αγχώνεσαι γενικά με τέτοια ζητήματα. Με fast που το δοκίμασα δεν έχει και μεγάλη διαφορά, γύρω στα 5 ευρώ, κάπου στα 445 βγαίνει.
leo06 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 αν δεν παραλαβεις εντος της ημερομηνίας που γράφουν σου επιστρέφουν τα μεταφορικά, η I-parcel είναι πολύ χάλια μεταφορική, σε δικιά μου παραγγελία από το αγγλικό την έσπασαν σε δυο πακέτα, το πρώτο έφυγε με I-parcel και το δεύτερο 5 μέρες μετά με DHL ,παρελαβα την ιδια μέρα και τα δυο πακέτα 4 μέρες μετά την ημερομηνια που έγραφε αλλά μου επέστρεψαν τα μεταφορικά και από τα δυο πακέτα, με την I-parcel είχα τρακινγκ μέχρι να φτάσει αθηνα μετά το προώθησε άλλη εταιρία μέσω Ελτα πάλι με τρακινγκ
sepsekasan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 αν δεν παραλαβεις εντος της ημερομηνίας που γράφουν σου επιστρέφουν τα μεταφορικά, η I-parcel είναι πολύ χάλια μεταφορική, σε δικιά μου παραγγελία από το αγγλικό την έσπασαν σε δυο πακέτα, το πρώτο έφυγε με I-parcel και το δεύτερο 5 μέρες μετά με DHL ,παρελαβα την ιδια μέρα και τα δυο πακέτα 4 μέρες μετά την ημερομηνια που έγραφε αλλά μου επέστρεψαν τα μεταφορικά και από τα δυο πακέτα, με την I-parcel είχα τρακινγκ μέχρι να φτάσει αθηνα μετά το προώθησε άλλη εταιρία μέσω Ελτα πάλι με τρακινγκ Εγω δεν παρελαβα στις 15 αλλα στις 17 πως ζηταω τα μεταφορικα πισω;
anonymous-root Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 γιατί να τα ζητήσεις; για 2 μέρες καθυστέρηση;
sepsekasan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 γιατί να τα ζητήσεις; για 2 μέρες καθυστέρηση; Γιατι η καθυστερηση ειναι καθυστερηση.
leo06 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγω δεν παρελαβα στις 15 αλλα στις 17 πως ζηταω τα μεταφορικα πισω; πας στο contact us επιλέγεις στο Tell us more about your issue where is my stuff και στο How would you like to contact us? επέλεξε chat
Belisarius Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγώ πάλι απορώ για την όλη διαδικασία από την στιγμή που δεν κερδίζεις σε τίποτα σε σύγκριση με αγορά από Ελλάδα μέσω skroutz. Τα ίδια κινητά είναι και για επισκευή θα πάνε στην αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, όχι στο skroutζομάγαζο. Δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο να μην εμπιστευτεί κάποιος ένα skroutzομάγαζο με καλές κριτικές.
anonymous-root Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Γιατι η καθυστερηση ειναι καθυστερηση. Δε νομίζω να σου εγγυάται το αμαζον ημερομηνία παράδοσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα