Προς το περιεχόμενο

[ΤV] Samsung-TV 4K UE40JU6000 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος μου έγραψε τα εξής:

Η 4Κ θέλει από 60" και πάνω για να φανεί. Επίσης δεν υπάρχει ακόμα υλικό για 4K και όλα βασίζονται στο interpolation (πράγμα στο οποίο η Sony είναι το αφεντικό με τη μηχανή x reality pro με τη η Samsung να έρχεται 2η-3η μαζί με LG και Panasonic). Επίσης η διασύνδεση με PC, media players και κονσόλες θέλει HDMI 2.0 (για να έχεις αξιοπρεπές framerate και ρυθμό ανανέωσης) που ακόμα ελάχιστοι προσφέρουν και οι περισσότεροι που λένε ότι το έχουν στη πραγματικότητα έχουν HDMI 1.4 (το οποίο στην 4Κ δίνει στη καλύτερη 30hz!). Οπότε και να τα είχες το σωστό θα ήταν να πάρεις μία 50άρα-55άρα Full HD όπου είναι αυτή τη στιγμή το παρόν. Έτσι την πάτησα εγώ με την 4K που πήρα στην αρχή και έτρεχα μετά να την γυρίσω πίσω. Επίσης επειδή ακριβώς μιλάμε για τηλεόραση και όχι monitor, μεγάλη σημασία έχει και το τηλεοπτικό. Όταν λοιπόν το σήμα είναι στην καλύτερη 1080i (και ούτε καν 1080p) ενώ τα περισσότερα είναι 576i τότε όσο μεγαλύτερη ανάλυση έχει η τηλεόραση τόσο χειρότερο είναι το αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης διαφοράς που πρέπει να καλύψει το interpolation. Όταν έβαλα τηλεόραση στη 4K έφαγα το μεγαλύτερο ξενέρωμα της ζωής μου (μιλάμε για πιξέλιασμα όχι μαλακίες!). Όταν πήρα μετά τη Sony ήρθα στα συγγαλά μου.

Αν θες τηλεόραση τώρα η γνώμη μου είναι να ψάξεις για μία καλή Full HD (Sony ή Panasonic και μετά Samsung ή LG). Παρεμπιπτόντως η Samsung σιγά σιγά αποχωρεί από τις τηλεοράσεις και αυτές οι προσφορές θα είναι σύνηθες φαινόμενο το επόμενο διάστημα. Αν πάλι θέλεις 4Κ τότε το καλύτερο είναι σε 2 χρονάκια που πλέον θα υπάρχει η κατάλληλη υποστήριξη

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

• Like 5
Δημοσ.

Ξέχασες να πεις ότι 5 καταστήματα στο skroutz την ίδια τιμή έχουν.

έχεις δίκιο sorry, να το σβήσουμε τότε

Δημοσ.

Φίλος μου έγραψε τα εξής:

Η 4Κ θέλει από 60" και πάνω για να φανεί. Επίσης δεν υπάρχει ακόμα υλικό για 4K και όλα βασίζονται στο interpolation (πράγμα στο οποίο η Sony είναι το αφεντικό με τη μηχανή x reality pro με τη η Samsung να έρχεται 2η-3η μαζί με LG και Panasonic). Επίσης η διασύνδεση με PC, media players και κονσόλες θέλει HDMI 2.0 (για να έχεις αξιοπρεπές framerate και ρυθμό ανανέωσης) που ακόμα ελάχιστοι προσφέρουν και οι περισσότεροι που λένε ότι το έχουν στη πραγματικότητα έχουν HDMI 1.4 (το οποίο στην 4Κ δίνει στη καλύτερη 30hz!). Οπότε και να τα είχες το σωστό θα ήταν να πάρεις μία 50άρα-55άρα Full HD όπου είναι αυτή τη στιγμή το παρόν. Έτσι την πάτησα εγώ με την 4K που πήρα στην αρχή και έτρεχα μετά να την γυρίσω πίσω. Επίσης επειδή ακριβώς μιλάμε για τηλεόραση και όχι monitor, μεγάλη σημασία έχει και το τηλεοπτικό. Όταν λοιπόν το σήμα είναι στην καλύτερη 1080i (και ούτε καν 1080p) ενώ τα περισσότερα είναι 576i τότε όσο μεγαλύτερη ανάλυση έχει η τηλεόραση τόσο χειρότερο είναι το αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης διαφοράς που πρέπει να καλύψει το interpolation. Όταν έβαλα τηλεόραση στη 4K έφαγα το μεγαλύτερο ξενέρωμα της ζωής μου (μιλάμε για πιξέλιασμα όχι μαλακίες!). Όταν πήρα μετά τη Sony ήρθα στα συγγαλά μου.

Αν θες τηλεόραση τώρα η γνώμη μου είναι να ψάξεις για μία καλή Full HD (Sony ή Panasonic και μετά Samsung ή LG). Παρεμπιπτόντως η Samsung σιγά σιγά αποχωρεί από τις τηλεοράσεις και αυτές οι προσφορές θα είναι σύνηθες φαινόμενο το επόμενο διάστημα. Αν πάλι θέλεις 4Κ τότε το καλύτερο είναι σε 2 χρονάκια που πλέον θα υπάρχει η κατάλληλη υποστήριξη

Για ποια σονυ λες;οφ τέλος

Δημοσ.

έχεις δίκιο sorry, να το σβήσουμε τότε

τότε άλλαξε το αρχικό ποστ και βγάλε το "Promotion" σου και δείξε τιμή skroutz ;) Ή απλά διάβασε τους κανόνες για το πως ανεβάζουμε προσφορές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως η Samsung σιγά σιγά αποχωρεί από τις τηλεοράσεις και αυτές οι προσφορές θα είναι σύνηθες φαινόμενο το επόμενο διάστημα.

Lolwut? Link or it didn't happen...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Λογικό μιας και θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τα line-ups του 2016...

Δημοσ.

Τα οποίο δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές από αυτά του 2015.

Και καλά έχουν HDR αλλά διαβάζω παντού από έγκυρους reviewers πως μόνον FALD led τηλεοράσεις μπορούν να δείξουν σωστό HDR και φυσικά οι oled.

Οπότε αν βρείτε καλή προσφορά σε 55ρα 65ρα 4Κ του 2015, πιστεύω αξίζει να την πάρετε.

Βέβαια περιμένουμε και προσφορές τον Μάιο Ιούνιο εν όψη Euro 2016...

Και 4Κ κάτω από 50ρα δεν αξίζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και 4Κ κάτω από 50ρα δεν αξίζει.

άρα εγώ που θέλω 40-46 πάω για full HD

Αναλόγως την απόσταση θέασης, στις "συνηθισμένες" (πχ 2.5-3 μέτρα) θέλει 60+ ίντσες το 4Κ...

Για 40-46 σίγουρα 1080p, εκτός αν θες να την χρησιμοποιήσεις για monitor στο PC, στο οποίο θα κάθεσαι αρκετά κοντά...

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως η Samsung σιγά σιγά αποχωρεί από τις τηλεοράσεις και αυτές οι προσφορές θα είναι σύνηθες φαινόμενο το επόμενο διάστημα. Αν πάλι θέλεις 4Κ τότε το καλύτερο είναι σε 2 χρονάκια που πλέον θα υπάρχει η κατάλληλη υποστήριξη

Φεύγει; που το λένε Αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...