ChaniaExpress Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα λογισμικου 100% με την καρτα μου.Ειναι μια 6990 η οποια ειναι σαν δυο 6970 σε crossfire διαταξη.Εχω βαλει τους καινουργιους drivers-ολα αλλα σε ολα τα παιχνιδια θελει να ειμαι fullscreen για να ενεργοποιηθει το crossfire,σε καποια(crysis 3) θελει οταν το ανοιγω να βγω απο το full screen και να ξαναμπω για να ενεργοποιηθει το crossfire και σε καποια οτι και να κανω δεν δουλευει καν το crossfire (black ops 2,battlefield 3).Τι μπορω να κανω εκτος απο αλλαγη της καρτας,κατι που δεν κανω γιατι ειναι διαμαντι για το συστημα μου. "Και εσυ πως ξερεις ποτε ειναι ενεργοποιημενο το crossfire εξυπνε?,απλα η καρτα σου δεν ειναι δυνατη για να τρεξει το παιχνιδι" Απαντηση εχω βαλει στις ρυθμισεις να ενφανιζεται ενα ικονιδιο crossfire x technology πανω δεξια στα παιχνιδια οταν οντως δουλευει το crossfire και οταν δουλευει μονο η μια (battlefield 3,black ops 2)εκτος απο το οτι δεν βλεπω αυτο το ικονιδιο η θερμοκρασια στην δευτερη gpu την βλεπω να ειναι ιδια σαν να δουλευει η καρτα σε idle,αυτο μου το φανερωνει σιγουρα ομως.Δεν ειναι δυνατον να μου τρεχει battlefield 4 στις full ρυθμισεις και στο battlefield 3 να μου κανει framedrop ακομα και με antialliasing μειωμενο,κατι παιζει. Ευχαριστω για την ωρα σας
Pokemon640 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 θα δοκίμαζα drivers της εποχής του, όχι τους ποιο πρόσφατους.Στο rendering όσο δούλευα την 6850 χρησιμοποιούσα drivers του 2013 καθώς με αυτούς έπαιζε καλά και αποδοτικά σε όλα.Τώρα βέβαια χρησιμοποιώ Quadro αλλά η Nvidia τα ίδια χάλια είναι. Πάλι με drivers του 2013 είμαι γιατί με νεότερους δεν έχω cuda support σε εφαρμογές όταν κάνω video convert 1
ChaniaExpress Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ναι αλλα το assasins creed syndicate αν δεν εχει τους ΠΙΟ προσφατους drivers πεζει με 5 fps αντι για 45-60 στα hight settings,καθως και το black ops 3 κτλπ.Τςι μπορω να κανω για να βρω την χρυση τομη?
fallen4ngel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Το CF δουλεύει ΜΟΝΟ full screen, πολλά παιχνίδια είναι borderless και νομίζεις ότι είναι full screen. Alt + Enter και όλα καλά. 1
REDMAN-X Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σας εχω το συστημα την υποφραφη μου σημερα εβαλα μια radeon 7970 + για cross ενω εκανα αναβαθμισει στους οδηγους και ολα καλα της διαβασε και της δυο κανονικα...Αλλα οταν εβαλα την γεφυρα και ανοιξα το συστιμα ειδα στο gpu-ζ η μια καρτα pcie16χ και η αλλα στο 4χ και μου εχει κλειστο το cf γιατι? ευχαριστω για τον χρονο σας!
REDMAN-X Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σας εχω το συστημα την υποφραφη μου σημερα εβαλα μια radeon 7970 + για cross ενω εκανα αναβαθμισει στους οδηγους και ολα καλα της διαβασε και της δυο κανονικα...Αλλα οταν εβαλα την γεφυρα και ανοιξα το συστιμα ειδα στο gpu-ζ η μια καρτα pcie16χ και η αλλα στο 4χ και μου εχει κλειστο το cf γιατι? ευχαριστω για τον χρονο σας! το βρηκα!
billeiros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Θα την ειχε βαλει στο τριτο σλοτ λογικα.. Παντβς τωρα στο cf θα ειναι σα να εχεις 2 καρτες 7950. Το ξερεις ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα