Προς το περιεχόμενο

Εντοπισμός Σφαλμάτων - Usb Debugging

nomikab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο αν δεν το ενεργοποιησης δεν θα το βλεπει ο υπολογιστης!!!

Περιεργο...

Κανε μια επανεκινιση να δεις αν ξεκολληση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι επειδη δεν εχεις επιλεξει καμια εφαρμογη κατω κατω στο μενου

αυτη η επιλογη ειναι προαιρετικη σε περιπτωση που θες να λειτουργει για συγκεκριμενες και οχι για ολες τις εφαρμογες.

οταν συνδεεις το κινητο στον υπολογιστη σου πεταει ενα menu που σε ρωταει το ειδος της συνδεσης που θες. εκει πρεπει να επιλεξεις "pc software". ακομα και αν δεν σου πεταει την επιλογη (γιατι νομιζω σε νεοτερα android δεν την πεταει πλεον), πρεπει να βρεις την επιλογη απο τις ρυθμισεις και να το επιλεξεις. (καπου στο connectivity / συνδεσιμοτητα πρεπει να ειναι.) μολις το αλλαξεις σε pc software, το usb debugging θα γινει επιλεξιμο.

Επεξ/σία από xaerialtwistx

Εγω επιμενω ,απο αυτο που βλεπω στο μενου του,οτι πρεπει να τικαρει απο εκει καποια εφαρμογη,και επειτα θα του ξεγκριζαρει τον εντοπισμο σφαλματων και θα μπορει πλεον να το τικαρει.

Αυτο αν δεν το ενεργοποιησης δεν θα το βλεπει ο υπολογιστης!!!

Περιεργο...

Κανε μια επανεκινιση να δεις αν ξεκολληση.

Έκανα Reboot αλλά τίποτα.

Εγω επιμενω ,απο αυτο που βλεπω στο μενου του,οτι πρεπει να τικαρει απο εκει καποια εφαρμογη,και επειτα θα του ξεγκριζαρει τον εντοπισμο σφαλματων και θα μπορει πλεον να το τικαρει.

Δεν υπάρχει καμία εφαρμογή :/ 

2ngrl6o.png

Το χρειάζομαι για Unity Remote , Second Monitor , κτλ αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη πως ενεργοποιείται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

99 % αυτή δημιουργεί το πρόβλημα ..δοκίμασε να την σταματήσεις η καλύτερα να κάνεις απεγκατάσταση και ένα restart .

Επεξ/σία από visualizer
  • Like 2

99 % αυτή δημιουργεί το πρόβλημα ..δοκίμασε να την σταματήσεις η καλύτερα να κάνεις απεγκατάσταση και ένα restart .

Είσαι θεός ! Την απεγκατέστησα και το ενεργοποίησα.

Χίλια ευχαριστώ !!

• 2 χρόνια αργότερα...

Μπορειτε να βοηθησετε κ μενα εχω το  jiayu S3 pro ρουταρισμενο ομως απο λαθος σκαλισμα τωρα στην rom που εχω ( xtreme) μου συμβαίνει το ιδιο με τον φιλο δεν υπαρχει εφαρμογη για usb debugging τι κανω?

10 ώρες πριν, [email protected] είπε

Μπορειτε να βοηθησετε κ μενα εχω το  jiayu S3 pro ρουταρισμενο ομως απο λαθος σκαλισμα τωρα στην rom που εχω ( xtreme) μου συμβαίνει το ιδιο με τον φιλο δεν υπαρχει εφαρμογη για usb debugging τι κανω?

Ξανά πέρασε την.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...