Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα.

έδωσα τον υπολογίστη μου σε φίλο μου (motherboard,καρτα γραφικων,επεξεργαστη,μνήμες,τροφοδοτικό και δίσκο ssd) και τον μεταφέραμε στο δικό του κουτί μαζί με το dvd rom του.Δοκίμασα και άλλη κάρτα γραφικών τπτ.Ολα δείχνουν να λειτουργούν χωρίς όμως να χουμε σήμα.τι μπορεί να γίνετε?

ευχαριστω για το χρόνο σας

Δημοσ.

καλημέρα.

έδωσα τον υπολογίστη μου σε φίλο μου (motherboard,καρτα γραφικων,επεξεργαστη,μνήμες,τροφοδοτικό και δίσκο ssd) και τον μεταφέραμε στο δικό του κουτί μαζί με το dvd rom του.Δοκίμασα και άλλη κάρτα γραφικών τπτ.Ολα δείχνουν να λειτουργούν χωρίς όμως να χουμε σήμα.τι μπορεί να γίνετε?

ευχαριστω για το χρόνο σας

οταν λες ολα δειχνουν να λειτουργουν οκ ...δλδ το κουτι φενεται να ανοιγει και να φορτονει κανονικα ?

μπιπ κανει η δε εχεις κουδουνακι ? αφου δειξει οτι φορτωνει μενει κανονικα ανοιχτο χωρις restart η να κανει τερματισμο ?

Δημοσ.

Ελέγξε όλα τα καλώδια του τροφοδοτικου εάν έχουνε κουμπώσει καλά, επίσης αν η κάρτα γραφικών παίρνει ρεύμα από το τροφοδοτικό έλεγξε και αυτό αν έχει τοποθετηθεί καλα,ελεγξε και το καλωδιο τροφοδοσιας του επερξεργαστη,και τέλος δείτε μήπως η πίσω μεριά της motherboard ακουμπάει στο σασί του κουτιού και κάνει κάποιο βραχυκύκλωμα.

Να συμπληρώσω,βάλε και ξαναβαλε την κάρτα γραφικών μήπως δεν έχει πατήσει καλά στην θύρα και αν έχεις κάνει όλα τα παραπάνω δοκίμασε και μια μια τις μνήμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...