gnsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αγαπητο funboy killik, σε ποιο διαφωνεις; Γιατί βαριέμαι να ψαχνω links Oops http://m.slashdot.org/story/307143
jmirko15 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αγαπητο funboy killik, σε ποιο διαφωνεις; Γιατί βαριέμαι να ψαχνω links Oops http://m.slashdot.org/story/307143 *fanboy..... Have fun: http://www.thestreet.com/story/13498661/1/pwn2own-2016-chinese-researcher-hacks-google-chrome-within-11-minutes.html
gnsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Οχι οχι, αφου εχει πλακα 11 minutes action με 1 χρόνο έρευνα από πίσω. Το παρακολουθουσα το pwn2own, ξερω τι εγινε,ολοι τον ηπιαν. Απλα ο φιφης πλέον ούτε καν ειναι στόχος
jmirko15 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Κάθε χρόνο γίνεται αυτό. Το θέμα είναι ότι το όλο θέμα είναι λίγο μούφα..
Dracon.74 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Όπως ανεφέρθη ο Servo θα είναι μια εντελώς νέα μηχανή, φτιαγμένη από το μηδέν, με την βοήθεια ενός project που αφορά την γλώσσα Rust. H τελευταία φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τις C/C++ έχοντας πολλές καινοτομίες (πρβλ. την διαχείριση μνήμης). Μάλιστα στα σπάργανα υπάρχει και λειτουργικό γραμμένο σε Rust & Assembly που υλοποιεί μKernel (όπως το Minix OS) και το ZFS: το Redox-OS. Eίναι σαφές, ελπίζω, ότι πρόκειται για 2+1 πολύ σημαντικά projects. Aς μην βιαζόμαστε, μόνο και μόνο να πούμε κάτι ή απλώς να αναθεματίσουμε... 3
vagelisda Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Όπως ανεφέρθη ο Servo θα είναι μια εντελώς νέα μηχανή, φτιαγμένη από το μηδέν, με την βοήθεια ενός project που αφορά την γλώσσα Rust. H τελευταία φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τις C/C++ έχοντας πολλές καινοτομίες (πρβλ. την διαχείριση μνήμης). Μάλιστα στα σπάργανα υπάρχει και λειτουργικό γραμμένο σε Rust & Assembly που υλοποιεί μKernel (όπως το Minix OS) και το ZFS: το Redox-OS. Eίναι σαφές, ελπίζω, ότι πρόκειται για 2+1 πολύ σημαντικά projects. Aς μην βιαζόμαστε, μόνο και μόνο να πούμε κάτι ή απλώς να αναθεματίσουμε... Επιτέλους, κάποιος μιλησε σαν άνθρωποςμ Το γελοίο ειναι ότι οσοι έχουν ff λένε ότι ο chrome κολλάει παντού, και οσοι έχουν chrome ότι ο ff κρεμάει στις 2 καρτέλες . Ο.edge εμένα με 10αρια μου φαίνεται εντελώς απαράδεκτος ειδικά οπου υπάρχει flash και html5, πως τον βλέπετε για τον πιο smooth με ξεπερνάει . (Lol,είμαι.κι εγώ σαν τους άλλους)
gnsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Κάθε χρόνο γίνεται αυτό. Το θέμα είναι ότι το όλο θέμα είναι λίγο μούφα.. Το Pwn2Own είναι μούφα;Γιατί αν επιτρέπεται; Το παρακολουθώ απο εποχές Miller, έχει ξεπέσει τελευταία αλλά οκ Όπως και να χει είναι ήττα για τον FF η μη συμμετοχή με την αιτιολογία ότι δεν έκανε τπτ να βελτιωθεί όλο τον χρόνο, άρα το να τον "χακάρει" κάποιος δεν αξίζει ευρώ γιατί είναι ευκολάκι. Επίσης νομίζω η Mozilla δεν απάντησε επί τουτου
fsbmaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 θα παιζεςι με επιτυχια βιντεο στο youtube ? η θα εχουμε τον chrome παλι μονο για yutube ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα