Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οχι οχι, αφου εχει πλακα :P

11 minutes action με 1 χρόνο έρευνα από πίσω.

Το παρακολουθουσα το pwn2own, ξερω τι εγινε,ολοι

τον ηπιαν.

Απλα ο φιφης πλέον ούτε καν ειναι στόχος

Δημοσ.

Όπως ανεφέρθη ο Servo θα είναι μια εντελώς νέα μηχανή, φτιαγμένη από το μηδέν, με την βοήθεια ενός project που αφορά την γλώσσα Rust. H τελευταία φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τις C/C++ έχοντας πολλές καινοτομίες (πρβλ. την διαχείριση μνήμης). Μάλιστα στα σπάργανα υπάρχει και λειτουργικό γραμμένο σε Rust & Assembly που υλοποιεί μKernel (όπως το Minix OS) και το ZFS: το Redox-OS.

Eίναι σαφές, ελπίζω, ότι πρόκειται για 2+1 πολύ σημαντικά projects. Aς μην βιαζόμαστε, μόνο και μόνο να πούμε κάτι ή απλώς να αναθεματίσουμε...

• Like 3
Δημοσ.
Όπως ανεφέρθη ο Servo θα είναι μια εντελώς νέα μηχανή, φτιαγμένη από το μηδέν, με την βοήθεια ενός project που αφορά την γλώσσα Rust. H τελευταία φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τις C/C++ έχοντας πολλές καινοτομίες (πρβλ. την διαχείριση μνήμης). Μάλιστα στα σπάργανα υπάρχει και λειτουργικό γραμμένο σε Rust & Assembly που υλοποιεί μKernel (όπως το Minix OS) και το ZFS: το Redox-OS.

Eίναι σαφές, ελπίζω, ότι πρόκειται για 2+1 πολύ σημαντικά projects. Aς μην βιαζόμαστε, μόνο και μόνο να πούμε κάτι ή απλώς να αναθεματίσουμε...

Επιτέλους, κάποιος μιλησε σαν άνθρωποςμ

Το γελοίο ειναι ότι οσοι έχουν ff λένε ότι ο chrome κολλάει παντού, και οσοι έχουν chrome ότι ο ff κρεμάει στις 2 καρτέλες .

Ο.edge εμένα με 10αρια μου φαίνεται εντελώς απαράδεκτος ειδικά οπου υπάρχει flash και html5, πως τον βλέπετε για τον πιο smooth με ξεπερνάει . (Lol,είμαι.κι εγώ σαν τους άλλους)

Δημοσ.

Κάθε χρόνο γίνεται αυτό. Το θέμα είναι ότι το όλο θέμα είναι λίγο μούφα..

Το Pwn2Own είναι μούφα;Γιατί αν επιτρέπεται;

Το παρακολουθώ απο εποχές Miller, έχει ξεπέσει τελευταία αλλά οκ

Όπως και να χει είναι ήττα για τον FF η μη συμμετοχή με την αιτιολογία ότι δεν έκανε τπτ να βελτιωθεί όλο τον χρόνο, άρα το να τον "χακάρει" κάποιος δεν αξίζει ευρώ γιατί είναι ευκολάκι.

Επίσης νομίζω η Mozilla δεν απάντησε επί τουτου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...