mariosgx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα θέλω να πάρω ένα AVR DRAGON και το έχω βρει στο Mouser και στο Element14 έχουν ίδια τιμή αλλά δεν μπορώ να βρω τα μεταφορικά ξέρει κανένας πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για το κάθε κατάστημα? Link του Mouser Link του Element14
Fubar.gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το Mouser μου βγάζει αυτό: Αν το προχωρήσω, βάζει και 11,57 VAT, οπότε το σύνολο πάει 61,87 € Μεταφορικά δέν χρεώνει πάντως. Στη Farnell δέν έχω λογαριασμό να δοκιμάσω. 1
lorods10000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Απο 'τι ειδα εινα δωρεαν και στα δυο καταστηματα
Fubar.gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Γενικά τα μεταφορικά σε αυτά τα καταστήματα παίζουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες, οπότε ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος είναι να προχωρήσεις την παραγγελία μέχρι το σημείο που σου ζητά τρόπο πληρωμής, οπότε θα σου βγάλει το τελικό ποσό.
mariosgx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Έκανα λογαριασμό στο Element14 και δεν στέλνει Ελλάδα. Κάτσε δηλαδή οι τιμές του Mouser είναι χωρίς ΦΠΑ?
lorods10000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Γενικά τα μεταφορικά σε αυτά τα καταστήματα παίζουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες, οπότε ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος είναι να προχωρήσεις την παραγγελία μέχρι το σημείο που σου ζητά τρόπο πληρωμής, οπότε θα σου βγάλει το τελικό ποσό. στο mouser σου λεει πανω απο 50 € δωρεαν 1
mariosgx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ πολύ! Ναι τα μεταφορικά είναι τζάμπα απλά η τιμή αυξάνετε λόγο ΦΠΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα