Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιοχή Άγιος Ιωάννης Καλαμαριάς έχω HOL-Vodafone σταθερή.
Οι ταχύτητες που πιάνω εάν συνδεθώ απευθείας στο router με Ethernet είναι 48-49 Mbps.
Οι ταχύτητες που πιάνω εάν συνδεθώ στο router με Wifi είναι max 40 Mbps.
Το router που μου έδωσαν είναι το HOL ZTE 6.
2 μήνες χωρίς προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

ενα σπάνια ευχάριστο ποστ στο ινσόμνια οπου δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει ερώτημα παρα μόνο υποδηλώνει την ουτοπία που ζει ο κάτοχος VDSL.

και γω πάντως έχω Forthnet VDSL (Καλαμαρια) και είμαι καλα... 

• Like 1
Δημοσ.

Mπορω να πω οτι και εγω ανηκω σε αυτους που ειμαι σε πολυ κατασταση με την νεα Συνδεση μου(Vdsl-50)...

700+ μετρα απο την καμπινα,κλειδωνω στα 47+,εγω δωσει εντολη για 6αρι snr,για να φτασω το 50αρι καρφωτο,,,οταν στην περιοχη μου φτανουν με το ζορι 20+....Ευχομαι να κρατησει...

Κανενα παραπανο απο Hol ,αξια περνουν το ποσο τους...

Δημοσ.

Τι 47 τι 50, έχει καμία διαφορά? Γενικά βλέπω εδώ μέσα πολύ ψάχνονται με ρυθμίσεις κτλ. Η διαφορά 2-3 Mbps δεν αξίζει να χάνεις χρόνο επικοινωνίας με παρόχους κτλ. Άσε τις default ρυθμίσεις που δίνουν και αν είναι σταθερή η ταχύτητα μην την ψάχνεις άλλο γιατί χειρότερα θα γίνει και θα απογοητευτείς.
Μιλάω εκ πείρας.

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εδώ και ένα μήνα έχω κάνει αναβάθμιση την adsl σύνδεση στην vodafone σε VDSL. Είναι μια απάτη, μόνο έτσι μπορώ να την χαρακτηρίσω διότι ενώ έχω συγχρονισμό στο router 50000 στις 21:00 κάθε βράδυ ο συγχρονισμός γίνεται 22000 και στις 12:30 επανέρχετε στις 50000. Το δηλωσα αμέσως στην τεχνική υποστήριξη και άρχισαν να μου λένε ότι αυτό το ακούνε πρώτη φορά και καλά ότι δεν φταίνε αυτοί και ότι ίσως φταίει κάποιος μεγάλος μετασχηματιστής που βρίσκετε κάπου κοντά στο σπίτι μου. Λοιπόν για ακόμη μια φορά αποδεικνύετε το πόσο πρόχειρα έχει στηθεί το vdsl ουσιαστικά η υποδομή είναι υποτιπόδης και όπως φαίνεται η vodafone χωρίς να έχει αρκετές πόρτες στα καφάο μας πουλά ωσάν να είμαστε ιθαγενείς της μπανανίας το υπέροχό της vdsl. Ένα έχω να πώ ντροπή και σε εσάς που λέτε ότι με την vodafone στην καλαμαριά δεν έχετε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Εδώ και ένα μήνα έχω κάνει αναβάθμιση την adsl σύνδεση στην vodafone σε VDSL. Είναι μια απάτη, μόνο έτσι μπορώ να την χαρακτηρίσω διότι ενώ έχω συγχρονισμό στο router 50000 στις 21:00 κάθε βράδυ ο συγχρονισμός γίνεται 22000 και στις 12:30 επανέρχετε στις 50000. Το δηλωσα αμέσως στην τεχνική υποστήριξη και άρχισαν να μου λένε ότι αυτό το ακούνε πρώτη φορά και καλά ότι δεν φταίνε αυτοί και ότι ίσως φταίει κάποιος μεγάλος μετασχηματιστής που βρίσκετε κάπου κοντά στο σπίτι μου. Λοιπόν για ακόμη μια φορά αποδεικνύετε το πόσο πρόχειρα έχει στηθεί το vdsl ουσιαστικά η υποδομή είναι υποτιπόδης και όπως φαίνεται η vodafone χωρίς να έχει αρκετές πόρτες στα καφάο μας πουλά ωσάν να είμαστε ιθαγενείς της μπανανίας το υπέροχό της vdsl. Ένα έχω να πώ ντροπή και σε εσάς που λέτε ότι με την vodafone στην καλαμαριά δεν έχετε κανένα πρόβλημα.

και κάπου εδώ το μηνυμα σου πέρασε στα πλαίσια του παραλογισμού και έχασες οποιαδήποτε υποσταση σοβαροτητας στο φορουμ αυτο.

Μαθαμε λοιπον, οτι εφόσον εσυ έχεις πρόβλημα = εχουν ολοι πρόβλημα

fuck logic

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ σκέφτομαι να πάω Vodafone μου έκανα.ν προσφορά vdsl με κάτι τηλέφωνα που μου είναι αδιάφορα στα 33.50... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...