Προς το περιεχόμενο

j5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα παραδειγμα ειπα :) τεσπα ο καθενας κρινει οπως θεωρει καλυτερα για τον ευατο του. απλως παντα καλο ειναι να κανουμε μια ερευνα πριν παρουμε κατι , ειδικα αν εχει ιδιαιτερη χαμηλη τιμη απο αυτην της αγορας.

Πάντα κάνω έρευνα αγοράς πριν αγοράσω ποτέ δεν αγοράζω ένα προϊών που με ενδιαφέρει  μόλις κυκλοφορήσει περιμένω σχόλια και την  τιμή να πέσει τουλάχιστον 30% και προς τα κάτω και πάντα από τα μαγαζιά που εμπιστεύομαι.

Και εγώ εμπειρίες και παραδείγματα σου παραθέτω. :)   

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Πάντα κάνω έρευνα αγοράς πριν αγοράσω ποτέ δεν αγοράζω ένα προϊών που με ενδιαφέρει  μόλις κυκλοφορήσει περιμένω σχόλια και την  τιμή να πέσει τουλάχιστον 30% και προς τα κάτω και πάντα από τα μαγαζιά που εμπιστεύομαι.

Και εγώ εμπειρίες και παραδείγματα σου παραθέτω. :)   

το καλυτερο κανεις. μερικοι ξερεις , απλα βλεπουν ενα μαγαζι που το εχει φθηνοτερο απο οποιοδηποτε αλλο και πανε και ψωνιζουν απο εκει χωρις να ψαξουν καθολου πρωτα. ε και μετα κλαιγονται ! 

δε θυμαμαι το μαγαζι που το ειχε παρει ο φιλος μου το g3 παντως ηταν σιγουρα ενα απο αυτα που το ειχε πιο φθηνα απο ολους. δεν κοιταξε τιποτα και τελικα του βγηκε εντελως ξινο.

• Like 1
Δημοσ.

το καλυτερο κανεις. μερικοι ξερεις , απλα βλεπουν ενα μαγαζι που το εχει φθηνοτερο απο οποιοδηποτε αλλο και πανε και ψωνιζουν απο εκει χωρις να ψαξουν καθολου πρωτα. ε και μετα κλαιγονται ! 

δε θυμαμαι το μαγαζι που το ειχε παρει ο φιλος μου το g3 παντως ηταν σιγουρα ενα απο αυτα που το ειχε πιο φθηνα απο ολους. δεν κοιταξε τιποτα και τελικα του βγηκε εντελως ξινο.

Θα έτυχε όπως μπορούσε να τύχη αν είχε αγοράσει από μια μεγάλη αλυσίδα με την μόνη διαφορά ότι θα το είχε πληρώσει τουλάχιστον 200 ευρώ ποιο ακριβά  

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Θα έτυχε όπως μπορούσε να τύχη αν είχε αγοράσει από μια μεγάλη αλυσίδα με την μόνη διαφορά ότι θα το είχε πληρώσει τουλάχιστον 200 ευρώ ποιο ακριβά  

Τα περισσότερα μαγαζιά του Skroutz έχουν πολύ καλές κριτικές. Υπάρχουν όμως πιθανότητες να πέσεις σε ελαττωματική παρτίδα, όπως και με μια μεγάλη αλυσίδα. Όταν λοιπόν υπάρχει κάποια τεράστια προσφορά αυτές οι πιθανότητες αυξάνονται σημαντικά είτε είναι στη μεγάλη αλυσίδα είτε στο Skroutz.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το θεμα δεν ηταν οτι του βγηκε ελλατωματικο αλλα οτι δε του το καλυψαν με την εγγυηση. σε μεγαλο καταστημα δυσκολα να σου πει οτι δε σε καλυπτει η εγγυηση επειδη ειναι εισαγωγη απο αλλη χωρα σα δικαιολογια , γιατι ειναι απο Ελλαδα παντα απ'οσο ξερω.

Δημοσ.

Παιδια το θεμα δεν ηταν οτι του βγηκε ελλατωματικο αλλα οτι δε του το καλυψαν με την εγγυηση. σε μεγαλο καταστημα δυσκολα να σου πει οτι δε σε καλυπτει η εγγυηση επειδη ειναι εισαγωγη απο αλλη χωρα σα δικαιολογια , γιατι ειναι απο Ελλαδα παντα απ'οσο ξερω.

Το μεγάλο κατάστημα θα το στείλει στην ίδια αντιπροσωπεία στην Procordia εν προκειμένω. ΔΕΝ θα κάνει επισκευή το ίδιο το κατάστημα και γι αυτό σου λέω ότι δεν έχεις ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτή η δικαιολογία για την άλλη χώρα δεν παίζει εκτός κι αν τον τρόλαρε ο υπάλληλος και έπρεπε να γίνει καταγγελία. Ή είχε την dual έκδοση που δεν εισάγεται επίσημα στη χώρα μας. Ή την αναβάθμιση δεν την έκανε με επίσημο τρόπο. Τόσα Lg έχουν πάει σε service και προορίζονταν για άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ εφόσον προέρχονται από χώρα της ΕΕ. Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή. Δεν έχει σχέση αν το αγόρασες από τον Γερμανό, από skroutzομάγαζο, από τα Public της Δανίας, από συνοικιακό κατάστημα στη Βαρσοβία, από ψιλικατζίδικο του Μονπελιέ ή από το Μπάκιγχαμ.

• Like 1
Δημοσ.

Το μεγάλο κατάστημα θα το στείλει στην ίδια αντιπροσωπεία στην Procordia εν προκειμένω. ΔΕΝ θα κάνει επισκευή το ίδιο το κατάστημα και γι αυτό σου λέω ότι δεν έχεις ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτή η δικαιολογία για την άλλη χώρα δεν παίζει εκτός κι αν τον τρόλαρε ο υπάλληλος και έπρεπε να γίνει καταγγελία. Ή είχε την dual έκδοση που δεν εισάγεται επίσημα στη χώρα μας. Ή την αναβάθμιση δεν την έκανε με επίσημο τρόπο. Τόσα Lg έχουν πάει σε service και προορίζονταν για άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ εφόσον προέρχονται από χώρα της ΕΕ. Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή. Δεν έχει σχέση αν το αγόρασες από τον Γερμανό, από skroutzομάγαζο, από τα Public της Δανίας, από συνοικιακό κατάστημα στη Βαρσοβία, από ψιλικατζίδικο του Μονπελιέ ή από το Μπάκιγχαμ.

εγω ενα παραδειγμα ανεφερα. απλως ετυχε να γινει αυτο με την εγγυηση και να το ξερω. δεν ειπα πως αυτο θα γινεται με ολες τις εγγυησεις για κινητα που ερχονται απο αλλες χωρες, αν καταλαβες αυτο προβλημα σου. ειπα πως δε ξερεις ποτε τι θα σου τυχει ομως κι οτι υπαρχει περιπτωση να μη σε καλυψει σε κατι λογω παραεισαγωγης, πραγμα που ισχυει. τωρα γιατι το εχεις παρει τοσο προσωπικα μονο εσυ ξερεις! αλλωστε δεν κατεκρινα τις αγορες απο το σκρουτζ αντιθετως ειπα πως μπορεις να κανεις αξιοπιστες αγορες απο καποια μαγαζια εκει , αλλα οχι απο ολα. τωρα αν δεν συμφωνεις , αυτο δικαιωμα σου αλλα δικαιωμα μου να εχω κι εγω αυτην την αποψη, οπως και το να μην θελω προιοντα παραεισαγωγης. αυτα.

Δημοσ.

Πάντως και εγώ ένα Lg G2 που χρειάστηκε να το επισκευάσω μέσω εγγύησης δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και ας ήταν Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...